Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Cok hastayým Kendimi iyi hissetmiyorum :((((
01 Kasm 2024 - 12:40:41 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Cok hastayým Kendimi iyi hissetmiyorum :((((  (Okunma Says 11363 defa)
0 ye ve 12 Ziyareti konuyu incelemekte.
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« : 03 Mays 2008 - 15:29:18 »

Ever yazdýðým gibi cok hastayým bacaklarým felaket aðrýyor hic mi hic halim yok.Ýþtahým da yokki biþey yiyip de ilac falan alayým.Dün olmam gereken iðnemi de yapamadým.Bu günde bacaklarým aðrýyor  aman ya Rabbim sabrýmý versin þuan kendimi iyi hissetmiyorum.  artýk ms ten nefret ediyorum  benden gücümü alýyor benden umudumu calýyor napcam ben ya böyle ms ms ms
Ýnþallah bu durum kýsa sürür.
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #1 : 03 Mays 2008 - 17:46:25 »

Cerencim lütfen moralini bozma hemen,mevsim deðiþikliði dolayýsýyla kendini kötü hissediyor olabilirsin.
Halsizlik ve iþtah azalmasý olabiliyor bazen ama kendini iyi hissetmiyorsan dr unla görüþ hemen ve seni muayene etsin ,gerekirse vitamin ve ilaç takviyesi ile kendini toparlarsýn inþallah.Sen güçlü þeker kýzsýn :)Seni çok seviyorum.Allah þifa versin en kýsa zamanda.Saðlýk ve sevgiyle kal.
orkide
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 645

« Yantla #2 : 03 Mays 2008 - 17:51:27 »

Gecmis olsun Ceren kardesim mevsimsel degisiklik olma ihtimali yüksek bicoklarimiz etkilendik morelini bozma kisa zamanda düzelicektir:))))

Bir insan bilmiyorsa ne istediðini, hem seni ziyan eder , hem kendini...
Dibini görmediðin suya dalmadýðýn gibi,
emin olmadýðýn Sevgiye teslim etme kendini. . . !
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #3 : 03 Mays 2008 - 18:06:47 »

cerencimm çok gecmiþ olsun...hemen moral bozuklugu yapma hayatým..benimde öyleydi bi ara bol bol meyve yedim iyi geldi tavsiye ederim cnm benimmm

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
drop
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 292

« Yantla #4 : 03 Mays 2008 - 19:12:44 »

Sevgili ceren bende ayný durumdayým. Hiç halim yok. Oturduðum yerden kalkmak bile zor geliyor. Ama bu kadar moralini bozma arkadaþým. Bunlar zaman zaman hepimizin yaþadýðý sýkýntýlar canýný sýkma. Kendini yormadan dinlen bu ara. Yine de doktorunla bir konuþ istersen. Geçmiþ olsun...
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #5 : 03 Mays 2008 - 23:56:42 »

Allah razý olsun hepinizden doktorum 2 gün önce aramýþtý ama o zaman ters biþey yoktu.Herþey yolunda iken birden böyle düþmek aðýr geldi.Ýnþallah yarýn sabah kalktýðýmda hic biþey kalmaz.Napayým böyle imiþ emesle yaþamak.Saðlýcakla tebessümle kalýn dua ile...
hikmet
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 777

« Yantla #6 : 04 Mays 2008 - 12:34:02 »

garip yapýyor benide havalar... gerçekten garipde oluyor þu ara, ama çok sýcak olmasýndansa böyle olmasý daha güzel... ms senin gücünü bitiremez þeker kýz, sen daha güçlüsün ms den... dualar seninle... hem dün yarýn bugünken þükretmedik mi bugüne bile? þükürler olsun dünümüze, bugünümüze ve yarýnlarýmýza...
orhan0012
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 34

« Yantla #7 : 04 Mays 2008 - 15:47:35 »

sevgili ceren ister inan ister inanma ama sendeki þikayetlerin aynýsý bendede vardý.ama geçti hatta bu gün geçti yine eski halime geri döndüm.diðer arkadaþlarýnda dediði gibi bahar yorgunluðu olsa gerek.bende de iþtah namýna hiç biþey yok tu.ama bu günden itibaren kendime geldim.sende yakýnda kendini iyi hissesdeceksin ama bi þartal moral bozmak yok.tamam mý?
kal saðlýcakla.bütün ms li arkadaþlarýma þifalar diliyorum.
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #8 : 04 Mays 2008 - 22:48:57 »

Teþekkürler orhan0012 Allah razý olsun.Biraz daha iyiyim cok þükür bu günlerde kendimi fazlasýyla yordum biran ms olduðumu unuttum.Ýnþallah yarýn ve yarýnlarýmýz þikayetsiz gecer Allahýmýn da izini ile.Bazen kabullenmek zor geliyor bu gerceði ama bazen.Sadece rabbimden dileðim artýk bu tedavilere son vermektir inþallah bir günde son veririm veririz.
Saðlýcakla tebessümle kalýn dostlar...Allah hepinizden razý olsun Cümlemize þifa versin Rabbim AMÝNNNNNN
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #9 : 05 Mays 2008 - 09:23:29 »

ceren kardeþ çok geçmiþ olsun. dert etme üzme kendini gelip geçicidir toparlarsýn kendini. allah yardýmcýn olsun.

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
ozlemd
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 67

« Yantla #10 : 05 Mays 2008 - 10:29:52 »

Cerencim cok geçmiþ olsun arkadaþlara katýlýyorum mevsim deðiþikliðinden olabilir saðlýklý insanlar bile etkileniyor sonuçta, moralini bozma lütfen dinlenip kendine iyi bakmaya çalýþ biþeyler yemeye gayret et tamammý. saðlýcakla kal en kýsa zamanda normale dönmem dielðiyle.
sailes
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« Yantla #11 : 05 Mays 2008 - 13:46:01 »

çok geçmiþ olsun benimde bu bi serin bi sýcak havalardan ötürü sol kolumda aðrýlar oluþmakkta sinirimi bozmakta buaralar ama savaþa devam bu da geçecektir kendine iyi davran 
yuceer
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 749

« Yantla #12 : 05 Mays 2008 - 15:19:58 »

Eminim kýsa sürecektir bahsettiðin þikayetlerin,ms'te o kadar nefret edilecek bir hastalýk deðil,moral olsun diye söylemiyorum,þükredelim halimize,hastanede kaldýðým bir ayda öðle hastalarla karþýlaþtým ki "bizler çok þanslýyýz bu da dert mi"diye düþündüm kendi kendime...byyyyyyyy

yaðmur bazen aðlamaktýr
bazen aðlayamadýðýn þey
yaðmur bazen mutlu olmaktýr
bazen en hüzünlü þey
ben yaðmurum
yere çakýlmam
yeniden doðmak gibi birþey
xesrax
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 15

« Yantla #13 : 05 Mays 2008 - 16:43:05 »

ii dedin safari 
muhammet kaya
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 360

NE OLCAK BAKALIM

« Yantla #14 : 05 Mays 2008 - 16:52:32 »

bu  mevsimlerde  krsýlasa  biliriz  MEVSÝM DEYÝSÝMÝ  BÝZLERÝ  ÇOK ETKÝLÝYOR 
hendedevar  halsizlik iþtahsýslýk  vs ma  so gönler geçtimi  iioluruz  iþallah

Sen benim icin bir nefes,
sen benim icin bir umut ,
Istanbul benim icin bir cennet,
Istanbul benim icin bir sen
ve sen o cennetin icinde bulunan lanetli bir hazine...
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

17 Temmuz 2024 - 22:42:33