Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ZOR BÝ HAYAT
01 Kasm 2024 - 11:28:01 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ZOR BÝ HAYAT  (Okunma Says 17002 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
doga
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 83

« Yantla #15 : 18 Mart 2008 - 13:10:36 »

mrb arkadaþým geçmiþ olsun bozma moralini kim her zaman saðlýklý kalacaðýný söyleyebilirki ben ms olunca þunu daha iyi öðrenmiþ oldum ;
Güzel günde dost çoktur. Dar günde kaç tane dostun yanýnda ise iþte o kadar gerçek dostun vardýr doüru bir söz..

Kalp kirmak o kadar kolay ki bir hata yaparsin hemen kirilir peki ya o kirilan kalbi düzeltmek kirmak kadar kolay midir
eylul1
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 16

« Yantla #16 : 18 Mart 2008 - 14:37:39 »

Çok geçmiþlerolsun...Onur....Bu hayatýmýzda yaþadýðýmýz aðýr bir sýnav ama en kýsa zamanda çözüme ulaþýcaðýna inanýorum hepimiz adýna.Bizler kuvvetli insanlarýz.Bizi haketmeyen insanlar çevremizden temizlendi öyle bak bende böyle baktým bakýyorum.Kötü günümde yanýmda olmayaný  iyi günümde neyleyim........

ALLAH HEPÝMÝZE ACÝL ÞÝFALARVERSÝN.........TEKRAR ÇOK ÇOK GEÇMÝÞOLSUN......
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 810

« Yantla #17 : 18 Mart 2008 - 17:36:45 »

ABÝCÝM SAKIN ÜZÜLME...BEN HEP YANINDAYIM...AYNI DUYGULARI YAÞIYORUZ ÇÜNKÜ BENÝM DE YANIMDA KÝMSE KALMADI...

BEN HEP YANINDAYIM ms_gecicidir@hotmail.com

Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
yasoo06
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 335

« Yantla #18 : 19 Mart 2008 - 16:29:38 »

çok geçmiþ olsun...
onurbayram
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 26

« Yantla #19 : 19 Mart 2008 - 22:58:48 »

Arkadaþlar hepinize çok teþekkür ederim iyki varsýnýz sizede allahtan þifalar dilerim
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #20 : 23 Mart 2008 - 17:30:38 »

tertip hikayeni yeni okudum. çok çok geçmiþ olsun sana .gerçi bende ms hastasýyým heppimize diyeyim Kahkaha heppimize geçmiþ olsun badim. inþallah öyle iki yüzlü insan bidaha hiç yaklaþmaz bize hepimizinde çevresinden öyle giden olmuþtur. bizede tek þey söylemek kalýr.''Giden gitmiþtir.Gittiði gün bitmiþtir. Ben gideni deðil,giden beni kaybetmiþtir.''diye. ondan takma kardeþim allaha emanet ol. herkese tekrar geçmiþ olsun

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
onurbayram
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 26

« Yantla #21 : 24 Mart 2008 - 12:48:48 »

Teþekkür ederim badim çok doðru söylüyosun allah seninde benimde hepimizin yardýmcýsý olsun
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

06 Temmuz 2024 - 11:42:25