asenay
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak
|
|
« : 08 Haziran 2008 - 23:12:06 » |
|
slm arkadaþlar .. size bir oylama... sizce bu ms muhabbetimi erkek arkadaþý adayýma anlatmalýmýyým?? tartýþmaya açýk bir konu size... bu arada bende aydýnlanýcam sayenizde.. þimdiden tþkler
|
|
|
|
|
|
|
cagla
|
|
« Yantla #1 : 09 Haziran 2008 - 09:34:03 » |
|
tabiki de anlatmalýsýn cnm...bi iliþkide saklý gizli hiç bir sey olmaz..o gercekten seni önemsiyor ise hastalýgýný takmýcaktýr bile..cnm benim söyleki kendini kötü hissettiginde rahatsýzlandýgýnda seni anlayabilsin..mutlaka söyle cnmm..
|
|
|
|
küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
|
|
|
suzan
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 0
herþey seninle baþladý bebeðim benim
|
|
« Yantla #2 : 09 Haziran 2008 - 13:36:29 » |
|
bencede kesinlikle söylemelisin.hem bu sayade seni nekadar önemsediðinide görmüþ olursun herþey yolun baþýndayken hayal kýrýklýklarýda yaþamamalýsýnýz her ikinizde.çok geçmiþ olsun bu arada
|
|
|
|
|
|
|
yevren
Aktif Üye
Teþekkür Sayýsý 1
|
|
« Yantla #3 : 09 Haziran 2008 - 18:03:48 » |
|
herseyi senden ögrenmesi en güzeli, baskasindan duymaktansa.Oturt karsina durumunu anlat acik acik.Eger seni gercekten seviyorsa kabullenecektir yoksa...(iste kapi iste sapi hesabi , ilerde ona daha fazla baglandigin zaman senin icin dahada yikici olacaktir, unutma)
|
|
|
|
|
|
|
asenay
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #4 : 09 Haziran 2008 - 18:50:04 » |
|
off iþte insanlar bu hastalýðý bilmiyo.. karþýsýna geçip tamam sen benle beraberliðe baþlamak istiyosunda ben hastayým dersem.. 1.si inanmýcak ( maaþallahým var ) 2.si dumur olacak. 3.sü ve en kötüsü saðda solda anlatma ihtimali var.. hayýr diðer kýsmetlerimede mani olacak dimi ama... bilmiyorumm düþünüyorum biri benim karþýma geçipte ben hastayým dese acaba bulaþýcýmý diye düþünürüm.. önce sölemeden biraz vakit gerçirmek sanýrsam doðrusu hem ne biliom belki onda da biþi vardýr dimi ama
|
|
|
|
|
|
|
muhammet kaya
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 0
NE OLCAK BAKALIM
|
|
« Yantla #5 : 09 Haziran 2008 - 19:57:02 » |
|
eyer sen seviyorsa ben ce çok hos birseygibi karsýlar bügün sana yarýn onakimin yarýna nasýl çýkacagý bellimi ilk önce hastalýgý anlat sonrada senein bu hastalýk maduruoldunusöle bence dogalkasýlýyacak ;Diçindeki hüsnükuruntularýyan
|
|
|
|
Sen benim icin bir nefes, sen benim icin bir umut , Istanbul benim icin bir cennet, Istanbul benim icin bir sen ve sen o cennetin icinde bulunan lanetli bir hazine...
|
|
|
canan
|
|
« Yantla #6 : 09 Haziran 2008 - 23:19:38 » |
|
kesinlikle konuþmalýsýn asenay,neler yaþadýðýný yada yaþayabileceðini bilmeli,hem bazýlarý bizi anlamadýðý için onlar da kafaya takmýyo
|
|
|
|
Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
|
|
|
cry_zantem
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #7 : 11 Haziran 2008 - 13:03:28 » |
|
Bencede sölemelisin bi gerçek varsa þimdiden bilmeli Ben kýz arkadaþýma sölememiþtim çünkü gerek yoktu o hemþireydi ve hastanede tanýstýk :)yani yeterince bilgisi vardý ve öle kabul etti beni
|
|
|
|
Affým olsun hain dabba,yediðim darbelerle sýðýndým rabba 365 gün 52 berbat hafta aðýtlarýmla rafta...
|
|
|
ka_sus
|
|
« Yantla #8 : 12 Haziran 2008 - 03:45:47 » |
|
benim 7 yýl sevdiðim oldu. 7 çýktýkda . 2 yýl önce hastalandým hastalýðýmý ona anlattým 1.5,2 ay filan sonra ayrýldýk . Dostum çevrende bi çirkef, iki yüzlü, güzel gün dostu varsa boþ ver olmasýn anlat tabi ilerde tartýþacaðýna þimdiden ne olacaksa olsun
|
|
|
|
Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
|
|
|
asenay
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #9 : 30 Haziran 2008 - 00:10:28 » |
|
söyledim.... bir haftadýr aranmýyorum... omuzlarýma ne aðýr bi yük binmiþ meðer haberim yokmuþ... artýk kimseye söylemeyeceðim. zaten bakýnca anlaþýlmýyo.. hata yaptým sanýrým acele ettim.. ÜZGÜNÜM.. aramamasýna deðil ama, insanlarýn bu kadar anlayýþsýz ve karaktersiz olmasýna.. atak geçirmesem bari... çünkü benim hep üzüldüðüm zamanlarda oluyo.. aðzým yamuluyo
|
|
|
|
|
|
|
|
kivo
|
|
« Yantla #11 : 30 Haziran 2008 - 10:14:03 » |
|
iyi gün dostuymuþ o. beþ para etmez. boþver takma kafana erken teþhis olmuþ en azýndan
|
|
|
|
HATIRLAR MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
|
|
|
suzan
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 0
herþey seninle baþladý bebeðim benim
|
|
« Yantla #12 : 01 Temmuz 2008 - 09:22:29 » |
|
senin hala onun için üzülmen çok yanlýþ.iyiki þimdi duymuþ ya niþanlandýktan yada evlendikten sonra öðrenseydi ne yapacaktý bunu düþündünmü?seni ozamanda býrakýrdý.ozaman ne yapacaktýn.þükretki þimdi öðrendi ve çekti gitti.kendini incitmene bile deðmeyecek biriymiþ.lütxfen üzülme artýk
|
|
|
|
|
|
|
asenay
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #13 : 05 Temmuz 2008 - 00:40:40 » |
|
haklýsýnýz arkadaþlar gerçekten deðmezz... kýssadan hisse; demek ki önce kendime aþýk edip sonra anlatýyomuþum nasýl çözüm ama... Cancaðýzlarým... hepinize tekrar tekrar tþkler
|
|
|
|
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #14 : 06 Temmuz 2008 - 12:30:16 » |
|
gerçekten anlatacaksan ona hastalýk hakkýnda küçük ipuçlarý ver,ya da boþver kendine bir msli bul...
|
|
|
|
yaðmur bazen aðlamaktýr bazen aðlayamadýðýn þey yaðmur bazen mutlu olmaktýr bazen en hüzünlü þey ben yaðmurum yere çakýlmam yeniden doðmak gibi birþey
|
|
|
|