Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
iðneye devam
01 Kasm 2024 - 05:32:56 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: iðneye devam  (Okunma Says 6450 defa)
0 ye ve 8 Ziyareti konuyu incelemekte.
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« : 08 Ocak 2008 - 19:28:49 »

bugün dr ma giderken 'iki yýl oldu artýk iðneyi býrakýrým herhalde' diyodum ama dr devaaaaaamm dedi malesef  durumum çok iyiymiþ riske atmamalýymýþýz.zaten hap çýkacakmýþ.ama daha da iyi haber bir defa içilen haplarýn çýkacaðý yani yýlda bir defa içilen haplar çýkacakmýþ 'ne zaman olur bilmiyorum ama yakýn 'dedi.hep beraber bekliyoruz hayýrlýsý..

hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 777

« Yantla #1 : 08 Ocak 2008 - 20:26:04 »

bende alt tarafý 7 ay oluyor, ama artýk sanki olmazlarsa mutsuz olurum gibi geliyor... iyi olmana sevindim, dilerim dilediðin gibi iyi olur herþey...
nisa
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 734

« Yantla #2 : 08 Ocak 2008 - 22:43:01 »

kamuran iyi olmana sevindim caným.madem dr un iðneyi býrakma dedi dinleyeceksin inþallah hep bu þekilde devam eder seyri ataksýz günler caným kib
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #3 : 09 Ocak 2008 - 11:57:55 »

iyi olmana sevindim kamus saðlýklý günler kardeþ iðneyede devaaaam 

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
carpediem
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 65

« Yantla #4 : 09 Ocak 2008 - 16:24:42 »

DÖRT SENE BÝTTÝ BEÞÝNCÝ YILIMA GÝRDÝM SEVGÝLÝ AVONEXÝMLE Kahkaha BU SENE DOKTORA GÝDERKEN GÜZEL BÝR HABER ALACAÐIMA O KADAR ÝNANIYORDUM KÝ...ÝÐNE OLUP OLMAMAK O KADAR MÜHÝM DEÐÝL ALIÞTIM ZATEN ONLARA AMA ONLAR BU KEZ BEBEK ÝSTEDÝÐÝM ÝÇÝN BÝR SÜRE AYRI KALABÝLÝRDÝM ONLARDAN...
Fakat doktorum izin vermedi seni riske atamam dedi.Ýki yeni plak çýkmýþ.Olanlarýn yanýna kardeþ.Omuriliðin baþýndaki beni çok endiþelendiriyor dedi.Genel durumum çok iyi çok þükür ama bebek sahibi olmama izin yok.Doktorum sakýn üzülme yaþýn daha genç üzüntüde iyi deðil sana dedi.Bende hocam siz nasýl uygun görürseniz o çocuða adam gibi bakamadýktan sonra bi anlamý yok zaten dedim.Yani VUSLAT BAÞKA BÝR BAHARA KALDI.

ÇOCUKLAR ÝNANIN,ÝNANIN ÇOCUKLAR.
                 GÜZEL GÜNLER GÖRECEÐÝZ,
                              GÜNEÞLÝ GÜNLER !!!...
iris
Ziyareti
« Yantla #5 : 09 Ocak 2008 - 20:24:17 »

kamus her zaman böyle saðlýklý olman dileðiyle.Hepimiz için hayýrlýsý olsun.Hoþça ve saðlýcakla kal arkadaþým
civiler38
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 4

Mesaj Says: 1068

« Yantla #6 : 11 Ocak 2008 - 00:29:00 »

Kamus iyi olmana çok sewindim.Biraz daha kendini sýk.Geriye ne kalmýþ ki.Ýnan ben iðneyi býrakýp býrakmama konusunda kararsýz kaldým.  o kadar çok alýþmýþtým ki.Çok þükür þimdi de hiçbir þikayetim yok ama o günler de güzeldi yani.Saðlýcakla kal...

GOD WÝLL BE JUSTÝCE...
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #7 : 11 Ocak 2008 - 12:24:33 »

herkeze teþekkürler Kahkaha Kahkaha

dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 132

« Yantla #8 : 11 Ocak 2008 - 23:12:04 »

ya bu iðneler hiçde basit deðilmiþ.bende bugün ilk iðnemi oldum haftada bir ama heralde ben þimdiden týrstým.niyemi çünkü iðne öyle bahsedilen gibi küçük þeker iðnesi gibi deðil normal uzun ðne.þok oldum valla ben asla kendime yapamam ya siz nasýl yapýyorsunuz merak ettim.acaba atak zamaný kortizon almak dahamý iyiydi bunun yanýnda þaþýrdým kaldým valla.......
ozlemd
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 67

« Yantla #9 : 14 Ocak 2008 - 11:20:05 »

merhaba dadaylý,

ben betaferon kullanýyorum gün aþýrý seninkini bilmem ama benim iðne öyle cok büyük deðil ucu da ince. iðne yaparken her ne kadar caným yansada zamanla alýþýyorsun ve kabul ediyorsun onun seni koruduðuna o yüzdenilk baþlarda korkman normal ama alýþacaksýn . kendin yapamazsan baska bir yerde yaptýrýrsýn dert etme bunlarý sadece senin iyiliðin için olduðunu bil yeter.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

21 Temmuz 2024 - 06:17:05