Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Selam dostlarým, benim hikayemi okurmusunuz?
01 Kasm 2024 - 08:39:51 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Selam dostlarým, benim hikayemi okurmusunuz?  (Okunma Says 15352 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #15 : 12 Haziran 2007 - 18:25:50 »

aBLa yine polyannaya devam et istersen bence asabi olmaktan çok daha iyidir . Sanýrým ilaçlarýn etkisinden asabiyetin farkýnda olmadan etrafýmýzdakileri kýrabiliyoruz ah kortizon ahhh iyisin ama bir de þu yan etkilerin olmasaa  ..... inþallah eski günlerindeki gibi Neþeli olursun abla hep gülmen dileðiyle ... Kahkaha Kahkaha
sonay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 91

« Yantla #16 : 25 Temmuz 2007 - 21:04:30 »

geçmiþ olsun kader arkadaþým,biliyorsun ki umudumuzu  biran olsun yitirmemeliyiz.moral herþeyden önemli, nekadar güçlü olursak okadar dirençli oluruz MS'e karþý,biz deðil ''o'' yenik düþer.
peristera
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #17 : 24 Austos 2007 - 23:28:16 »

Allah sený sený sevdýklerýnle daha cok uzun yýllar ataksýz býr ömür nasýp etsýn.
Ýnan önceden bende sureklý pozýtýf dusunen, kýsýlerýn dertlerýne derman olmaya calýsan, neþelý popýler-optýmýst býr týpdým fakat hastalýgýmý ogrendýgýmden yada kortýzon kullanmaya basladýktan sonra tahammulsuz, agresýf sureklý bagýrýp cagýran bý faþizan olmustu sanký ama tatýlden dondukten ve bunu kabullendýkten sonra neselý olmasam býle daha sakin oldum.Sende cok fazla takýlamamaya calýs ýmkanýn varsa  sevdýklerýnýde yanýna alýp,býr ýký gunlugune býyerlere kaç...

gulhebacan
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 16

« Yantla #18 : 09 Haziran 2009 - 23:35:44 »

slm çisem allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez rabbime sýðýn  herþey onda bitiyor gerçekden çok zor günler geçiriyoruz hiçde kolay deðil ama mücadele etmeliyiz sevdiklerimiz için yaþamak için hayat çok güzel herþeye raðmen yaþamaya deðer bizler özel insanýz sakýn unutma dualarým seninle allaha emanetol
ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 236

« Yantla #19 : 10 Haziran 2009 - 11:12:27 »

Çok Çok geçmiþ olsun, Unutmaki sen çok þanslýsýn, 13 yýl MS hastasý olduðunu bilmeden ataksýz geçirmiþsin. Umarým hastalk seni unutur. 
YAGMUR38
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 33

« Yantla #20 : 10 Haziran 2009 - 15:07:59 »

geçmiþler olsun çisem abla...hayat biraz daha zor evet böyle bir hayata alýþmak daha da zor ama önümüzde iki seçenek var birincisi kabullenmeyip nedenlerle niçinlerle kafamýzý doldurup zor olan hayatý daha da zorlaþtýrmak, ikincisi de buna da þükür deyip elimizdekilerle mutlu olmak  seçim sizin....yüzünüz hep güler inþallah...

ben yürümeye baþlayýnca denizlerin üstünde,
karalarda koþanlar durup bana baktýlar,
ben de gittim,
sýðýnacaðým adalarý birer birer batýrdým...
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

12 Temmuz 2024 - 20:33:42