Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS Tanisi aldým ama..
29 Kasm 2024 - 02:46:12 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS Tanisi aldým ama..  (Okunma Says 9268 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
DontWorry
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« : 07 Ocak 2017 - 02:43:05 »

Ama bugune kadar herhangi bir atak gecirmedim.

21 yasindayim 3 yil once ise giderken bir kaza sonucu yuz ustu sert bir sekilde yere dusmustum. Kafada bi sikinti yoktur insallah diyerek MR cektirmemle tanistim MS hastaligiyla. O gune kadar adini bile duymamistim. Saglikliydim mutluydum. Doktor kesin bisey soylemedi ama rapordaki ''MS tanisi ongoruldu. Takibi onerilir.'' Yazisi beni cok dusundurdu.

Hastaligin ciddiyetini ogrendigimde sigarayi birakmaya karar verdim. Simdi daha saglikliyim hala atak gecirmedim herhangi bir fiziksel ve ruhsal sorunum yok.

Benim durumumda olan arkadaslar varsa tanisabiliriz
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 07 Ocak 2017 - 13:54:39 »

Ýnþallahta hiç  sýkýntý yaþamazsýn
DontWorry
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 07 Ocak 2017 - 14:06:21 »

İnşallahta hiç  sıkıntı yaşamazsın

İnsallah hepimiz icin oyle olur hatta kisa zamanda tedavisi bulunur.
Ama orda oldugunu bilmek bile moral bozucu. Allah hepimize moral versin gerisi takdir-i ilahi
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #3 : 07 Ocak 2017 - 14:14:02 »

Ms uzmaný bir dr la görüþtünmü? Taný için sadece mr bulgusu yeterli olmuyor bazen muayene sonucun gerekirse baþka tetkik ve dr tecrübesi birleþimi oluyor genelde.

Senin kendini nasýl hissettiðin esas kafana takýp hastalýða fýrsat verme derim
DontWorry
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 07 Ocak 2017 - 14:20:27 »

Ms uzmanı bir dr la görüştünmü? Tanı için sadece mr bulgusu yeterli olmuyor bazen muayene sonucun gerekirse başka tetkik ve dr tecrübesi birleşimi oluyor genelde.

Senin kendini nasıl hissettiğin esas kafana takıp hastalığa fırsat verme derim

3 ay once Istanbul CAPA MS polikline yonlendirildim. Gerekli islemler yapildi tabi bel suyu alindi Kontrastli mr cekildi sadece beyinde degil boyun ve sirt MR ida cekildi cesitli kan tahlilleri yapildi..
 Doktor kesin bi tani koymadi ama 6 ay sonra tekrar gorusmemizi soyledi gene MR cekilecek yani
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #5 : 07 Ocak 2017 - 14:49:45 »

Anladým takip edilicek durum .Dediðim gibi sen kendini çok yorma , uykusuz çok kalmamaya çalýþve lütfen kafana çok takma
DontWorry
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 07 Ocak 2017 - 14:56:21 »

Anladým takip edilicek durum .Dediðim gibi sen kendini çok yorma , uykusuz çok kalmamaya çalýþve lütfen kafana çok takma

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim  cok takmiyorum sadece ara sira geliyor aklima bu hastalik   
PeriFairy
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 13

« Yantla #7 : 31 Ocak 2017 - 13:13:55 »

Merhaba benim durumum da hemen hemen seninki gibi... 3 yýl önce kronik baþ aðrýsý þikayeti ile dr a gittim mr sonucunda plaklara rastlandý. ms þüphesi denildi. Ýþte o gün bu gündür mr takibi yapýlýyor. Önümüzdeki ay mr kontrolüm var. Yine baþlýyor bir koþturmaca...
Kafaya takmamak kontrolleri aksatmamak ve saðlýklý yaþamaya çalýþmak önemli tabi...

Kýyýyý gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, insan yeni okyanuslar keþfedemez.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

11 Temmuz 2024 - 12:39:30