Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
sessiz kalmayalým
01 Kasm 2024 - 12:37:30 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: sessiz kalmayalým  (Okunma Says 3790 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« : 07 Eyll 2007 - 12:02:38 »

Nilüfer Turizm'i protesto etmeliyiz .>>1 Aðustos 2007 tarihinde Nilüfer Turizm ile Ýstanbul Ankara arasý sefer>yapan yolculardan biriydi 1982 doðumlu ÝTÜ Ýnþaat Fakültesi son sýnýf>öðrencisi Ertunga Þimþek.(EÜAÞ Personeli Cemal Þimþek oðlu)>> Ve 5 Aðustos 2007 tarihi itibariyle Ertunga Þimþek artýk yaþamýyor.>> ' Nilüfer Turizm Otobüsü hareket halinde iken yolculardan birinin cep>telefonunun çalmasý ve istifini bozmadan telefonla konuþmaya baþlamasý>üzerine muavin ile telefon sahibi tartýþmaya baþlamýþ. Bu tartýþmaya >Ertunga>sessiz kalamayarak müdahil olmuþ ve otobüsteki herkesin hayatýný tehlikeyi>attýðýný belirterek telefon sahibini uyarmýþ, ancak telefon sahibi ve>yanýndakiler için bu uyarý çok aðýr gelmiþ olacak ki Ertunga 45 kiþinin >gözü>önünde caný çýkýncaya kadar dövülmüþ. Ýstanbul Yolunu Eskiþehir Yoluna>baðlayan ve belki çoðumuzun her gün geçtiði belki de kimimizin hiç >bilmediði>o yol da hýrsýný alamayan kimseler tarafýndan otobüs hareket halindeyken>þoföre kapýyý açtýrýp Ertunga otobüsten aþaðýya atýlmýþ ve arkadan gelen>otomobil Ertunga'ya çarpmýþ.'>> Tüm bu olaylar içerisinde belki de en çarpýcý olaný o 'kimseler' in>koruma memurlarý oluþu. Belki de bu yüzden vahþeti yaratan kiþiler hala>bizim aramýzda dolaþýyorlar ya da pardon bir 'büyüðümüzü' koruyorlar. Belki>de bu yüzden avukat delil toplamaya çalýþtýðýnda otobüste bulunan 'diðer'>yolcularýn (ki bence suça ortak olmuþlardýr) hiç sesleri çýkmýyor, hiçbir>delil bulunamýyor belki de bu yüzden sadece otobüs þoförü ve muavin tutuklu>cezaevinde kalýyor.>> Bütün bu bilgileri ailesine baþsaðlýðýna gittiðimizde öðrendim. Oys  >biz>sadece 'masum' bir trafik kazasý sanýyorduk.>> Kim olduklarý ne olduklarý nerede görev yaptýklarýnýn hiçbir önemi>olmaksýzýn bir insanýn canice katledilirken buna seyirci kalan ve bu suça>ortak olan Nilüfer Turizm'i kýnýyor, bundan sonra hayatým boyunca bu firma>ile seyahat etmeyeceðimi beyan ediyorum.>> Sizlere bu e-postayý iletiyorum çünkü FARKINDA OLUN.>> Özge Þahin / Mimar

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
skaragullu
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 11

« Yantla #1 : 07 Eyll 2007 - 16:42:11 »

çok haklýsýnýz olmamasý gereken bir durum..

ancak þunu herkese iletmek istiyorum eski bir otomotiv sektörü çalýþaný olarak ve de otomotiv sektörünün teknik eðitmenlerinden aldýðým bilgilere göre, telefon abs sistemini (fren sistemini) etkilemiyor kesinlikle..otobüs þirketleri bunu bildikleri halde sadece gürültü olmasýn diye bunu bahane ediyorlar.. özel bir sistem nedeniyle abs sisteminini hiç bir þekilde bozulmuyormuþ..ha baþka birþey nedeniyle abs sistemi bozulsa bile (ki baþýmýza arabalarda gelebiliyor) normal fren sistemi zaten çalýþýyor. abs sistemi sadece buzlu havalarda arabanýn kaymasýný engelliyor. uçaklarda bu biraz farklý..ancak uçak þirketleri bile yakýnda telefona izin vereceklermiþ.

ama yine de dediðiniz þirketten çok þikayet var..hatta birkere onlarýn internet sitesine bilet almak için girmiþtim. biri hacklemiþ, girer girmez þikayetvar.com sitesinin sayfasýna giriyordu...ve tüm þikayetleri görüyordunuz:)

bilgilerinize
De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #2 : 07 Eyll 2007 - 17:20:03 »

Kivo aßi ilk olarak bu yazýyý bizimle paylaþtýðýn için tþkler ...  Ve Ertunga'nýn ailesine baþsaðlýðý diliyorum .

Ýnsan düþünen bir hayvandýr demiþ filozofun ßirisi ne kadar da doðru söylemiþ. Ama ßazýlarýnda düþünme yetisi yok ve geriye sadece hayvan kýsmý kalýyor.  ßence ERTUNG'a bunu yapanlar da ßu sýnýfa giriyor.( Gerek ertung' a yaptýklarýndan dolayý gerekse otobüste tel. le konuþmalarýndan dolayý )Toplumdan ayýklanmasý gereken kiþiler bunlar ve ßence de sessiz kalýnmamalý.ßir þekilde tepkimizi göstermeliyiz.ßelki de sadece buraya yazarak gösterebiliriz olmadý nilüfer turizm'i protesto ederek gösterebiliriz.

Otobüslerdeki telefon görüþmelerine gelince ßunun fren sistemini etkileme olasýlýðý milyonda bir yani çok düþük ßir olasýlýk ama ya ßizim yüzümüzden o kadar insan canýndan olursa ? ßunlarý da düþünememiz gerekir. ßiraz daha saðduyu ...

skaragullu
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 11

« Yantla #3 : 07 Eyll 2007 - 22:40:13 »

sessi kalmayalým da nasýl??? nilüfer turizm 2007 nin baþýnda tmsf'ye geçti yani devletin otobüs þirketi..þimdi hala ayný mý bilmiyorum...

bu arada ayý dedim ama ayýlara haksýzlýk, yanlýþ anlaþýlmasýn ama bence hayvanlar insanlardan çoook daha iyi..zevk için öldürmez en azýndan (koyu bir hayvanseverim)

telefonun otobüslerin abs sistemlerine artýk hiç etkilemediðini,mercedesin (otobüsleri yapan bölüm)nteknik uzmanlarýndan öðrendim. bir eðitimde sunumunu yaptýlar..esli sistemde %1 gibi bir ihtimal varken bu ihtimal artýk hiç yokmuþ...

ancaaaaakkk unutmayýn beyinlerimize son derece zararlý..unutmayýn..ama yinede cep telefonu kulaðýmýza yapýþýk geziyoruz..
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

13 Eyll 2024 - 05:34:29