Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
iðnemi yapamýyorum artýk...
01 Kasm 2024 - 18:24:24 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: iðnemi yapamýyorum artýk...  (Okunma Says 13756 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
hapsetme
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1214

« Yantla #15 : 10 Austos 2008 - 16:09:22 »

canan kardeþim sabýr sabýr ... dr.na danýþ tedavini aksatma ...

Mslidostlar facebook
Under_Attack
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 2278

« Yantla #16 : 10 Austos 2008 - 19:11:48 »

Ayný sorun bende de var. buz uygulamasý ws hikaye. su an bende ara werdim drumla konusup haftada 1 olan avonexe gecmek ýsteyecegýmý söyleyecegým bakalým. ýyý gelýyor belký düþüncesiyle dayan dayan ama nereye kadar daha kötü oluyorum yaptýgým zaman, ýký günde 1 oldugundan her gün zulüm gibi. basit degil nerye yapsam koluma bacagýma orasý çöküyor sekiyorum agrýdan.  buzmuþ ýký saat önce brufenmiþ faydasý yok agrýnýn þiddetine göre tabýký faydasý oluyor ama kabul etmýyo artýk bu iðneyi vücuudm... gecmiþ olsun.
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 4377

« Yantla #17 : 11 Austos 2008 - 00:41:15 »

doktorumun da hemþiremin de söylediði her þey hikaye,hiçbir iþe yaramýyo,daha önce iðnemi deðiþtirelim dedim doktoruma,kýzdý deðiþtiremeyiz diye,sebebi de iðneyi deðiþtirince atak geçirirmiþim,ne kadar doðru bilmiyorum ama bence elinde sadece rebif olduðu için bana bunu veriyo,çok strese sokuyo bu rebif yaa

Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #18 : 11 Austos 2008 - 23:59:27 »

Cok gecmiþ olsun canan ve diðer arkadaþlar.Ben Avonex kullanýyorum hafta da bir ister istemez oda acý veriyor sonucta iðne.Benim kalcalar iflas etti ve þuan bacaklarýmda son demlerini yaþýyor.Koldan daha cokkkk acý verdiði icin yapmýyorum.Ama iðneyi yapmama gibi lüksüm de yok ((( Sabýr diyorum ve kendimi sen bunu yapmakla sorumlusun diyor ve her hafta ayný acýyý ceksemde iðnemi yapýyorum.Oyunu kurallarýna göre oynamak gerekmiþ Öyle derler iþte bizde kurallarýna göre oynuyozzzzzz.
Saðlýcakla tebessümle ve sabýrlý kalýnnnnnn
ozlemd
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 67

« Yantla #19 : 12 Austos 2008 - 17:35:08 »

canan selam,

bende ayný dertten yakýnýyordum hatýrlarsan dün ilk defa biþey denedim . betaferon kullanýyorum bende koluma eþim yapýyor iðneyi genelde omuzuma yakýn fazla kas olmayan yerden yapmaya çalýþýyordu caným cok yanmamakla birlikte kýzarýklýk yani morluk epeyce sürüyor geçmiyordu. dün yine koluma yapmam gerekti bu sefer biraz daha aþaðýdan yapalým canýn yanabilir dedi ve ben iðne uygulamadan önce 2-3 dakika buzla ovdum iðneyi yaptý eþim alkolle ovduk üstüne tekrar buzla ovdum ve lasonil kremle de iyice ovdum bugun bakýyorum kolumda kýzarýklýk yok bende cok þaþýrdým daha önce denediðimde etkili olmamýþtý. denemeye devam edeceðim iþe yararsa bilgi veririm , ilk seferde hiç kýzarýklýk olmayýp iðne yerimi bile bulamamam þaþýrttý beni ve seninle paylaþayým istedim sende bi dene istersen :-)
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #20 : 12 Austos 2008 - 21:08:33 »

aranýzda en dayanýksýz ben çýktým demekki

Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

13 Austos 2024 - 06:51:31