Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms sinir yapar mý?
01 Kasm 2024 - 06:30:35 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms sinir yapar mý?  (Okunma Says 5968 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ilkay
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1734

« : 10 Mays 2008 - 21:46:38 »

ms sinir yapar mý? biri bana söylesin? aþýrý agresifim ve bunu kontrol edemiyorum sonra da üzülüyorum insanlarý kýrdýðým için! ben bile bu halime tahammül edemiyorum çevremdekiler ne yapsýn  

p.f.c
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 4377

« Yantla #1 : 10 Mays 2008 - 22:10:48 »

ms in sana verdiði stresten olabilir bu,tamamen psikolojikmen diyorum,eðer kafaya takýyosan agresif olman normaldir,ama eðer iðne kullanýyosan iðnelerden kaynaklanýyo derim,bende öyleyim,iðneler sinirlerimi alt üst etti,benim kullandýðým iðnenin bir etkisi depresyona sokmasýdýr,bu yüzden anti-depresan kullanýyorum ben,doktoruna danýþ o sana gerekli bilgiyi verecektir...
geçmiþ olsun saðlýcakla kal...

Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
ilkay
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1734

« Yantla #2 : 10 Mays 2008 - 22:19:13 »

canancým ben iðne kullanmýyorum. iki aydýr da antidepresan lustral kullanýyorum ama gelgitlerim bana hiç normal gelmiyor. bi aþýrý eðlenceli ve geveze oluyorum ama bi an geliyor çýlgýnlar gibi tepinmeye baþlýyorum çýðlýk çýðlýða. ve bu ayný gün içinde oluyor. e hoþ deðil çalýþan bi insaným ve eminimki dýþarýdan hiç hoþ gözükmüyordur farkýndayým ama engel olmakta zorlanýyorum.doktorlar beni iice sinirlendiriyor o yüzdende zorda kalmadýkça muhatap olmamaya irtibat kurmamaya çalýþýyorum yani muhtemelen bi sonraki ataða kadar

p.f.c
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #3 : 11 Mays 2008 - 11:50:30 »

Ýlkay MS kronik bir hastalýk olduðu için bu tür psikolojik sorunlar yaþanabililiyor,özellikle hastalýðý kabul etme evresinde inkar,kýzgýnlýk ve sessizce kabulleniþ gibi aþamalardan geçebiliyorsun.Bu sýrada duygu dalgalanmalarý da yaþayabilirsin.Ayrýca kortizon da bu tür duygu durum deðiþikliklerine sebep olabiliyor.Yine de terapi alarak bu dönemi daha kolay geçirebilirsin istersen,çünkü ilaç tek baþýna yeterli olamayabilir.Dr unla konuþup bir uzmandan yardým isteyebilirsin.Saðlýk ve sevgiyle kal..
arzuu
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 287

KIZIM NAZLI

« Yantla #4 : 11 Mays 2008 - 19:58:44 »

Ýlkaycým, evet ms sinir yapýyor bende ayný senin gibiyim. Birden çok sinirleniyorum herkesi kýtýyorum sonra çok piþman oluyorum. Normal birþey caným

HAYAT GÜZELDÝR!...
suzan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 765

herþey seninle baþladý bebeðim benim

« Yantla #5 : 12 Mays 2008 - 09:02:04 »

mrb ilkay.bende ilk zamanlar çok sinir vardý ve çok alýngandým.eþime ve aileme çok ama çok çektirmiþim.birde bunun için kendini üzme lütfen.herþey zamanla düzelicektir eminim.relax olmaya çalýþ herþeyi takma kafana düþünme.zamanla iyi olacaðýna inanýyorum.tekrardan geçmiþ olsun arkadaþým.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

18 Temmuz 2024 - 21:43:47