|
vademir
|
|
« Yantla #1 : 31 Temmuz 2008 - 16:20:22 » |
|
Biliyorum çok üzgünsün þimdi ama ne olur isyan etme sana da bebeðine de Allah'tan baþka kim yardým edebilir. Ýsyan umutlarýn bittiði artýk tutunacak hiçbir þeyin kalmadýðý ve insanýn kendini bitirdiði son nokta deðil mi? Sen gerçekten son noktada mýsýn bence hayýr. Sen ne hissedersen o da hissedecek bunu biliyorsun. O bebeðe sevgin hayat verecek sen umudunla sevginle güzel þeyler düþünüp hissettikçe, içindeki o minik yürek bu duygularýný yeþertecek ve inanýyorum ki ikiniz birlikte bunu atlatacaksýnýz. Dualarýmýz seninle....
|
|
|
|
|
|
|
suzan
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 0
herþey seninle baþladý bebeðim benim
|
|
« Yantla #2 : 31 Temmuz 2008 - 16:25:18 » |
|
çok tþk ederim vademir iyi dileklerin için.ama çok kötü biþey bu.nasýl atlatýcaðýmýda bilmiyorum.bu yükü taþýmak çok kötü.nasýl morelimi bozmayabilirimki o benim bebeðim canýmdan bir parça neden o?neden bana deðilde ona.çok tþk ederim gerçekten dualarýnýzý eksit etmeyin.baþka yapýlacak biþey yok zaten þimdi.inþ düzelir.bugünleri atlatabiliriz bebeðimle.
|
|
|
|
|
|
|
@rzu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 1
Mesaj Says: 450
yaþadýðýn her gün özel bir fýrsattýr
|
|
« Yantla #3 : 31 Temmuz 2008 - 17:12:51 » |
|
caným benim inþallah en kýsa zamanda herþey yoluna girecek.artýk herþeyin kolayý var.bunada bir çözüm bulacaktýr.A
|
|
|
|
yaþadýðýn hergün için yaradana þükret
|
|
|
@rzu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 1
Mesaj Says: 450
yaþadýðýn her gün özel bir fýrsattýr
|
|
« Yantla #4 : 31 Temmuz 2008 - 17:13:41 » |
|
allah bebeklerimin ve bizlerin yardýmcýsý olsun.nolur üzülme o da içinde üzülmesin
|
|
|
|
yaþadýðýn hergün için yaradana þükret
|
|
|
iris
Ziyareti
|
|
« Yantla #5 : 31 Temmuz 2008 - 19:59:14 » |
|
Suzan gerçekten çok üzüldüm.inþallah en kýsa zamanda düzelir.dualarýmýz seninle ve bebeðinle.Mutlaka Allah yardým edecektir sana ve bebðine...
|
|
|
|
|
|
|
dadaylý
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 2
|
|
« Yantla #6 : 31 Temmuz 2008 - 21:27:58 » |
|
tatlým benim çok geçmiþ olsun.seni çok iyi anlýyorum .annem hep derdi ileride anne olunca anlarsýnýz beni diye...iþte o günler senin içinde geldi daha þimdiden fedakarlýk ....of ya annelik ne kutsal.ben inanýyorum caným bebiþimizin iyileþeceðine..hem öyle þey olurmu yapýlacak birþey yok ne yani böbrek bu.sen canýný sýkma hep yanýndayýz
|
|
|
|
|
|
|
oslem
|
|
« Yantla #7 : 31 Temmuz 2008 - 21:39:53 » |
|
Suzan dualarýmýz seninle ve inanýyorumký geçicek bu üzücü durum, sende bebeðinle hep konuþ ve üzme kendinide onuda..
|
|
|
|
|
|
|
suzan
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #8 : 01 Austos 2008 - 08:56:20 » |
|
çok tþk ederim arkadaþlar destekleriniz için.dualarýnýzý eksik etmeyin bebeðim için.o benim yaþama kaynaðým. :'(onun saðlýðýna biþey olmasýn yeter.çok duygusallaþtým bu aralar bebeðimde benimle üzülüyor biliyorum ama elimde deðil iþte.hepinize çok tþk ediyorum arkadaþlar.
|
|
|
|
|
|
|
kivo
|
|
« Yantla #9 : 01 Austos 2008 - 09:47:44 » |
|
geçmiþ olsun inþallah çaresi bulunur. duða etmekten baþka elimizden biþey gelmiyo çok fazla üzme kendini mutlaka vardýr bi çaresi. yapýþýk çocuklarý bile ayýrýyolar . onada bi çare vardýr mutlaka. allahtan ümit kesilmez.
|
|
|
|
HATIRLAR MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
|
|
|
cagla
|
|
« Yantla #10 : 01 Austos 2008 - 11:04:29 » |
|
gecmiþ olsun bitanem yaa dualarým seninle iyi olcak bebegin..
|
|
|
|
küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
|
|
|
sineeem
|
|
« Yantla #11 : 01 Austos 2008 - 12:21:58 » |
|
Abla yaaa çok üzüldüm vallahi ama Ýnþaallah bi sorun olmaz, ALLAH yardýmcýn olsun ALLAH büyük ablam. Sakýn isyan etme, sabret.
|
|
|
|
Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
|
|
|
suzan
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #12 : 01 Austos 2008 - 13:13:11 » |
|
çok saolun arkadaþlar hepinizi çok seviyorum.yanýmda olmanýz bana cesaret veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
nvn
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #13 : 01 Austos 2008 - 13:23:48 » |
|
çok geçmiþ olsun. ama yinede þükredin bence bebekleri daha kötü olanlar var....allhtan ümit keslmez belkide dogdugunda hiç birþeyi olmaz inþallh tabi. ama herkesn dediði gibi sizn psikolojiniz onuda etkiliyor bebeðinizn buna hiç hakký yok onn sevgiye þefkate hakký var.... tekrar geçmþ olsun sizde üzmeyn tatlý canýnýzý....
|
|
|
|
Kendine iyi bak derler ve giderler....
|
|
|
asenay
Ýlgili Üye
Teþekkür Sayýsý 0
sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak
|
|
« Yantla #14 : 01 Austos 2008 - 14:08:53 » |
|
canýmm.. çok kaderci olduk ama, inan her iþte bi hayýr vardýr... dualarým seninle kalpten diliorum... acil þifalar...
|
|
|
|
|
|
|
|