Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
kortizon ve aðrýlar
28 Kasm 2024 - 01:49:45 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: kortizon ve aðrýlar  (Okunma Says 8796 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« : 27 Temmuz 2012 - 16:19:16 »

merhaba,gülþen haným 5 günlük kortizon baþlatt daha sonra azaltarak bitirecek,ilkini dün aldým fakat öðleden sonra þiddetli bir aðrý baþladý belim,basenlerim,bacaklarým sanki kaslarýmý geriyorlar gibi kortizon kullananlarda da oldu  mu bu durum?
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 27 Temmuz 2012 - 18:26:38 »

Kortýzon bý yorgunluk hali yapardý bende ama aðrý yaþamazdým pek
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #2 : 28 Temmuz 2012 - 00:46:29 »

ilk kortizon aldýðýmda her kemiðim ve eklem yerim aðrýmýþtý,aðýr bi grip gbiydi hemde en aðýrýndan  yani olabiliyo sende benim gibi meraklanýp daha kötü mü oldum acaba diye düþünme.geçmiþ olsun

hapsetme
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1214

« Yantla #3 : 29 Temmuz 2012 - 22:06:15 »

kortizon aldýðým gün vücudumda bir aðrý hissetmiyorum..yanlýz kortizon alýmý gecesi,vücudum ýsýnýyor ve müthiþ uykusuzluk çekiyorum yani uyuyamýyorum..

Mslidostlar facebook
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 30 Temmuz 2012 - 12:40:02 »

bugün sonuncusunu aldým,açlýk þekerim yükseldi birde þekerli yesem ne olacaktý bilmiyorum,sadece su içiyorum iþtah felanda kalmadý, baya aðýr geldi þu geçirdiðim 5 gün
ilk gün aðrým oldu 2.ve 3.gün halsizliðim 4.gün baþ aðrým 5.gün yine halsizlik
sema35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« Yantla #5 : 15 Austos 2012 - 19:13:22 »

En basta herkese gecmýs olsun...Bu konuda bende býrsey dýycem kortýzon ve agrý konusunda..Ben 8 yýllýk ms ým..O süre zarfýnda
ataklarýmda kortýzon kullanýnca agrým falan olmadý..Ama bu sene kortýzon alýnca dayanýlmaz bacak agrým oldu..Ama doktorum bu kortýzon
tedavýsýnde bana bu sekýlde agrýn olursa ýcmem ýcýn ýlac yazdý..Duzenlý gýttýgýnýz doktorunuz sýzýn durumunuzu cok ýyý býlýyo ve bu sekýlde agrým olcagýný býldýgý ýcýn bana ýlac yazdý..Icýnce hemen gecmedý ama bý sure zarfýnda gectý..bence doktorunuza sormalýsýnýz..Neden? cunku doktorlarýmýz ne dýyo herkesýn ms ý kendýne has dýyor...kendýmýze ýyýlýk yapacagýz derken yanlýs yapmýþ olmayýz..

Ben brýsey sorcam bunun ýcýn dr yý aramak cok komýk olacagý ýcýn aramýyorum..Bu formu buldum mutlaka býlen vardýr..Serumlu kortýzon kullanýyoruz ya haný en basta bes serumla basladým onlar býttý sýmdý son 15 sý býtýrdým býr ay sonra býr tane daha serum var..son serum yaný..sýmdý býr ay serum almýycam..o sure zarfýnda dýyet yapýyomuduk? unuttum dýyettennde skýldým..býlen varsa yazarsa sevýrým..sýmdýden tesekkur edýyorum...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #6 : 15 Austos 2012 - 20:10:26 »

Merhaba sema, uzun sureler var artýk serumlarýnýn arasýnda dýyet zor olur sureklý dýyet yaný  Ben bu bahsettýgýn sekýlde kullanýrken , serum gunu ve ertesý gun tuzsuz yerdým o kadar..
sema35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #7 : 16 Austos 2012 - 10:48:55 »

Merhaba sema, uzun sureler var artýk serumlarýnýn arasýnda dýyet zor olur sureklý dýyet yaný  Ben bu bahsettýgýn sekýlde kullanýrken , serum gunu ve ertesý gun tuzsuz yerdým o kadar..

En basta cevap için tesekkurler..Peký bu sekýlde yaptýgýnýzda kýlo aldýnýz mý ? ..Eger almadýysanýz harýka býrsey bu..Ben dýyetlerýmý cok sýký yaptýgým ýcýn kýlo almadým hiç...Hatta tedavý surecýnde zayýfladýgýmda oldu...Þýskýnlýk falan oluyo sonrasýnda oda gecýyo zaten..Korkum býrazda takýntým kýlo almam falan..Eger kýlo almadýysanýz bunu uygulayayým ..
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #8 : 16 Austos 2012 - 13:22:44 »

Kýlo almadým hep zayýftým kortýzon zamanlarý serum takýlýcagý gunun oncesýnde geceden tuzsuz a baslýyodum , serum gunu ve ertesý gun tuzsuz yýyodum o kadar .Tabý ama sonrasýndada asýrý tuzlu yemýyodum normal yýyodum yaný
gulgulgul
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 19

« Yantla #9 : 16 Austos 2012 - 14:26:35 »

ayný soruyu ben doktoruma sormuþtum.kortizon bittikten 2 gun sonra kontrole gittiimde.ddaha ne kadar  diyet  yapýcam  diye...artýk   býrakabilirsin  demiþti bana...ama  az tuzluyu bi yasam  sekli  haline  getirmek  en guzeli oyle  yapýyorum  ben....boylece  kortizzon aldýým vakitler  cok  zorluk  cekmiyorum

bir insan bilmiyorsa ne istediðini,hem seni ziyan eder,hem kendini...Dibini görmediðin suya dalma....dýðýn gibi,emin olmadýðýn sevgiye teslim etme kendini...
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 16 Austos 2012 - 14:35:05 »

2 serumun kaldý benimde haftada 1 alýyorum,dün 2 saat yürüdüm,4 bardak su içmeme raðmen idrar problemi yaþamadým,çook mutlu oldum kortizon için endiþelerim vardý ama bugün silindi gitti
ben de kilo almadým ama çok sýký tuttum tuz,þeker iþini þiþlikte hiç olmadý,pazartesi alýyorum serumu cumartesi-salý dahil çok dikkat ediyorum
sema35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 16 Austos 2012 - 16:55:03 »

Bana cevap veren arkadaslara cok tesekkur edýyorum...Bu formu sýmdýden sevdým..Kendýnýze ýyý bakýn..
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

19 Austos 2024 - 21:17:58