kaderimsin25
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #45 : 30 Kasm 2007 - 21:37:38 » |
|
oslem cevabin icin tesekkurler sanirimki en oz ve olumlu cevabi sen verdin evet istiyen kullanir istemiyen kullanmaz uzatmaya gerek yok insallah turk tibbindada bu kullanilan bir bitki olur Alman ve Fransiz arastirmacilarinin yaninda ulkemizde yetisen bu bitki deger kazanir ben sahsen ne kortizon nede enterferon nede avonex kullanmiyorum mutluyum ve huzurluyum bu gun 4 avonex ignesi 1000€ satis yapilirken tabiki sigortaniz bunu karsiliyor ne guzel ama bana fayda degil zarar verdi bu gune kadar artik bu hastalikla yasamayi ogrendim kabul ettim .Sanirim en onemli olanda bu herkese saglikli gunler dilerim
|
|
|
|
|
|
|
muhammet kaya
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 0
NE OLCAK BAKALIM
|
|
« Yantla #46 : 01 Aralk 2007 - 18:52:15 » |
|
ben de kulllandým kapari karpuzunu iibir bitki hücreleri yeniler her keze tavsiye edrim
|
|
|
|
Sen benim icin bir nefes, sen benim icin bir umut , Istanbul benim icin bir cennet, Istanbul benim icin bir sen ve sen o cennetin icinde bulunan lanetli bir hazine...
|
|
|
ahmet68
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #47 : 13 Aralk 2007 - 14:48:03 » |
|
Arkadaþlar tamam da bunda ne varki belki arkadaþýmýzýn dediði doðru olabilir deneyip ondan sonra karar verilmelidir.Denemekte fayda var diyorum.ve bende sipariþ verdim bir kullanacaðým
|
|
|
|
|
|
|
muhammet kaya
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 0
NE OLCAK BAKALIM
|
|
« Yantla #48 : 23 Aralk 2007 - 15:31:24 » |
|
merhaba senin adýna sevindim bende birinden tesadüfeseri temin ettim ve kullandým sonra önemsemedim sonra senin burada yazdýklarýýný okudum ve senin izledigin yolun hiçbir sakýncasýnýn olmadýgýýna karar verdim sonuçta bir bitki ve kullandýmýz ilaçlarda bitkilerden olmakta ve yeniden temin ettim kapari kar puzunu sennasýl kullandýn acba yazarsan bana iiiolur ben aksamlarý bir tattlýkasýgý alýyom ve aynýzamanda salataya ve savuk meze olrakta tüketiliyormus
|
|
|
|
Sen benim icin bir nefes, sen benim icin bir umut , Istanbul benim icin bir cennet, Istanbul benim icin bir sen ve sen o cennetin icinde bulunan lanetli bir hazine...
|
|
|
gamzee
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #49 : 23 Mays 2008 - 18:30:45 » |
|
slm benimde omuriligimdeki lezyonlar artýyor ve kemoterapi verdiler daha olmadým sol elimde uyuþmalar çok yürümem bir tuhaf ve günde 20 kere ufak ufak ataklar geçiriyorum basýmýn sag tarafýna bir yanma geliyor ve sol kolum istem dýþý atýyor hikayenizi okudum ne olur bana cbp verin benim msn adresim gamzee-basak@hotmail.com cvp verirseniz sevinirim bende yenmek istiyorum araba kullanmak eskisi gibi dolasmak istiyorum msn bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #50 : 23 Mays 2008 - 20:13:28 » |
|
Vay bee bu kadar hararetli bir konu daha yok sitede.Kapari sonuçta marketlerde satýlan bir gýda,burasý da Msli insanlarýn bir araya gelip bilgi ve tecrübelerini paylaþtýðý bir yer.Hepiniz çok saðolun sayenizde öðrendim Msi ve en son da kapariyi Muhakkak alacaðým hem ben hem de Ms olmayan babamla beraber yiyeceðim afiyetle Size madýmaðý tavsiye ediyorum.Ýlaç olarak deðil harika yemeklerden birini daha tadýn diye
|
|
|
|
yaðmur bazen aðlamaktýr bazen aðlayamadýðýn þey yaðmur bazen mutlu olmaktýr bazen en hüzünlü þey ben yaðmurum yere çakýlmam yeniden doðmak gibi birþey
|
|
|
arzuu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 287
KIZIM NAZLI
|
|
« Yantla #51 : 24 Mays 2008 - 19:06:30 » |
|
Merhabalar... Sevgili arkadaþým paylaþýmýn için çok teþekkürler. Ýlk yazýlan cevaplar beni çok üzdü. Arkadaþlar ne olur herkes bunu iyi bilsin; TEDAVÝSÝ YOK DEÐÝL, VAR. RABBÝM ÝSTEDÝKTEN SONRA HERÞEYÝN TEDAVÝSÝ VAR. DERDÝ VEREN DE O, DERMANI VERECEK OLANDA. Biz ms iz ve zehir olsa da denemekte fayda. Kendi þahsým adýna konuþayým; BEN MS LÝ BÝR ÝNSAN OLMAKTAN BIKTIM. Haa böyle þeylere inanmayanlar elbette vardýr. Fakat ALLAHÜ TEALA buyurmuþlar ki; hiçbirþeyi boþ yere yaratmadýk. Haa þunu da unutmayalým, herkesin ms i kendine özgü. Benim amacým fikirlerinize saygýsýzlýk deðil, haddimde deðil zaten. Sadece benim görüþüm. Katýlan da olacak, katýlmayan da.
Kardeþim paylaþýmýn için tekrar tekrar teþekkürler. Ben de kapari kullanacaðým en yakýn zamanda. Çok araþtýrdým, çok bilgim var kapari hakkýnda. Kendine iyi bak kardeþim. Allah'a emanet ol. Saðlýcakla...
|
|
|
|
HAYAT GÜZELDÝR!...
|
|
|
canan
|
|
« Yantla #52 : 25 Mays 2008 - 15:44:07 » |
|
bende denemeyi düþünüyorum,ama baþladýmý dvm ýný getirmek gerekir...üç beþ kullanýmla olacak þey deðil
|
|
|
|
Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
|
|
|
Fato$
Ziyareti
|
|
« Yantla #53 : 25 Mays 2008 - 20:29:30 » |
|
Ben capariyi hic denemedim ama zannedersem bu vücudumuzda olan zehirleri atmakta faydali olabilir,kimyasal herseyden korumaya calisalim kendimizi ve bunun yanisira herkes boynuna mutlaka ama mutlaka dikkat etsin,cünkü orada sorunlarimiz oldugu kesin.beynimize giden bütün yollar boyundan geciyor ..Bütün bunlarin bilincinde olunca ve gerekeni yapinca da saglikliyim diye gezenlerden cok daha saglikli olacagiz
|
|
|
|
|
|
|
aspirin
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 23
|
|
« Yantla #54 : 01 Haziran 2008 - 18:06:15 » |
|
sallama onla gecse doktorlar onu önerir
|
|
« Son Dzenleme: 01 Haziran 2008 - 18:10:13 Gnderen: oslem »
|
|
elbet birgün..!
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #55 : 01 Haziran 2008 - 18:10:03 » |
|
doktorlar mý Barmen senin aklýn baþýnda mý? kanýtlansa da önermez
|
|
|
|
yaðmur bazen aðlamaktýr bazen aðlayamadýðýn þey yaðmur bazen mutlu olmaktýr bazen en hüzünlü þey ben yaðmurum yere çakýlmam yeniden doðmak gibi birþey
|
|
|
sineeem
|
|
« Yantla #56 : 01 Haziran 2008 - 18:44:00 » |
|
(Arzu nun da dediði gibi)Merhabalar... Sevgili abicim paylaþýmýn için çok teþekkürler. Ýlk yazýlan cevaplar beni çok üzdü gerçekten. Abi ve ablalarým ne olur herkes bunu iyi bilsin; TEDAVÝSÝ YOK DEÐÝL, VAR bence de. RABBÝM ÝSTEDÝKTEN SONRA HERÞEYÝN TEDAVÝSÝ VAR. DERDÝ VEREN DE O, DERMANI VERECEK OLANDA. Biz ms iz ve zehir olsa da denemekte fayda var ve ben her ne olursa olsun deneyeceðim, kimse burada zorla alýn demiyor. Ýsteyen alýr isteyen almaz. Kendi þahsým adýna konuþayým; BEN MS LÝ BÝR ÝNSAN OLMAKTAN BIKTIM. Haa böyle þeylere inanmayanlar elbette vardýr. Fakat ALLAHÜ TEALA buyurmuþlar ki; hiçbirþeyi boþ yere yaratmadýk. Haa þunu da unutmayalým, herkesin ms i kendine özgü. Benim amacým fikirlerinize saygýsýzlýk deðil, haddimde deðil zaten. Sadece benim görüþüm. Katýlan da olacak, katýlmayan da.
Abicim paylaþýmýn için tekrar tekrar teþekkürler. Ben de kapari kullanacaðým en yakýn zamanda. Çok araþtýrdým, çok bilgim var kapari hakkýnda. Kendine iyi bak abicim. Allah'a emanet ol. Saðlýcakla...
|
|
|
|
Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
|
|
|
HTC
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #57 : 08 Temmuz 2008 - 13:25:27 » |
|
arzuyaa aynen katiliyorum.tabiki sanada safari ;Dbende hastalim basladiindan beri kullniyorum.bakin ben demiyorum yeni tanistigim msli bi arkads oda sonradan kullanmaya basladi.kesinlikle faydasi oluyo diyorrr.sonuçta Allah in verdgi bi bitki faydasindan baska ne zarari olcak ki bence maddi durumunuz iise ben kullnmanizi tavsiye edrim.ama bakin haa illede kullanin demiyorum
|
|
|
|
|
|
|
Kync33
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 1
|