Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
arkadaþlar bir bebeðim daha olucak.......
01 Kasm 2024 - 08:35:17 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: arkadaþlar bir bebeðim daha olucak.......  (Okunma Says 11757 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
mimar
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 35

« Yantla #15 : 03 Eyll 2007 - 13:49:52 »

Hikayeni okurken sanki benim baþýma gelenleri yaþamýþsýn gibi geldi.
    Dr. gittim.Atak geçirmiþtim.Kortizonlarýmý tamamladým, iyileþmelerim de baþlamýþtý. Dr. bana yeni bir tedavi daha uygulamak istediðini; çünkü aþý kullanmama raðmen lezyonlarýn oluþtuðunu söyledi.Tüm gün dr. beklemekten zaten bitkin düþmüþtüm.Bi de üstüne bunu söyledi. Ýlaçlarý anlattý.Yan etkilerini falan. Aðlamaya baþladým.Berbattý.
Bebek düþünebileceðimi de söyledi,çünkü bilmem kaç yýl ilacý kullanmalýymýþým da falan filan...Karar tabiki benimdi.
   Þimdi ise; daha çoook var ama allah nasib ederse bir bebeðimiz olacak Kahkaha
Gerçi baþka telaþlar baþladý þimdi de umarým herþey iyi olur. Tabi hepimiz için
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #16 : 09 Eyll 2007 - 13:32:41 »

Sevgili dadaylý senin adýna çok sevindim.Allah isteyen herkese bir evlat sahibi olmayý nasip etsin.Ýnþallah herþey dilediðin gibi olur.Sevgi ve saðlýkla kal
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

21 Austos 2024 - 02:34:38