Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
iðne olan arkadaþlar !!!
27 Kasm 2024 - 05:19:53 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: iðne olan arkadaþlar !!!  (Okunma Says 7005 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
asenay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 138

sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak


« : 21 Ekim 2008 - 13:56:28 »

þimdi bu kullandýðýmýz rebif, avonex vb.. ilaçlar karaciðere zarar veriyor. bilirsiz 3 ayda 1 karaciðer enzimlerine baktýrýyoruz. eðer zarar veriyorsa deðerler tavan yapýo karaciðeri yoruyor. iþte bunu önlemek amaçlý size ufak bi araþtýrma yaptým!
karaciðer güçlendirici bitki ;
Karaciðer hasatalýklarýnýn tedavisi zor ve uzun zaman alan bir tedavidir. Pek çok ilaç kullanýmý da karaciðeri yorar ve zarar verir. Ama doða öyle þifalý bir yer ki sizlere bu hastalýkla ilgili olarak son derece þifalý bit birki sunuyor. Deve dikeni. Halk arasýnda bilinen diðer isimleri ;Akkýz, Kasna, Eþek dikeni, Kenger otu.
Bilinen Bileþimi : Silymarin, uçucu yað, tyramin, flavonit, histamin, reçine, amine, albumin, agmatin, yað.
Özelkilleri : Mide güçlendirici, iþtah açýcý, karaciðeri güçlendirici, kuvvet verici, süt artýrýcý, hazmý kolaylaþtýrýcý, safra akýþýný düzenleyici.Önerilen Hastalýklar : Ýçindeki silymarin maddesi nedeniyle karaciðerin ilacýdýr, zehirlenmelerde, sýtma, iþtahsýzlýk, sarýlýk, alkol etkisiyle burnu ve yüzü kýzarmýþ insanlarýn bu rahatsýzlýklarýný karaciðerin tahribatýný onararak geçirir, güçsüzlük, safra ve karaciðer hastalýklarý, idrarda yanma, bulanýk ve tortulu idrar, idrarý tutamama, aþýrý adet.Bugün týbbýn aciz kaldýðý karaciðer rahatsýzlýklarýnýn ilacý bu dikendir.
Kullaným Þekli ve dozu : 1 yaprak, 1 küçük kök yada 3 tutam tohumu 1 litre suda birkaç dakika kaynatarak günde 3 defa yemeklerden önce 1’er çay bardaðý içilir.
Karaciðeri tüm zehirli ve zararlý maddelerden arýndýrýr, karaciðer hücrelerinin yenilenmesini destekler, en aðýr karaciðer hastalýklarýnda bile gönül rahatlýðý ile kullanýlabilir. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Kullaným biçimi: Havanda hafifçe ezilmiþ bir tatlý kaþýðý dolusu tohum, orta boy bir su bardaðý dolusu kaynar suyla haþlanýr, üstü kapalý olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 3 bardak taze demlenmiþ çay, sabah aç karnýna, öðlen yemeðinden yarým saat önce ve yatmadan yarým saat önce birer bardak olmak üzere, soðutulmadan ve yudumlanarak içilir.

AYRICA : enginar, hindiba, kara turp, mübarekdikeni, civanperçemi, kýrlangýçotu, eðir kökü, pelinotu, küçük kantaron, mayýs papatyasý, adaçayý, ýsýrganotu, frenk kimyonu.
Logged
iris
Ziyareti
« Yantla #1 : 21 Ekim 2008 - 19:44:56 »

asenay verdiðin bilgiler için çok teþekkürler.daima saðlýk ve sevgiyle kalman dileðiyle.
Logged
kurtef
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 55


« Yantla #2 : 29 Aralk 2008 - 00:38:00 »

Milk Thistle (Solgar Firmasý) Günde 1 tane almanýz kafi, Eðer enzimlerde problem yaþýyorsanýz kesinlikle tavsiye ederim...
Logged
DÝLAN
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 6


« Yantla #3 : 19 Kasm 2011 - 15:37:54 »

MRB ARKADAÞLAR 27 YAÞINDAYIM DÖRT YIL ÖNCE MS TEÞHÝSÝ KONULDU... REBÝF KULLANIYORM ÝLK KULLANMAYA BAÞLADIÐIMDA HERHANGÝ BÝ SORUNUM YOKTU.. AMA SON ZAMANLARDA SABAH UYANDIÐIMDA GÖZLERDE ÞÝÞKÝNLÝK,ÜÞÜME,, TÝTREME OLUYO ACABA ÝLAÇ YAN ETKÝMÝ YAPIYOO DÝYE DÜÞÜNÜYORM... BU SÝZDE OLUYOMU??? TEÞEKKÜR EDERÝM......
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #4 : 20 Kasm 2011 - 15:00:56 »

 Bende hiç bu tarz bý yanetký olmamýstý.Doktoruna yada ilaç hemsýresýne danýstýn mý bu durumu ?
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


15 Austos 2024 - 16:38:03