Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
kolumdan iðne olamýyorum
01 Kasm 2024 - 06:34:47 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: kolumdan iðne olamýyorum  (Okunma Says 4104 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
ümraniyeli
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 44

« : 05 Austos 2008 - 01:32:13 »

arkadaþlar kolumdan copaxone iðnesi olamýyorum hem çok acýyor hemde 3 gün þiþliði kýzarýklýðý sürüyor ve iðne sýrasý kola gelince atlýyorum ogün olmuyorum tavsiyesi olan ve böyle sorunlarý olan varmý teþekkürler
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 05 Austos 2008 - 11:41:18 »

Copaxone kullanýrken bende kolu atlardým genelde acýrdý ,ben kullandýðým zamanlar otomatik enjeksiyonda yoktu zorlanýyodum oldukca ayda býr ýký ere koldan yapardým hemsýrene sor ýstersen bunu bir çözüm yolu önerebilir.
hapsetme
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1214

« Yantla #2 : 05 Austos 2008 - 12:28:25 »

iki sene Copaxone kullandým ... þimdi yeniden 1 sene daha kullanýcam rahatlýkla her bölgeye yapabiliyorum ... kol için ailenden birisi yardýmcý olsa nasýl olur ... autoject kullanýyosan onun derinlik ayarýný hemþirene danýþýp bir daha gözden gecirsin ... þiþlik için ise saf alkollü pamuðu bölgeye bastýrakak masaj yapýcaksýn ...             

Mslidostlar facebook
sonay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 91

« Yantla #3 : 05 Austos 2008 - 13:18:04 »

copaxone kullandýðým ilk zamanlarda hatta uzun bisüre dersem daha doðru olacak;ayný sýkýntýlarý bende yaþadým.hemþiremden bu konuda yardým istedim;O da bana ''iðneyi yaptýktan sonra üzerine buz koymamý söyledi.''buz o bölgenin þiþliðini,iðne sonrasýndaki acýyý azaltýyor.bizaman sonrada buza bile gerek kalmýyo,alýþýyosun arkadaþým.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

22 Austos 2024 - 14:55:26