Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Selam dostlarým, benim hikayemi okurmusunuz?
01 Kasm 2024 - 10:18:48 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Selam dostlarým, benim hikayemi okurmusunuz?  (Okunma Says 15354 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 204

« : 16 Mays 2007 - 14:04:47 »

Merhaba
Ben 36 yaþýndayým ve bilmeden 13 ,bilerekte 1 senedir ms hastasýyým,nasýl diyorsanýz 23 yaþýmda bir sabah kalktýðýmda herþey çiftti,görüþüm o kadar rahatsýz ediciydiki hemen bir göz dr'una gittim,gözlerimin saðlýklý olduðunu hemen bir nöroloða baþvurmamý söyledi.
O zaman ben tatildeydim,Ýstanbula döndüðümde gittim ama herhangi bir sorun yok sadece bir tane plak var,bunun sebebi geçirilmiþ ciddi bir grip bile olabilir dendi bu arada görüþüm düzelmeye baþlamýþtý zaten ve geçtiðimiz mayýs ayýna kadarda hiç bir problem yaþamadým.
Yine bir sabah kalktýðýmda  herþey çiftti. Ama sadece bu kadarla kalmadý sol bacaðýmý kaldýramadým sürüyerek yürüdüm,sað göz bebeðim sabitlendi,denge kaybým oldu,aðzým ve gözüm felç olmuþ gibi kaydý,hareket kabiliyeti sýfýrlandý,konuþmam zorlaþtý yapýlan bir sürü tetkikten sonra ms olduðum kanýsýna varýldý.
5 gün boyunca kortizon kullandým ama faydasý olmadý sadece beni korkunç aðrýlara býrakmaktan baþka
Daha sonra hastahaneye yattým ve 10000 mg daha kortizon verildi ama bu sefer yanýnda destek tedavi aldýðým için aðrýlar oluþmadý,
13 sene güzel bir hayat,1 sene ise korku dolu bir hayat
Ýþte kýsaca benim düþücelerim ve korkularým
Sevgiyle ve ms siz kalýn inþallah

Hiçbirþey eskisi gibi deðil......
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 16 Mays 2007 - 14:12:28 »

Aramýza hosgeldýn  Ýnþallah  bundan sonraki ms dönemin daha önceki 13 sene gibi geçer
hayat dolu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 1143

« Yantla #2 : 16 Mays 2007 - 14:14:07 »

aramýza hoþgeldin kader arkadaþým  Kahkaha

ÝÞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA!!!!!!!!!!! ; ) UNUTMAYIN ACILAR PAYLAÞTIKÇA AZALIR.........
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #3 : 16 Mays 2007 - 19:29:18 »

GECMÝÞ OLSUN ÇÝSEM DÝLERÝM HAYATININ GERÝ KALAN KISMI GÜZEL VE UMUTLA GECER. ACILAR YAÞANIR AMA ASLA ÖZLENMEZ ÝNÞ.DAHA NE GÜZEL GÜNLERÝN GECER HOÞGELDÝN ARAMIZA SAÐLICAKLA KAL....
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 16 Mays 2007 - 20:01:22 »

Çok teþekkür ederim güzel dilekleriniz ve dostluðunuz için.
Ýnþallah bu hastalýðýn çaresini bulacaklar ve birbirimize müjde vereceðiz,bu en büyük dileðimiz,ben hastalýðýmý öðrendiðim günlerde eþime bir sabah uyanacaðýmý ve hastalýðýmýn çaresini bulmuþlar haberiyle çýlgýna döneceðimi söylemiþtim tabiiki eskisi kadar inanmýyorsamda neden olmasýn diyorum..............Saðlýcakla ve mutlu kalýn..

Fatih
Ziyareti
« Yantla #5 : 16 Mays 2007 - 20:16:53 »

Geçmiþ olsun çisem.
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #6 : 16 Mays 2007 - 20:28:43 »

Sevgili çisem öncelikle geçmiþ olsun.Ýnþallah bundan sonraki dönemin sorun yaþamadýðýn o 13 senelik dönem gibi sessiz sedasýz geçer.Ben de senin gibi 20 yaþýndayken bir sabah baþdönmesi,dengesizlik ve mide bulantýsýyla uyandým.O zaman öðrenciydim.Ancak kesin taný konulamadý ve bende bir 13 sene sýkýntýsýz yaþadým.Ama bundan 4 sene önce geçmeyen uyuþmalar,görmede bulanýklýk,sap kol ve bacaðýmda güçsüzlük oldu ve MS taným o zaman kondu.Ama MS li olmak bir ayrýcalýk inan ki.Bunu 4 sene boyunca hergün daha iyi anladým.Aramýza hoþgeldin.Sevgi ve saðlýkla kal.
Naseem
Ziyareti
« Yantla #7 : 17 Mays 2007 - 02:10:05 »

içimizdeki umudun tükenmemesi dileðiyle. ALLAH tüm zordakilere huzur eylesin
kaderimsin25
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 16

« Yantla #8 : 17 Mays 2007 - 14:18:42 »

aramiza hos geldin ve her sey gonlunce olsun  hic bir zaman  sorun yasamadan  devam etmeni dilerim
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 18 Mays 2007 - 17:47:17 »

Hepinize iyi dilekleriniz ve temennileriniz için teþekkür ederim arkadaþlar.
ÝNÞALLAH burada her zaman güzel þeyler paylaþýrýz,RABBÝM hepimizin yanýnda olsun...............

çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 18 Mays 2007 - 18:09:24 »

Merhaba
Öncelikle özür dilemek istiyorum arkadaþlar,verdiðim bilgilerde hata yapmýþým,unutkanlýk bana günlük yazdýrýyor(dr'umun tavsiyesi)kontrol ettiðimde yanlýþýmý buldum
Ben toplamda 10000 mg kortikosteroid almýþým 5 gün üst üste yarýsýný,birbuçuk ayda 1 hafta arayla diðer yarýsýný almýþým ayrýca birhafta arayla aldýðým serum haricinde 6 gün boyuncada ayný adý taþýyan haplarý kullanmýþým
Ýþte unutkanlýktan bahsettiðimde tam anlamýyla buydu
Anlayýþýnýza teþekkür ederim þimdiden

De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #11 : 10 Haziran 2007 - 18:19:55 »

Mrb Çisem abla öncelikle çok geçmiþ olsun acil þifalar diliyorum inþallah hiçbirþeyin kalmaz eski günlerinizdeki gibi saðlýklý bir hayat sürersiniz ...
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #12 : 10 Haziran 2007 - 18:44:27 »

Teþekkür ederim kardeþim

Ýnþallah hepimiz kurtuluruz bu hastalýktan

De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #13 : 10 Haziran 2007 - 19:10:17 »

inþallah ablacým hepimizin temennisi bu ama neden aðlayarak yazýyorsunuz lütfen biraz neþeli olun inanýn bu size çok þey kazandýrýr haddim olmayarak nasihat veriyormuþum gibi oldu ama yanlýþ anlamayýn lütfen sadece biraz moral ve gülümseme eminim çok yakýþacak size
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #14 : 11 Haziran 2007 - 18:45:32 »

Haklýsýn kardeþim, ama öðreneli 1 yýl oldu,alýþmaya çalýþýyorum polyanna olarak bilinirdim eskiden Kahkaha þimdi ise asabi ve kavgacý olarak tanýnýyorum

Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

12 Temmuz 2024 - 13:10:02