Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
merhaba
01 Kasm 2024 - 09:23:32 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: merhaba  (Okunma Says 7217 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
sailes
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« : 22 Eyll 2007 - 02:08:08 »

slm herkese 23 yaþýndayým üniversite öðrencisiyim ms ile 2002 þubat ayýnda sol gözde çift görme ile tanýþtým 1hafta sonra kendiliðinden hiçbir ilaç kullanmadan geçti doktorlarda kesin bir tehþis koymadýlar 2005 mart ayýna kadar buhastalýðý unutmuþtum hiç bir sorunla karþýlaþmadým bir sabah uyandýðýmda bacaklarýmda karýncalaþma hisettim çok fazla tedirgin oldum doktora gittim ve mr dan sonra yatýþ kortizon tedavisi gördüm 5gün boyunca oda geçti taki 6ay öncesine kadar bir sabah uyandýðýmda kendimi çok halsiz hisettim ayný zamanda baþým da dönüyordu bir iki gün böyle devam etti ayný zamnda kusma tansiyonumda baya düþüktü ms baðladým direk doktora gititm ogün asistaný vardý mste böle biþeyin olmasýnýn söz konusu olmadýðýný söyledi hatta sevgilinmi terk etti gibi bi espiri yaptý neyse ertesi sabah kaltýðýmda yine bacaklarýmda bir karýncalaþma tekrar doktora gittim ama üstümde o bitkinlik baþ dönmesi yoktu yatýþ verdi doktor 5 gün yine plus tedavisi uygulandý mrým çekildiðinde doktorlar baya þaþýrmýþlardý beynimi ve omuriliðimi plaklar sarmýþ vaziyete bana buhalde senin ayakta durmam bile mucize diyorlardý ozamanalrda büyük bi duygusal çöküntüiçindeydim tamda vize dönemim etabi onlarada giremedim hastaneden çýkýþ verdiklerinde hala karýncalaþma azalsa bile devam etmekteydi bana ilaca baþlayacaklarýný söylediler ve yeni geliþtirilmiþ bi ilacýn olduðunu hap olarakalýnýyormuþ adý ný þuan hatýrlýyamýyorum deneme aþamasýndaymýþ ya bunu kullan yada iðne dediler (betaferon) bunun kararýný bana býraktýlar geliþtirilen hap türkiyede yokmuþ yurt dýþýndan istendiði taktirde getirebiliniyormuþ eczacý bi tanýdýðýmýz var ona danýþarak betaferona karar verdim 6aydýr kulanýyorum ve 2 ay sonra bacaklarýmdaki karýncalaþma geçti þimdi sadece çok fazla can sýkýntýsý yaþýyorum içimden hiç bir þey yapmak gelmiyor çok sinirli bi insan olup çýktým çevremdekilerin kalplerini kýrýyorum elimde olmadan merak ediyorum bu sinirli yapý sizlerdede oluyormu Ney
yasoo06
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 335

« Yantla #1 : 22 Eyll 2007 - 09:03:00 »

geçmiþ olsun sailes... hikayeni bizimle paytaþtýðýn için teþekkürler... can sýkýntýsý ile baþlamýþtý benim ms im... asabiyet, sinirlilik hali... bunun yanýnda mutsuzluk ve çevreyle anlaþamama gibi problemler bende yaþadým... taki doktorum gülümseme tedavisine baþlayana kadar    altý ay prozac likid kullandým ve düzeldim... belkide düzelmek istedim.... bilmiyorum ama bana iyi gelmiþti... daha sonra ciprama baþladým ve altý ay kullandým.... þuanda ise hiçbir depresif bulgum yok... tekrar geçmiþ olsun.
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #2 : 22 Eyll 2007 - 11:21:15 »

geçmiþ olsun arkadaþým... sinirli yapý mý hemde nasýl  karþýmdakini sinirden öldürebilirm yani o kadar sinirleniyorum..

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
sailes
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« Yantla #3 : 22 Eyll 2007 - 12:24:54 »

saðolun arkadaþlar sizlerede geçmiþ olsun hepinize bol enerjili plaksýz günler dilerim 
nuraya
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #4 : 07 Mart 2008 - 11:38:42 »

Merhaba
gizoþ
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 132

« Yantla #5 : 11 Mart 2008 - 12:04:50 »

merhaba ben ms diiðilim ama annem hasta sinirlilik hali annemde de var zor bir durum 
muhammet kaya
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 360

NE OLCAK BAKALIM

« Yantla #6 : 11 Mart 2008 - 12:24:08 »

geçmiþ olsun  dostum    sinir lilik hallaeri  olur   am sen  biraz  mülayim olmalýsýn yani anlayýslý
oda  olmuyor sa  deprosyon haplarý var   küçük dozda olanlarýýný almamý öneririm
sinir  olmuyor  hiç   

Sen benim icin bir nefes,
sen benim icin bir umut ,
Istanbul benim icin bir cennet,
Istanbul benim icin bir sen
ve sen o cennetin icinde bulunan lanetli bir hazine...
orkide
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 645

« Yantla #7 : 11 Mart 2008 - 21:07:30 »

sinir mi dedinizzzz o da neee )

Bir insan bilmiyorsa ne istediðini, hem seni ziyan eder , hem kendini...
Dibini görmediðin suya dalmadýðýn gibi,
emin olmadýðýn Sevgiye teslim etme kendini. . . !
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

11 Austos 2024 - 21:26:00