Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
iðnemi yapamýyorum artýk...
01 Kasm 2024 - 18:24:14 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: iðnemi yapamýyorum artýk...  (Okunma Says 13755 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 4377

« : 05 Austos 2008 - 15:26:49 »

arkadaþlar bir yýldýr rebif kullanýyorum,hemþiremin söylediði her þeye uydum ama artýk iðnemi yapacak yer bulamýyorum,kol kalça göbek tamamiyle doldu diyebilirim,çok aðrým var,alkol falan nafile,iþe yaramadý,dün gece iðnemi yapmam gerekiyordu ve ben yapmadým,iðne bölgelerim aðrýmaya devam ettiði sürece de yapmayacaðým sanýrým,býrakmak istemiyorum ama beni çok sýkýntýya sokuyo,ne yapacaðýmý þaþýrdým,tavsiyeleriniz varsa bana yardýmcý olmanýzý isterim...

Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 05 Austos 2008 - 16:04:22 »

geçmiþ olsun canan ben iðne yaptýðým zamanlar buzla ovardým yapmadan önce ve sonra . yaptýðým yer belli bile olmazdý yer bulamama gibi bir sorun hiç yaþamamýþtým bu yüzden çok þükür.hemsirene danýþtýn mý gerekirse dr unlada konuþ bu konuyu bence
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 05 Austos 2008 - 16:07:31 »

hemþirem hep ayný þeyi söylüyo,dediðini uyguluyorum ama iþe yaramýyo,dr umda yapmadýðým için çok kýzacak onunda bana söyleyeceklerini harfi harfine biliyorum...

Ne cübbe giyerim ne külahým var,insanlýk kisvesi kýyafetimdir; ibadet sayarým dosta hizmeti,bu da göze çarpan kabahatimdir...
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #3 : 05 Austos 2008 - 21:00:51 »

Ýðneyi yapmadan önce ve sonrasýnda 1-2 dk kadar jel
buzlardan koyabilirsin,ayrýca hirudoid pomat sürebilirsin moraran kýsýmlara.Hirudoid pomat,lasonil gel bunlar morarmalarda,sertliklerde kullanýlabilir.Gerekirse iðneyi yapmadan önce anestol pomat,emla krem ya da sprey þeklindeki anestezik maddelerden sýkabilirsin .Yine buz uygulamasýndan sonra alkollü pamuk veya kolonyalý pamuk da konulabir iðne yapýlan bölgelere.Geçmiþ olsun canan ama lütfen iðneni aksatma gerekirse danýþman hemþiren ve dr unla konuþ caným...

suzan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 765

herþey seninle baþladý bebeðim benim

« Yantla #4 : 06 Austos 2008 - 09:14:45 »

çok geçmiþ olsun canancým.ben iðne kullanmadýðým için biþey diyemicem ama lütfen iðnelerini aksatma arkadaþým.çok üzüldüm kimbilir nekadar canýn acýyordur.tekrar geçmiþ olsun caným.
Ercan AYYILDIZ
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 181

YÜZÜNÜZ DAÝMA GÜLSÜN

« Yantla #5 : 06 Austos 2008 - 11:52:26 »

Geçmiþ olsun Canan. Birgün bunlarda geçer. Sabret ve dayan. 15 yýldan beri ayný þikayetleri yaþýyorum. Kolay gelsin arkadaþlarýn açýklaMALARI VE ÖÐÜTLERÝNE UYUN. bAÞKA ÇARE?Ney?

Nacre
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 06 Austos 2008 - 13:51:47 »

teþekkür ediyorum arkadaþlar...
uzun süredir þikayetçiyim bu durumdan,nerden yapýcam iðnemi demekten yoruldum artýk,daha önce çok rahat yaptýðým bölgeler artýk acý veriyo bana,iþkence gibi geliyo,hemþiremin dediklerini uyguluyorum ama bi faydasý yok,bu böyle nasýl gider bilmiyorum...

ozlemd
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 67

« Yantla #7 : 08 Austos 2008 - 09:47:21 »

sevgili canan,

ayný durum bende de var malesef, hemþirenin söylediði herseyi uyguladým ama bende de ayný durum devam ediyor. buz koydum iþe yaramadý lasonil sürdüm bi dönem kýzarýklarým gecmedi emla dediler onu da denedim ama hiç uyuþturduðunu görmedim inanýrmýsýn kollar bacaklar karýn her yer kýp kýrmýzý geziyorum. sýkmaya baþladý benide bu durum ve care yok sanýrým cekeceðiz.
umarým bi çözüm cýkarda hepimiz kurtuluruz bu iðnelerden
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 08 Austos 2008 - 15:14:09 »

eskisinden çok daha fazla acý çekiyorum,her yerim aðrýyo,rahat oturup kalkamýyorum,hemþiremin doktorumun söyledikleri iþe yaramýyo malesef,nereye kadar devam edecek böyle...   

asenay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 138

sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak

« Yantla #9 : 08 Austos 2008 - 15:21:34 »

caným ... bende 3 aydýr kullanýyorum iðne ( rebif ) ama hiç böle bir sýkýntý yaþamadým. hafif bi kýzarýklýk oluyo sonra geçiyo.. hatta ilk vurulduðumda grip benzeri bi durum bile yaþamadým...umarým senin sýkýntýnda geçer... ama farkettim ki iðneler kaslý bölgede daha çok acý veriyo.. bende sürekli göbek ve kalçayý kullanýyorum... acil þifalar...
canan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 08 Austos 2008 - 16:42:03 »

evet asenay kaslý bölgelerde daha çok acý veriyo,ama benim yaptýðým hatayý sende yapýyosun,kalça ve göbeðe yüklenme,aðrý toplanýyo sonra,en rahat göbekten yapardým þimdi göbekten yapmak çok acý veriyo bana...birde sen 3 aydýr kullanýyosun daha yenisin,ilk zamanlar yan etkileri dýþýnda sýkýntý yaþamamýþtým,rahat yapabiliyordum iðneyi ama þimdi hiçbir yerime yapamýyorum...

orhan0012
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 34

« Yantla #11 : 08 Austos 2008 - 23:11:14 »

arkadaþlar dayanýn bitaz daha.inþallah 2009 da haplarý çýkacak..
herkese geçmiþ olsun
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #12 : 09 Austos 2008 - 21:57:21 »

canancým bende çok sýkýntý çektim iðneler yüzünden belki hatýrlarsýn sürekli þikayet ediyodum.dr uma sordum iðne yerlerini deðiþtir dedi,hemþireme sordum yanlýþ yapýyosundur dedi tekrar öðretti bi sürü öneri verdi cildin hassastýr dedi kýsacasý hiç biþeyin faydasý olmadý ayrýca yan etkileride geçmedi.en sonunda dayanamadým.çare bulamayýnca iðneyi býarakmak zorunda kaldým.en azýndan iðne yarleri ve þiþlikler geçene kadar.ama sakýn yanlýþ anlama sana býarakmaný önermiyorum.hatta bir çaresini bulursan banada söylemeni isterim çünkü büyük bi ihtimal tekrar baþlýycam.caným allah sabýr versin

asenay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 138

sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak

« Yantla #13 : 10 Austos 2008 - 02:49:30 »

canancým haklýsýndýr.. gerçekten yeni sayýlýrým... tavsiyen için saðol...
msci
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 7

« Yantla #14 : 10 Austos 2008 - 11:41:18 »

çok çok geçmiþ olsun canan. benimde son zamanlarda çok caným yanýyor artýk istemiyorum. ama baþka çaremde olmadýðýný biliyorum. acaba vucuda iðneyle enjekte edeceðime direk içsem olurmu  üzme tatlý canýný geçecek bu zor günler : )
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

14 Austos 2024 - 02:04:06