Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
HEMÞÝRELER HAFTASI
01 Kasm 2024 - 10:25:32 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: HEMÞÝRELER HAFTASI  (Okunma Says 5444 defa)
0 ye ve 7 Ziyareti konuyu incelemekte.
ilhan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 800

demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti

« : 12 Mays 2008 - 11:05:24 »

Arkadaþlar bugün hemþireler haftasý tüm heþirelerin ve hemþire arkadaþlarýn bu gününü kutlarým bedenlerinden saðlýk yüzlerinden gülücüler eksik olmasýn:)sevgiyle
suzan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 765

herþey seninle baþladý bebeðim benim

« Yantla #1 : 12 Mays 2008 - 18:55:28 »

bende hemþireler haftasýný kutluyorum.bazý hemþireler çok cadý oluyor ama neyse.
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #2 : 12 Mays 2008 - 19:10:41 »

suzancým bazýlarý olablir ama bizim hazanýmýz varr o bitanee..hazancým bitanemm hemþireler haftan kutlu olsunn...

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #3 : 12 Mays 2008 - 20:37:41 »

Arkadaþlar hepinize teþekkür ederim hatýrladýðýnýz için.Ben mesleðim ve kendim adýna hastalarýma faydalý olabildiðim için çok mutluyum,inþallah bu gücümü yitirmem,bana ihtiyacý olan insanlara mesleðimin gerektirdiði bilgi ve beceriyle yardým etmeye devam edebilirim.Ýyi ki bu mesleði seçmiþim,mesleðimi yapmaktan gurur duyuyorum.Býcýrýkkkkkk ,ilhan, bütün arkadaþlarým hepiniz benim için çok deðerlisiniz.Sizleri çok seviyorum.Saðlýk ve sevgiyle kalýn....
Fato$
Ziyareti
« Yantla #4 : 12 Mays 2008 - 22:58:13 »

bende kutluyorum hazan hemsireler haftani ve burada varsa eger bütün hemsirelerin tabiki..gercekten bu meslekteki insanlara allah güc ve kuvvet versin..benim kizimda hemsire olacak insallah okuyor daha ve hastanede staj görüyor.insanlara faydali olabilmenin bir yoluda bu bence
iris
Ziyareti
« Yantla #5 : 12 Mays 2008 - 23:11:31 »

Bütün hemþirelerin hemþireler haftasýný kutluyorum
Her zaman yanýmýzda olduðunuzu hissetmek çok güzel
cesi
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 4331

« Yantla #6 : 13 Mays 2008 - 16:56:16 »

Bütün Hemþirelerimizin( kanatsýz meleklerin ) hemþireler haftasýný kutluyorum

Hayat üçbuçuk ile dört arasýndadýr ya üçbuçuk atarsýn ya da dört dörtlük yaþarsýn!!
De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #7 : 14 Mays 2008 - 15:39:57 »

Evt kesinlikle tüm hemþirelerin hemþireler haftasýný kutluyorum . Tabi ilk olarak caným aþkým ayþegül'ün hemþireler haftasýný kutluyorum ... hazan seni de unutmamak lazým ...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

23 Austos 2024 - 01:24:17