Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
arkadaþým ms' le beraberliðim
01 Kasm 2024 - 09:37:28 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: arkadaþým ms' le beraberliðim  (Okunma Says 7546 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
mustafa mazlum
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 7

« : 10 Mart 2008 - 00:19:33 »

ben zamanla aðladým zamanla güldüm.98 bu dost ile tanýþtým.ilk mücadelem çok yordu beni .baktým ki ayrýlýk yok bu ms den.bende onu sevip iyi geçinmeye karar verdim.þu an sol ayaðým dan %40 R.luyum.ama ALLAH a þükürler olsun bukadarýna.bazen sadece þu güzel dünyada bulunup nefesini solumamýz yeterli.ve kendime her zaman derim ALLAH sevdiði kullarýnýn sabrýný böyle yoklar

hayat güzel mi ? tabi yaþamasýný biliyorum.
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #1 : 10 Mart 2008 - 01:12:54 »

Aramýza sitemize hoþgeldiniz Gecmiþ olsun Ýnþallah hep böyle umutla güzelliklerle yarýnlara bakarsýnýz.

Gönderen açýk: 09 Mart 2008 - 23:19:33 Gönderen: mustafa mazlum 
Alýntý Ekle
ve kendime her zaman derim ALLAH sevdiði kullarýnýn sabrýný böyle yoklar."Cok doðru söylediniz Rabbim sana ve cümlemize acil þifalar versin"

Saðlýcakla tebessümle kalýn... 
onurbayram
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 26

« Yantla #2 : 10 Mart 2008 - 01:57:50 »

öncelikle geçmiþ olsun evet allah sevdiði kullarýnýn sabrýný öyle veya böyle deniyor belkide bizide böyle deniyor ama yýkýlmayacaz herþey allahtan allah hepimizin yardýmcýsý olsun
mustafa mazlum
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #3 : 10 Mart 2008 - 23:29:32 »

salut!  .ms birliði üyeleri,bakýyorum herkes birgrup ,topluluk kurmuþ.bizimkide MS BÝRLÝÐÝ,NE YAPALIM ÝSTEMESEKTE ÜYE OLDUK,HANÝ...TESADÜFEN GELDÝK ....MECBUREN YAÞIYORUZ.ALLAH HERKESE MÜCADELEMÝZDE.KOLAYLIK VE SABIR VERSÝN.UMUT VARLIKTIR.BENÝM ÖÐRENDÝÐÝM EN ÖNEMLÝSÝ YÜKSEK MORAL.SOL AYAÐIM ÇOK KÖTÜ AMA YÝNEDE YÜRÜYORUM ONADA ÞÜKÜR SEVÝNÝYORUM.VE EKLEMEK ÝSTEDÝÐÝM,AKÞAMLARI GÜNDÜZE GÖRE ÇOK DAHA ÝYÝ OLUYORUM.                                                                                                                                                                                 SEVGÝLERLE!

sevdalým
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 5

« Yantla #4 : 14 Mart 2008 - 00:51:17 »

bende ms ile kardeþ gibi oldum.onu sevmeye baþladým.2000-2008 8 yýllýk beraberlik.çok evlilikden uzun.sol tarafýma hasar verdi ama olsun.koþamýyorum ama yürüyebiliyorum enazýndan. herkese geçmis olsun.umutlar ölmesin sadece.
mustafa mazlum
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 14 Mart 2008 - 01:04:15 »

umut varlýktýr derim.ANTALYA daki haberi umarým izlediniz.kök hücre  umutlarýma ýþýk kattý .ve az kaldý diyerek hayatý daha çok seviyorum.sizin de sevmeniz dileðiyle

aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #6 : 16 Mart 2008 - 21:49:35 »

Sevgili Mustafa MS herkese çokþey katýyor ve yaþamýmýzý yönlendiriyor.Umudumuz hiç tükenmeyecek zaten.Allah hepimizin yardýmcýsý olsun.Saðlýk ve sevgiyle kal
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #7 : 17 Mart 2008 - 17:19:19 »

aramýza hoþgeldinnn...ve de geçmiþ olsunn

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

06 Temmuz 2024 - 20:53:47