Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms hastalýðýnda sadece bizmi acý çekiyoruz sizce ya anne babalar
01 Kasm 2024 - 09:41:00 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms hastalýðýnda sadece bizmi acý çekiyoruz sizce ya anne babalar  (Okunma Says 7670 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 132

« : 17 Haziran 2007 - 23:35:40 »

hikayemi belki hatýrlarsýnýz .bu acýyý iki katý yaþýyorum.Kendimemi ablamamý,yoksa anama babama mý üzüleyim bilmiyorum.ÝNANIN BEN KENDÝMÝ UNUTTUM.niye mi .ablamýn ms ilerleyici tipten<tipini sevsinler<<< ve annem babam þu yaþtan sonra nelerle ugraþýyor.annem týpký bir çocuk gibi ablamýn altýný alýr,babam emekli oldu tam keyfini yaþayacaktý  tekrar iþe girmek zorunda kaldý ....ve iki tane bebe anneme kaldý onlarý okula götürür toplantýlarýna gider daha nasýl anlatýrým bilmiyorum....kýsacasý onun eli annem ,ayaðý babam oldu....dua ediyorum bide ben çýkmayým yük diye çünkü benimki biraz uslu....yani benimle olmaktan memnun.......þimdi size soruyorum acaba bu insanlara revamý bu....... benimkisi isyan deðil ama dayanamýyorum benim erkek kardeþim olmadý ve ben heponlara gücüm yettikçe bakacagýmý ve onlarý kimseye muhtaç býrakmayacaðýmý söylrdim ama þimdi ....................evet yine onlarý kimseye muhtaç býrakmayacaðým biliyorum o gücü allah bana verdi nedendir bilmem kardeþlerim arasýnda en anneme vebabama düþkün benimdir belkide diyorum ya onlarýn duasý beni korudu....þimdi gelelim siz arkadaþlarýmdan istediðime ...bugün babalar günü ne olur onlarý hiç kýrmýyalým ben onlarýn çýrpýnýþlarýna þahidim çünkü içimi size döktüm ne olur beni anlayýn ..
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #1 : 18 Haziran 2007 - 00:00:35 »

Caným tüðlerim diken diken oldu okurken
rabbim sabrýnýzý versin ALLAHIM ANNEMÝZÝ BABAMIZI baþýmýzdan eksik etmesin.. AMÝNN
ÝNÞALLH bir gün herþey güzel olur ve Annemizin Babamýzn haklarýný ödeyebiliriz.Evet onlarda bizle birlikte cekiyor ben ailemi ms ten uzak tutmaya calýþýyorum ama ne kadar uzak tutabilirim ki sonucta beni görüyorlar helede iðne olduðum gün gözleri doluyor ama elimden geldikce belli etmemeye calýþýyorum.
Bugünlerin mutlaka bir ödülü  var....Sabrýmýzýn karþýlýðýný alcaz
DADAYLI ALLAH'IM YAR VE YARDIMCIN OLSUN....

SEVGÝ ÝLE KAL
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 132

« Yantla #2 : 18 Haziran 2007 - 00:15:36 »

teþekkür ederim ceren dualarýn için.buðün ne bileyim duyguluyum babalar günü ve ben gurbetteyim bende sen gibi ataklarýmý hiç söylemiyorum bide bana bölünmesinler diye......inan hiç unutmuyorum atak geçirdiðim bir dönemdi ve aileme para göndermek için postaneye gittim o halde ve yanýmdaki teyzeden adresi yazmasý için rica ettim çünkü yzý yazamaz hale gelmiþtin teyze bana dönüp baktý ve þöyle dedi KIZIM SEN CAHÝLMÝSÝN.iþte bu söz beni orda yaraladý  demekki kimse anne baba gibi ettiði iyiliði dile getirmeyim demiyor iþte ben buyum belkide biraz ince düþünen .....................
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #3 : 18 Haziran 2007 - 16:08:22 »

kardeþ çok geçmiþ olsun allah sabýr versin sana ve sevdiklerine

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
sonay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 91

« Yantla #4 : 25 Temmuz 2007 - 21:10:17 »

hikayeni okudum inan her kelimesinde acýný paylaþtým.ALLAH sabýr versin...
suzan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 765

herþey seninle baþladý bebeðim benim

« Yantla #5 : 11 Mart 2008 - 16:16:51 »

inan çok kötü oldum hikayeni okuyunca.bende ailemden saklýyorum aðrýlarýmý falan.onlar bizlerden daha çok acý çekiyorlar çünkü.allah herkese sabýr versin diyorum.yinede bu durumumuza þükür edelim.allah yardýmcýmýz olsun
onurbayram
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 26

« Yantla #6 : 11 Mart 2008 - 19:58:55 »

ALLAH SANA AÝLENE SABIR ESENLÝK VERSÝN ALLAH YARDIMCIN OLACAKTIR ÝNÞALLAH
orkide
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 645

« Yantla #7 : 11 Mart 2008 - 20:59:56 »

o kadar kötüyüm ki suan diyecek bisey bulamiyorum,ALLAHIM diyorum baskada bisey diyemiyorum

Bir insan bilmiyorsa ne istediðini, hem seni ziyan eder , hem kendini...
Dibini görmediðin suya dalmadýðýn gibi,
emin olmadýðýn Sevgiye teslim etme kendini. . . !
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

27 Austos 2024 - 05:34:26