Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
GÝLENYA kullanan arkadaþlarrrrrrrrr... :)
14 Kasm 2024 - 20:31:00 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: GÝLENYA kullanan arkadaþlarrrrrrrrr... :)  (Okunma Says 9127 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« : 05 Mart 2016 - 14:42:19 »

üzün süredir iðnelerle tedavi oluyorum..avonex kullandým...þu an da betaferon kullanýyorum..aslýnda kendimi iyi hissediyorum..çok þükür hiç bir yerimde hasar da yok...iðnelerden inanýlmaz sýkýldým...ve doktorumla da görüþtüm yakýnda hapa baþlayacaðým..gilanya..nedir ne deðildir içinizde sanýrým kullananlar çok...nasýl yan etkileri oldu sizlere arkadaþlar..? iðnenin mi etkisi daha iyidi hapýn mý etksi daha iyi acaba? merakla cvplarýnýzý bekliyorum....saðlýklý günlere..

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 06 Mart 2016 - 14:59:57 »

Ýðneye göre kullaným rahatlýðý tabii ki hap.Zaten ilaca baþlamadan önce bir kaç tetkik yapýlacak ve kullanýrkende takip edilecek tahliller,tetkikler bence doktoruna güven
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

« Yantla #2 : 07 Mart 2016 - 15:29:05 »

tþk ederim özlemcim.. hap kullaným açýsýnda rahattýr o kesin..ama iþte acaba iðne kadar etkili midir? diye sorayým dedim kullanan arkadaþlara

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
isil
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 30

« Yantla #3 : 08 Mart 2016 - 10:15:14 »

çagla haným betaferon,rebif,copakson  gibi hepsini kullandým.atak dönemleri kesilmedi.5 yýldýr gýlenya kullanýyorum rabbime þükürler olsun normal yaþamaya baþladým.gönül rahatlýgý ile kullanabilirsin
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

« Yantla #4 : 08 Mart 2016 - 11:15:56 »

ohhh çok tþk ediyorum..aradýðým cevap buydu

xxmlkxx
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 199

« Yantla #5 : 08 Mart 2016 - 11:22:07 »

mrb Çaðla haným, ben de yaklaþýk 4 aydýr gilenya kullanýyorum, daha öncesinde rebif 44 ve copaxone kullandým.Çok þükür iðnelerden kurtuldum ve haptan yana hiç bir þikayetim yok.

Hayat bu, bir bakarsýn her þey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediðin an her þey yeniden can bulur.
'Þems-i Tebrizi'
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

« Yantla #6 : 09 Mart 2016 - 11:07:07 »

çok tþk ediyorum..3 ay sonra bende baþlayacaðým hapa bakalým umarým banada iyi gelir

xxmlkxx
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 199

« Yantla #7 : 09 Mart 2016 - 12:33:41 »

inþallah  siz de iðnelerden kurtulursunuz Çaðla haným

Hayat bu, bir bakarsýn her þey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediðin an her þey yeniden can bulur.
'Þems-i Tebrizi'
Evcimen
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 14

« Yantla #8 : 10 Mart 2016 - 02:01:24 »

5 yildir ms hastasiyim 2 yýldýr gilenya kullanmaktayim.daha önce igne kullaniyordum kemik testinde kemik erimesi olusturuyordu.Hemen býrakip gilenyayi kullanmaya baþladim ve asla kullanilan ilac gilenyayý býrakmadan düzenli kullanýnca Ataklar tamamen engelenemesede cok hafif ve zararsîz geçirebiliyorum
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

« Yantla #9 : 10 Mart 2016 - 17:35:28 »

çok tþk ediyorum..gönül rahatlýðý ile baþlayabilirim o zaman hapa

Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

Bugn 02:05:30