Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Bacaklardaki yorgunluk
27 Kasm 2024 - 01:40:47 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Bacaklardaki yorgunluk  (Okunma Says 3937 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 37

« : 11 Temmuz 2016 - 01:51:27 »

Arkadaþlar merhaba.6 yildir MS im ve betaferon kullanýyorum.bacaklarimda bir kaç gundur yorgunluk var.bu durum beni huzursuz ediyor.bu durum olmadan bir gün once kendimi biraz yordum galiba.onun arkasýndan oldu.bu durum gecici mýdýr dersiniz.atak mi oluyor yoksa:(( 
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 11 Temmuz 2016 - 13:38:50 »

Merhaba Funda. Kendini takip et bir süre geçmezse dr un fikrini al derim ben.Dinlenýnce hafifliyormu, serin tutunca kendini daha iyi hissediyormusun , uykunu alýnca durum nasýl gibi takip et kendini bence biraz.Ve lütfen yorma kendini
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #2 : 11 Temmuz 2016 - 14:30:46 »

bende çok uzun zamandýr betaferon kullanýyorum..arada bende de oluyordu o yorgunluk...sanýrým ilaç yan etkisi ama geçmezse mutlaka git doktora.. 

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 37

« Yantla #3 : 13 Temmuz 2016 - 17:27:20 »

Arkadaþlar tsk ederim  fikirleriniz için.bu yorgunlukda deðil sadece. Aðrý da var. Dün gittim capaya.muayene etti Dr ataklýk bir durum görmedi.yoruldugumu söyledim bu ara.o sebepten olabileceðini söyledi.suprafen yazdi sabah akþam aðrý kesici olarak.geçmezse gel dedi.þu anlýk bi degisim yok ayniyim.belki zamanla düzelir bilemiyorum.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

01 Temmuz 2024 - 12:43:57