Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS HÝKAYEM
01 Kasm 2024 - 07:27:36 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS HÝKAYEM  (Okunma Says 5008 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
emre_sbp
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« : 20 ubat 2008 - 21:48:08 »

Öncelikle herkese slmlar, ben yaklaþýk 8 ay önce ms'le tanýþtým. Herþey okulda baþlamýþtý tabi diyceniz ne alaka. Okulda proje dersim için 3. uykusuz günün sabahýnda idim nerden yattým o çizim masasýna  kalktým sol ayak uyuþmasý ve akþama kadar kola kadar sýçrayýp ve sol tarafýmda uyuþukluk güçsüzlük ve sonrasýnda  hastane maceralarým. Yaklaþýk 8 aydýr atak geçirmedim inþ da geçirmem þimdi çok þükür iyiyim sadece ayak ve kolda az da olsa beceri eksikliðim var... Diyeceðim þu ki hayata bakýþ açým çok deðiþti stres ve sýkýntý dolu günleri artýk dalgayla ve dünyayý parmaðýmda istediðim gibi döndürerek yaþamaya çalýþýyorum.Burdaki tüm Ms'li kardeþlerime geçmiþ olsun dileklerimi iletir. Ve hepimiz için Allah'tan acil þifalar diliyorum.
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #1 : 22 ubat 2008 - 20:35:15 »

geçmiþ olsun...aramýza hoþgeldin

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 810

« Yantla #2 : 23 ubat 2008 - 11:01:31 »

Geçmiþ olsun.ALLAH þifa versin

Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
aspirin
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« Yantla #3 : 27 ubat 2008 - 17:43:54 »

sanada cok gecmýs olsun kardeshh ... bu þekil düþünüp yaþaman guzel sende beným kafadansýz..acil þifalar þükür halýmýze...!

elbet birgün..!
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

04 Austos 2024 - 11:48:26