yýl 1995... 15 yaþýnda çok aktif bir öðrenciyken 3 ay yataða mahkum oldum... ve bu 3 ay boyunca hastanede yattým... bi dünya test yapýldý ama malesef taný konulamadý... her MR sonucu birbirinden farklýydý... hastanede yattýðým süre içinde düzelmeye baþladým... herhangi bir tedavi almadan (kortizon hariç) çýktým hastaneden... tam 11 yýl boyuncaa taný konulamadý malesef her kapýsýný çaldýðým doktor bir sorun var ama ne olduðunu bilmiyoruz, beyaz cevher hastalýðý bu ama kesinlikle ms deðil dedi
hastalýðýmýn ne olduðunu araþtýrýrken hiç atak geçirmedim 11 yýl boyunca sorunsuz bir hayat yaþadým... taki geçen sene arka arkaya 2 atak geçirene kadar... ilk geçirdiðim atakta hala taný konulamamýþtý ama ikinci ataktan sonra kesin taný kondu meðer ms miþim
þimdi rebif kullanýyorum... kullanmaya baþladýðým ilk ay ufak bir atak daha geçirdim... iðnenin koruma etkisi en az 2 ay sonra baþlar dedi doktorum... þimdi gayet iyiyim... hayat kaldýðý yerden devam yani... bu arada msle bir problemim yok hatta seviyorum bile kendisini... bana hiç fark etmediðim bir çok þeyi gösterdi, sevdirdi... hatta ben yýllar önce bile ms den þüphelenilirken onun açýlýmýný soran insanlara
mutluluk sendromu diyordum...
ÇÜNKÜ BÝLÝYORUM KÝ BEN MUTLU OLDUÐUM SÜRECE O DA BENÝMLE BARIÞIK....