sevgi... dile kolay ama yaþanmasý en zor duygulardan 1tanesidir.hele ki yaþayacak olan bizim gibi nazlý birisi ise vay anam vaayy!!! 1sevgi, güzel 1iliþi nasýl yaþanýr derseniz? bana göre 4S kuralý var derim! "SEVGÝ, SAYGI, SABIR, SADAKAT" iþte bu uyulmasý gereken baþlýca kurallar sayesinde mükemmel 1iliþki yaþanabilir. fakat þahsi 1 düþüncem varki içler acýsý!!! BEN + MS = SEVGÝ eþitliðini 1türlü baðdaþtýramýyorum. günümüzde sevgi denen kavram oo kadar küçüktüldü ki! internetten sanal sitelerden bulunan sevgililer, 2günde aþýk olmalar bu ve bunun gibi saçma durumlar. her insan kitap okur okuduðunuz 1aþk romanýný hatýrlayýn!!! 1sevgi veya 1aþký ne kadar da zor yaþýyorlar deðil mi? olmasý gereken de bu zaten kolay ulaþýlan 1deðerin kýymeti fazla bilinmez zaten!!! biz msli olarak bu konuda biraz daa duyarlý ve narin yapýya sahibihiz. sevmesini biliyor, seviyor ama korkarým ki sevilmiyoruz!!! neden mi? BEN + MS = SEVGÝ eþitsizliðinden!!! benim düþüncem bunlar tezimi çürütücek 1i varsa buyursun!!! sevgi konusunda son 1düþüncemi daha sizlerle paylaþayým! daha doðrusu hayatýn bana öðrettiðini!!! SEVMEK HERKESE HAK, BANA ÝSE YANLIZLIK MÜSTAHAK
.............