Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
arkadaþlar bir bebeðim daha olucak.......
01 Kasm 2024 - 08:28:42 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: arkadaþlar bir bebeðim daha olucak.......  (Okunma Says 11756 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 132

« : 30 Austos 2007 - 22:46:21 »

arkadaþlar sizlere göztepedeki randövimden bahsetmiþtim hatýrlarsanýz  evet bu güzel kararý ogün resmileþtirdim.önce tepeden týrnaða muayne edildim ve þikayetimin olmadýðýný aslýnda heyet raporum için geldiðimi söyledim tabiki çýkarmayýz dediler nedeni artýk kortizon deðil koruyucu tedaviye geçmem gerektiðini söylediler yani bu demek oluyorki bende iðne kervanýna katýlacaktým derken bebek düþünüp düþünmediðimi aksi taktirde tedavi süresince uzun bir müddet kullanabileceðimi yani tedavinin bölünmeyeceðini söylediler o þaþkýnlýkla sormadým tabi süre nekadar 2.3.5....yani arkadaþlar kýsaca bana bu süre baya uzun geldi daha doðrusu bu bebeði doðurup daha sonra temelli bu tedaviye baþlamak istiyorum doktorumda isabetli bir karar olabilir dedi ve onay verdi...bakalým hayýrlýsý... tabiki rikslerini biliyorum yani doðumdan sonra atak geçirebileceðimi..ama gerçekten anneliðin kutsallýðýna inanýyorum yani hiç korkmuyorum.......ilk bebeðimde sezeryanla oldu ve yaklaþýk 11 ay sonra çok küçük bir ataðým oldu okadar ya biliyorum belkide önce saðlýðýn diyecek bana kýzacaksýnýz ama ben böyle biriyim yani buðün baþým aðrýmadan yastýðýma yattýysam huzurla ona dua ederim yani yarýnýn hiç planýný yapmam inanýrýmki þartlar neyi emrettiyse onlarý yaþarým yani HAYATIMIZ BÝR SAHNE BÝR DEKOR VE BÝZ BU SAHNEDE BÝZE VERÝLEN ROLLERÝ OYNUYORUZ.....YANÝ ROLLERÝMÝZÝ SEÇME GÝBÝ BÝR LÜKSÜMÜZ YOK......heyet çýkarmaya gidiyorum belki 5 sonra düþüneceðim bebeði o anda karar veriyorum mesela.....
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #1 : 30 Austos 2007 - 23:28:14 »

Caným ya cok sevindim hadi hayýrlýsý bence tam yerinde düþünüyorsun.
Allahým yardýmcýn olsun.
                                   saðlýcakla kal...
betül
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 21

« Yantla #2 : 31 Austos 2007 - 10:50:07 »

kimin sana kýzmaya hakký olabilir ki. en iyisini sen bilirsin. senin adýna çok sevimdim.
peristera
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #3 : 31 Austos 2007 - 17:53:36 »

Rabbim yar ve yardýmcýn olsun, Umarým senýn ve bebeðin için cok kolay bir süreç olur...
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 204

« Yantla #4 : 31 Austos 2007 - 21:03:34 »

Caným arkadaþým
Allah sana bu en güzel duyguyu yaþamayý nasip etsin,inþallah hiçbir sorun yaþamazsýn,dualarýmýz seninle
Saðlýcakla ve mutlu kal..........

Hiçbirþey eskisi gibi deðil......
civiler38
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 4

Mesaj Says: 1068

« Yantla #5 : 01 Eyll 2007 - 19:38:55 »

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN.BENCE DE KESÝNLÝKLE KORKMAMALISINIZ.SÝTEMÝZE BÝR AFACAN DAHA GELCEK.GERÝSÝ BOÞ.... SAÐLIKLI VE MUTLU NÝCE GÜNLERE...

GOD WÝLL BE JUSTÝCE...
hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 777

« Yantla #6 : 01 Eyll 2007 - 21:34:27 »

hayýrlýsý olsun dadaylý hemþerim dualar seninle
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

« Yantla #7 : 01 Eyll 2007 - 21:51:16 »

arkadaþlar öncelikle benimle birlikte bu sevinci yaþadýðýnýz için sizleri çok seviyorum.ve hikmetcim  hemþerim demiþsin çok sevindim demekki dadayý biliyorsun öyle düþündüm yanýldýmmý acaba...
hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 01 Eyll 2007 - 21:54:12 »

adýný biliyorum eskiden bizim ilçe oraya baðlýymýþ kastamonuda. hiç gitmedim ama babamdan biliyorum biraz. bu arada kastamonudan baþka bir yerdede daday varmý bilmiyorum, aklýma ilk o geldi...
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

« Yantla #9 : 01 Eyll 2007 - 21:57:14 »

valla bende bilmiyorum yalnýz kastamonunun ilçesi daday benim memleketim....of be burnumda tüttü þimdi.
hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 01 Eyll 2007 - 22:02:54 »

ben en son 97 de köye gitmiþtim, sonra birde 2000 de sadece bir günlük pýnarbaþý ilçeye gitmiþtim... babam hala her yaz gider, epeyce uzunda kalýr... bu hafta geldi, iki ay kaldý bu sefer, aslýnda altý aydan az kalmazdý...
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

« Yantla #11 : 01 Eyll 2007 - 22:11:50 »

þuan nasýlsýn yani tedavi nasýl birde ailende baþka ms olan varmý
hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #12 : 01 Eyll 2007 - 22:21:05 »

iyiyim betaferon devam ediyor bir haftadýr tatildeydim pazartesi baþlayacak gene iþ... ailemde bilinen varmý bilmiyorum, bazen annemde var diye korkuyorum, ama istemez doktora gitmek zaten þikayetide yok...
sonay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 91

« Yantla #13 : 02 Eyll 2007 - 01:46:10 »

canýmsýn bu habere çok sevindim.annelik duygusunu ikinci kez yaþamayý istemen bence çok güzel-bu konuda seni destekliyorum.umarým herþey gönlünce olur...
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #14 : 03 Eyll 2007 - 11:38:49 »

DADAYLI ÝNÞALLAH HAYIRLISI OLUR BENDE ÇOK SEVÝNDÝM. ÇOCUKLAR EVÝN NEÞESÝ MORAL KAYNAÐI. DOÐRU KARAR VERMÝÞÝN AMA GENEDE ÇOK DÝKKATLÝ OL. KIZMAYA TABÝKÝ KÝMSENÝN HAKKI YOK AMA SENÝ SEVENLERÝDE SENÝN ÜZMEYE HAKKIN YOK SEVGÝYLE KAL.

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

24 Austos 2024 - 09:55:02