Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Bacaklarda yorgunluk
25 Kasm 2024 - 19:49:50 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Bacaklarda yorgunluk  (Okunma Says 3730 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 37

« : 04 Mart 2012 - 15:42:42 »

Arkadaþlar merhaba.Yaklaþýk 2 yýldýr ms hastasýyým.Ms de yorgunluðu yaþýyorum sanýrým.Ama sizin bahsettiðiniz nasýl bir yorgunluk.Benim sadece bacaklarýmda bir halsizlik oluyor son 10 gündürlü.Ki gün içinde çok bir iþ yaptýðým yok.Bazen de belli olmayan hafif bir aðrý önceden atak olan bacaðýmda.Ama bu aðrý ara ara oluyor hep deðil.Beni en çok rahatsýz eden bu halsizlik bacaklarýmdaki.Dün B12 iðnesi oldum pek de fayda etmedi.
Merak ettiðim þu;bendeki bu durum bacaklardaki yorgunluk hali normal bir durum mu.Yani þu ms in klasik yorgunluk yapmasý mý bu,yoksa ben atak mý geçiriyorum.Hiç böyle olmadýðým için bilemiyorum...Aslýnda yýllýk kontrolüm geldi mr için..gitmem bu durumda þart sanýrým...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 06 Mart 2012 - 00:33:11 »

Caným soyledýgým gýbý mevsým gecýslerýnde bu gýbý sýkýntýlar olabýlýyor bazen bu bacaklarýndaký halsýzlýgýn ne zamanlar arttýgýný takýp et bakalým .Cok kafana takýlýrsada dr unla býr gorus senelýk kontrol zamanýnda gelmýs madem
OMER25
Ziyareti
« Yantla #2 : 07 Mart 2012 - 02:20:31 »

denizce  haným baharýn etkisindendir bence ve özlemin dediði gibi bir doktora görünün sana ve diðer arkadaþlara Qenzim q10 tavsiye ederim deneyin geçmiþ olsun kendinize iyi bakýn dediðim ilacý kullanýn inþ. faydasý olur.
« Son Dzenleme: 07 Mart 2012 - 02:38:02 Gnderen: OMER25 » Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

19 Austos 2024 - 11:09:03