Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Baþ dönmem?
27 Kasm 2024 - 01:20:39 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Baþ dönmem?  (Okunma Says 5196 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« : 23 Kasm 2011 - 20:25:18 »

Sevgili dostlar,1 haftadýr uzayda gibi yürüyüp, ciddi bir baþ dönmesi çekiyorum.Çok asabým bozuk her sabah geçmiþ olmasýný umarak uyanýyorum.Bu ne þimdi...  ve neden?
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 24 Kasm 2011 - 12:06:25 »

Geçmiþ olsun Hiç geçmeden devam edýyorsa býr alo de ýstersen dr una .Ama arada gecýyorsa ne yapýnca oldugunu takýp etmeye calýs bakalým.
YiLDiRiM-44
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 126

KiÞiSêL ÑêYiM VãRKi iLêTiM ôLSûÑ

« Yantla #2 : 24 Kasm 2011 - 12:37:17 »

doktoruna alo çekmek yerine bence hemen doktora giderek bir MR çektirmelisin çünkü bir hafta küçümsenecek bir süre deðil benim üst üste 2 gün þikayetim oldumu hemen gidiyorum MR çekiyor doktorum her seferindede atak diyo

êÑ BûYûK FêLãKêT GûÑãHLãRýÑ ãÐýRLýÐý ãLTýÑDã êZîLêRêK ûMîTSîZLîÐê DûÞMêKTîR
yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« Yantla #3 : 28 Kasm 2011 - 18:06:55 »

Doktora gitmeden sizinle çözmeye çalýþýyorum gibi gelmesin ama kulaðýmda tansiyon yükselmesi gibi bir basýnç hissi var.
Benden baþka böyle bir hissi olan var mý?
remo
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 28

« Yantla #4 : 28 Kasm 2011 - 21:09:23 »

çok geçmiþ olsun arkadaþým ben 3 ay bu þikayetle ilgili gitmediðim dr kalmamþtý vertigo dendi ama msten olduðunu teþhis konduktan sona öðrendim kortizonu aldýktan sona gecti bidahada tekrarlamadý inþallah seninki de gecer ama yinede druna bi görün  inþallah yorgunluk yada uykusuzlukla alakalýdýr seninki tekrar geçmiþ olsun sevgiyle kal<3
ahmkara
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 11

« Yantla #5 : 01 Aralk 2011 - 23:57:41 »

Arkadasim gecmis olsun. Ben 6 yildir cekiyorum bas donmesini. Cok sukur sadece ilk basta atak gecirdim ancak bas donmesi ve denge kaybi 6 yildir devam ediyor.

Son doktorum bende Vasoserc adli bir ilaca basladi, faydasini gordum ancak tamamen iyilestirmiyor.
hapsetme
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1214

« Yantla #6 : 18 Aralk 2011 - 22:07:57 »

geçmiþ olsun iyi bir kbb Dr.na gözük derim vertigo olabilirsin ms de vertigoyu tetikler..

Mslidostlar facebook
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

20 Austos 2024 - 20:19:26