Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms ile yaþamayý öðrenmek
01 Kasm 2024 - 22:40:47 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms ile yaþamayý öðrenmek  (Okunma Says 12906 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
msileyasamayiogrenmek
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 21

« : 10 Aralk 2008 - 02:29:29 »

Msli dostlarým, hepinize bütün kalbimle saðlýklý, huzurlu günler diliyorum. Sizin yaþadýklarýnýzýn çoðunu farklýlýklar olsa da ben de yaþadým.  30 küsur senelik ms mücadelemi minik bir kitapta topladým. Size ulaþmak elimden gelebildiði kadar size destek olabilmek istedim. Çünkü hepinizden kýdemliyim. Büyümüþ iki çocuðu olan bir anneyim. Mücadeleyle geçen seneler moralle, iyi düþünce ve inançla atlatýldý. Yürüyemedim, göremedim, uyuþukluklar yaþadým ama hiç umudumu kaybetmedim. Ya iyi olamazsam  düþüncesini kendime hiç yakýþtýrmadým. Dilerseniz internetten kitapla ilgili ayrýntýlý bilgi alabilir ve benimle de düþüncelerinizi paylaþabilirsiniz                                                                     
                                                                                 Filiz Erdinç
vademir
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 859

« Yantla #1 : 10 Aralk 2008 - 09:53:35 »

Hoþgeldiniz, þeref verdiniz. Dilerim kitabýnýz sesimiz olur, duyulmamýzý saðlar; deneyimleriniz de hem kendimizi anlamamýza hem de anlatmamýza ýþýk tutar. Güzel ve saðlýklý günler hepimizin olsun.

http://www.tgrthaber.com/news_view.aspx?guid={80677475-E3CC-4B70-BAE9-32DD9393AF6D}
http://www.yazarx.com/FSanatKultur/belgin-coban/08-09-2008/ms-hastasi-olmak-ya-da-olmamak/29808.aspx
http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=119030,104&tarih=31.05.2008
http://www.novartis.com.tr/NewsPopUp.aspx?haberid=62
http://www.ciniusyayinlari.com/kitaplistesi.asp?kisiID=5A56575E5A

Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

www.ademdemir.blogcu.com
dilekduygu
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 149

« Yantla #2 : 11 Aralk 2008 - 02:25:39 »

Kitabý çýkar çýkmz aldým ve okudum hatta ailemede okuttum.Çok güzel sevgi dolu pozitif bir kitaptý hayat dolu bir insan buldum çoðu yerde kendimi buldum kitapta elinize saðlýk yüreðinize saðlýk ms inize saðlýk inþallah
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #3 : 11 Aralk 2008 - 11:59:51 »

Filiz haným öncelikle siteye hoþ geldiniz.Geçmiþ olsun size.Kitabýnýzý okudum ve okurken yaþadýklarýmýn,hissettiklerimin yansýmasýný buldum.Teþekkürler.Saðlýk,sevgi ve dua ile kalýn daima.
naeren
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 16

« Yantla #4 : 12 Aralk 2008 - 16:19:16 »

slm arkadaþlar bende bu site ile bugün tanýþtým daha doðrusu "ms" ile ilgli bir haber okudum amerikada yapýlan bir araþtýrmaya göre ms 4-5 yýl öncesinden tahmin edilebilecekmiþ ama tabii ki daha kesin deðil bu söylediklerim sadece olasýlýk ben 2005 yýlýnda bir kere atak geçirdim bir daha da geçirmedim umarým geçirmem de yalnýz ben bu konuda çok hassasým "ms" denildiði zaman gözlerim doluyor hastahanede yattýðým zamanlar aklýma geliyor ama bu siteye girdikten sonra gördüm ki insanlar bunu normal hayatýnýn parçasý yapýp onunla yaþamayý öðrenmiþler ve bu benim çok hoþuma gitti ve bana biraz moral oldu açýkçasý çok þükür ki hiç bir kalýntýsý olmadý bende ms in þu ana kadar umarým bundan sonrada bir daha yaþamam ve hiçbirimiz yaþamayýz herkese saðlýk ve bol kahkahalý günler....
ZUMRUT
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 12353

« Yantla #5 : 13 Aralk 2008 - 03:06:08 »

Filiz haným aramýza hoþ geldiniz ve geçmiþ olsun.otuz yýl gibi uzun bir süre'de sabrederek beklemek herkesin baþaracagý bir iþ degil,kutlarým sizi sevgilerle

ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #6 : 16 Aralk 2008 - 00:32:44 »

Hoþgeldiniz siteye Cok gecmiþ olsun.30 yýl msle mücadele kolay deðildir ve bunu kitab haline getirmeniz güzel.Ýnþallah alacaðým kitabýnýzý.30 yýl emes ile mücadelenizi merak ediyorum.saðlýcakla tebessümle kalýn. Filiz abla 
miclinc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2

« Yantla #7 : 17 Aralk 2008 - 23:44:31 »

ben de bu siteyi rastgele buldum ve çok mutluyum. 1.5 yl önce ilk uyuþmamý yaþadým ve böylece ms le tanýþtým. bir daha olmadý ama korkuyorum 2 ay kortizon tedavisi gördüm. bundan sonra ne olacaðýný bilmiyorum. herkese selamlar....
SELVA
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 5219

« Yantla #8 : 18 ubat 2009 - 12:35:51 »

Baya bi uzun zaman olmuþ bu konu açýlalý fakat ben þimdi qördüm henüz 2,5 aylýk ms hastasýyým fakat ben çok çabuk kabullendim sanýrm.birazda þanslýym ki erken teþhis oldu hemen anlaþýldý aqrý qörme uyuþma yürüme ws. þuan hiç bir sorunm yok umudum herzaman war hiçte olmucak inþ.baþaracama da inanýyorum çoqu saqlýkklý insandan da saqlýklý qörüyorum kendimi herkeste inanýrsa herþey daha kolay olacaktr stresten uzak durdumz sürece hiçbiþey olmaz bize çok teþekkür edrm filiz abla çok faydalý bir konu açmýþsýn kitabýný bende okuycam inanýyrum ki faydalý olacak allah razý olsun senden çok qeçmiþ olsun..
beba
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 175

« Yantla #9 : 23 ubat 2009 - 03:21:35 »

mutlaka okucam. gecmis olsun
ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 236

« Yantla #10 : 23 ubat 2009 - 19:13:10 »

MERHABA

GEÇMÝÞ OLSUN. YIL DEDÝÐÝMÝZ NE KÝ ÇABUK GEÇÝYOR, ÝYÝSÝYLE KÖTÜSÜYLE. MS ÝLE 8 YILIM GEÇTÝ DAHA DÜN GÝBÝ. MUTLAKA KÝTABINIZI ALIP OKUYAÐIM.
ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 11 Mart 2009 - 17:29:24 »

Merhaba Filiz Haným;

Eþim ve ben kitabýný okuduk. Çok güzeldi. Birçok cümlenin altýný renkli kalemle çizdik. Hatýrlanmasý gerektiðinde Tekrar Tekrar okumak için. Yazdýklarýný bende biliyordum ancak kitapta gördüðüm zaman daha çok ilgimi çekti. Umarým baþka kitaplarýnýda okurum. Tekrar geçmiþ olsun.
msileyasamayiogrenmek
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 21

« Yantla #12 : 12 Mart 2009 - 23:21:45 »

Kitabý okumanýz, beðenmeniz beni çok mutlu etti. Kitabý ben de yaþadýklarýmý unutur gibi olup, kendime zarar vermeye baþilayýnca okuyor, kendime geliyorum. Saðlýklý günler dileðiyle...
ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #13 : 17 Mart 2009 - 15:42:10 »

Teþekkür ederim. Hepimize saðlýklý günler dilerim.
ozturkmbss
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« Yantla #14 : 06 Nisan 2009 - 18:00:32 »

Filiz Haným gerçekten size bravo. Ýyi sabretmiþsiniz 30 yýl. Siz muhakkak öðrenmiþtirsiniz MS ile yaþamayý da kitabýnýzý nasýl bulabilirim yardýmcý olur musunuz? Þimdiden teþekkürler.
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

06 Austos 2024 - 09:47:24