Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
copaxone iðne hk.sormak istediðiniz sorular varsa lütfen sorunuz
14 Kasm 2024 - 20:24:59 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: copaxone iðne hk.sormak istediðiniz sorular varsa lütfen sorunuz  (Okunma Says 11298 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 214

ms.hakkýnda istediðinizi sorabilirsiniz.

« : 15 Mays 2013 - 11:45:37 »

ben 10 senedir copaxone vurulmakdayým sormak istediðiniz sorular olursa buyrun uzmaný olduk artýk:)
gözüm kapalý vuruyorum:)))

dost vurulunca deðil, unutulunca ölürmüþ. Biz dostlarýmýzý kýr çiçekleri gibi avucumuzda deðil, kurþun yarasý gibi yüreðimizde saklarýz.
imza
<<<sercan>>>
ozlemela
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 17

« Yantla #1 : 21 Mays 2013 - 11:51:00 »

Merhaba ben de 5 aydir copaxone kullaniyorum sorum su gercekten ise yariyor mu atak gecirdin mi hic kullanirken?bir de gozun kapali rastgele mi vuruyorsun bir onemi yok mu vurdugun yerin ben su lastikten cizelgeyle vuruyorum
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 21 Mays 2013 - 11:54:32 »

mrb özlem iþin espiri ebadýnda hani söledim gözüm kapalý vuruyorum çok þükür ben iiyim tabiki bu iðnenin faydasýný görüyorum 2 senedir hiç atak geçirmedim þuanda nazar deðmesin aman birazda insanýn kendi elinde olacak kafaya hiçç biþey takmýcaksýn resmde gördüðün gibiyim yaaa
iðne hk.sormak istediðin biþey olursa özelden yada burdan yazabilirsin geçmiþ olsun

dost vurulunca deðil, unutulunca ölürmüþ. Biz dostlarýmýzý kýr çiçekleri gibi avucumuzda deðil, kurþun yarasý gibi yüreðimizde saklarýz.
imza
<<<sercan>>>
Blockqueen_
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #3 : 24 Mays 2013 - 23:18:39 »

Merhaba, ben de þubattan beri kullanýyorum, ms tanýsýný da ekim 2012'de aldým zaten; benim sorum þu olacak, iðne vurduðun yerlerde þiþme oluyor mu? Þubatta 2. Ataðýmý geçirdim, o zamandan beri hergün yaptýðým yerler þiþiyor, sertleþiyor ayrýca yaparkwn bir yanma oluyor, buz koyuyorum ama deðiþen biþey yok  gelmiþ geçmiþ olsun hepimize diyelim, bol ataksýz günler 
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #4 : 25 Mays 2013 - 13:47:35 »

Ben iðne yaptýgým zamanlarda ýgne yapmadan önce buzla ovardým sonra ýgneyý yapardým ve hýc býr etký yasamazdým.Yapýlan yerlerdeký sertlýk ýcýn dr a yada hemsýreye soylersen pomad verýyorlar masaj yapar gýbý onu suruyorsun.Ben bu þekýlde sorunsuz uygulardým
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 27 Mays 2013 - 09:06:06 »

mrb.lar herkese ms.daþlarým nasýl yapýyorum sölim sizlere iðne vuracaðým yere buz kalýbýyla önce bir kaç dakika þok ediyorum sonra o þok ettiðm yere kolonya ile temizliyorum kirini alýyorum hani sonra iðnemi o esnada hazýrlatmýþ bir þekilde vuruyorum o þablonlarada gerek duymuyorum
sevgilerimle

imza
<<<sercan>>>
benims
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« Yantla #6 : 22 Haziran 2013 - 13:26:23 »

mrhb selcan .bende o iðneye yeni baþladým. ancak bende bacak ve koldan vurmaya korkuyorum çünkü hemen þiþiyor.hemþirem derinlik ayarýný yapamadýðým için olduðunu söylüyor bakalým daha dikkat ederek yapmaya devam ediyorum..þimdi sana ilk sorum bu iðne gerçekten bir zaman sonra çöküntü yapýyor mu deride?ikincisi de alkol alabiliyor musun ?merak ediyorum..aklýma takýlan biþeyler olursa yine sorarým:)
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #7 : 24 Haziran 2013 - 10:01:41 »

mrb benims nsl.sýn iimisin ben bu iðneyi 10 senedir vuruluyorum ve vurduðum yerlere gözüm gibi bakýyorum hemþirem bile þaþýrmýþdý bende çukurlar oluþmadý hiç kollardan vurulmayý býrakdým 1 2 senedýr  zor oluyordu diðer bölgelerden vuruluyorum artýk zamanla gözün kapalý vuracaksýn bu iðneleri alýþacaksýn daha yenisin hiç endiþe yapma iðneni vurmadan önce ben þunu yapýyorum önce buz kalýbýyla vuracaðým yeri buz kalýbýyla iyice bir þok yapýyorum 1 2 dakika sonra kolonya ile pamukla vuracaðým yeri temizliyorum sonra iðnemi hazýrlayýp vuruyorum anladýnmý iðneni dolapdan çýkardýktan sonra hemen vurulma 5 10 dak.beklet öle yap sigaram-alkolüm yok içmende sorun olmaz bu havalarda mutlaka güneþden korunmaya çalýþ serin yerlerde olmaya çalýþ olurmu
kollardan istersen vurulma hemþirenede söyle istersen hemþirenin ismi ney bu arada belki tanýrým muhtemelen sen nerdensin Ney desemki izmit sana detaylý gösterirdim ben neyse k.ç.i.bak kafana her ne takýlýrsa takýlsýn özel msj.dan olsun gerek burdan olsun yardýmcý olurum k.ç.i.bak
sevgýlerýmle
« Son Dzenleme: 24 Haziran 2013 - 10:04:38 Gnderen: sercan » Logged

imza
<<<sercan>>>
benims
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 24 Haziran 2013 - 17:20:05 »

izmirdeyim.hemþirem yasemin hnm
malum onlar ne derde biz de onu uyguluyoruz ancak ne buzdan nede alkolden bahsetmedi bana hatta gerek yok dedi.çok tþkkr ederim.
sercan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 24 Haziran 2013 - 17:25:57 »

banada demiþdi alkol buz gerek yok ama denemesi bedava cokk rahat vuruyorum ben acý duymadan iðneyý býle hýssetmýyorum beným dýceklerým bunlar kýme sorarsan sor buz der sana alkole gerek yok ama buza var mutlaka býrde iðneden sonrada buzda tutuyorum ben bu arada yaaa þiþmesýn dýye vede acýmasýn dýye anladýnmý??
hoþça kal

imza
<<<sercan>>>
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #10 : 25 Haziran 2013 - 13:26:52 »

Bende buz uygulardým kesinlikle denemelisin lokal olarak uyusturuyor ve hýcbýrsey hýssetmýyosun
benims
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 25 Haziran 2013 - 18:50:34 »

çok teþekkür ederim uygulayacaðým bende...
Özlemerce
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 5

« Yantla #12 : 26 Haziran 2013 - 10:47:19 »

sorularýna yanýt vermek isterim istersen
« Son Dzenleme: 26 Haziran 2013 - 14:32:57 Gnderen: oslem » Logged
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #13 : 26 Haziran 2013 - 14:23:37 »

Merhaba hepýmýz býrbýrýmýze yardýmcý olabýlmek adýna yazýyoruz ama býrebýr cep no nuzu burdan vermemenýz daha saglýklý olur dýye dusunuyorum
Gülay0
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #14 : 26 Mays 2016 - 20:14:54 »

Merhaba
Copaxone enjekte makinesi deðiþen var mý?  Bana yenisini getirdi hemþire kullaným þekli ayný sanki. 2 günde bire gecilecekmis.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

Bugn 14:52:39