Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms i sevmeye çalýþýyorum
01 Kasm 2024 - 10:20:18 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms i sevmeye çalýþýyorum  (Okunma Says 13252 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1819

« : 26 ubat 2009 - 16:35:25 »

kendime söz vermiþtim taným kesinleþinceye kadar hikaye yazmýyacaktým..... ben ömrümde bu hastalýðýn adýný geçtiðimiz temmuz ayýnda ilk kez duydum ms...  ilk þikayetim ayaðýmýn uyþmasý oldu bir kaç gün aldýrýþ etmedim sonra iþyerinda öðle yemeðie oturacakken  ayaklarýmý hissetmeyerek yere yýðýldým.  bir iki dakika sürdü s.onra acil hastaneye gittik mr çekildi ve mrda lezyonlar olduðunu söyledi dr .aslýnda benim hikayem bundan sonra baþladý. dr bana acýyarak bakýyodu sanki kendimi okadar kötü hissetmiþtimki aðlayarak neyim var benim ölecekmiyim dedim .msden süpheleniyoruz dedi ms ne hayatýmda ilkez duyuyodum .msin ölümcül olmadýðýný ama yaþam kalitemi etkileyecek bi rahatsýzlýk olduðunu söyledi .kendisinin bu hastanede pek biþey yapamýyacaklarýný.  büyük bir hastanede  tanýmýn  konmasý gerktiðini   söyledi.bende  bi tanýdýk vasýtasýyla beyin cerrahýna gittim. kendisi bende tümör þüphesi olduðunu söyledi . ben birkez daha yýkýldým .3 ay boyunca takip etti beni en son çektirdiðim mrda lezyonlarda küçülme görünce  . artýk tümör gözüyle bakmadýðýný ve nöroloða gitmem gerektiðini söyledi .ve benim 3 aylýk bir zaman kaybetmeme sebep oldu .en baþta yapmam gerekeni yaparak gittim nöroloða  bana ms þüphesini taþýdýðýmý söyledi bir sürü tektik tahlil yaptý ama tanýmý koyamadý . bu süre içinde ayak uyuþukluðum için kortizona baþladýk ama bana kesin biþey diyemedi buda beni çok yordu .sonunda mefkure hnma gitmeye karar verdim .2 saatlik bir muayene ve önceden yaptýrtýðým tetkikler doðrultusuyla ms teþhisini koydu.aslýnda sadece bir þüpheyken ms .belki ms deðilim umudum çoktu.ama umutlarýmýn suya düþtüðü gün 25 þubat günü  yani dün oldu. biliyorum çok uzattým ama okadar doluyumki .þimdi iðneye baþlýcam  rebif44 haftada iki kez iki sene boyunca  allah hepimizin yardýmcýsý olsun .. iyki sizleri tanýdým hepinizi çok seviyorum benim en büyük destekçilerim oldunuz
« Son Dzenleme: 17 Nisan 2009 - 23:30:11 Gnderen: nurcan » Logged

kýzým iyiki varsýn hayatýmda
BuaKaW_PRaMuK
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 2496

« Yantla #1 : 26 ubat 2009 - 16:55:39 »

Nurcan abla tekrar çokçok geçmiþ olsun diliyorum...Herþeyin bizler için olduðunu unutmamýz gerek...Artýk tedaviyede baþlýomussun...Dr lara guven tedavi ni eksik etme ýnan bana yaþam kaliten düþmez aksine dahada artar...HÝç takmana gerek yok...bak ben 3 seneyi geçti hala kabullenmedim bile:)) neyse çok geçmiþ yüce rabbimden þifalar diliyorum...

BeN SeNiNLe ToPRaÐa GiReRiM DiYeNLeRi ÇoK GöRDüM!!!BeN öYLe DiYeNLeRi ToPRaÐa HeP YaLNýZ GöMDüM!!!
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #2 : 26 ubat 2009 - 16:58:15 »

çok saðol burak tekrar yineliyorum benim en büyük destekçilerim oldunuz .þimdi sanýrým biraz zaman ihtiyacým olan alýþýcam bunada güçlüyümdür ben

sumbul sultan
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 246

« Yantla #3 : 26 ubat 2009 - 17:39:30 »

canýmcým çok geçmiþ olsun. geçende psikolojik demiþlerdi sana sanýrým çok sevinmiþtim senin adýna. þimdi teþhis kondu diyorsun. evet güçlüsündür sen bunun da üstesinden gelirsin.benim de annem ms di biliyorsun. erken yaþta tanýþtým ms ile pek de kabullenemedim ama allah sevdiði kullarýna dert verirmiþ. caným yanýndayýz yüksek moral ve kafayý bundan sonra çok fazla þeylere takmamaya çalýþ. Seviyoruz seni

Havayý geldiði gibi, rüzgari estiði gibi, kadýný da olduðu gibi kabul edin.
beba
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 175

« Yantla #4 : 26 ubat 2009 - 18:47:52 »

Canim benim, cok gecmis olsun. Allahtan hersey bizim icin, sen bunun üstesinden geleceksin allahin izniyle. Hepsi bir sinav, ve bu sinavi cok güzel bir sekilde geciceksin insallah. Bir haftedir tanismamiza ragmen seni cok sevdim. Ilk zamanlar zor ama zaman herseyin ilaci, alisicaksin. Unutma bizden cok kötüleri var, halimize sükür. Hic bir zaman karamsarliga kapilma. Allah yardimcin olsun canim....
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #5 : 26 ubat 2009 - 20:49:58 »

Caným benimmm sen çok güçlüsün,bunu biliyorum ben.Ýnþallah tedavin sayesinde
daha da iyi olacaksýn.Hem senin bir tane de minik miniþ bir þirinin var nurcan :)Kýzýn
var biliyorsun.MS ile yaþamýn bundan sonra da devam edecek her zaman.Geçmiþ olsun
Saðlýk,huzur ve dualarla kal.Seni çok seviyorum.
zaman
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 191

« Yantla #6 : 27 ubat 2009 - 01:40:19 »

nurcan çok geçmiþ olsun.yeþhisin konmuþ.. ama sen güçlü bir insansýn. bunu biliyorum. Rabbim sabrýný artýrsýn . hepimize þifalarýný versin inþallah. benimde taným henüz konmadý bekliyorum .sabýrla ama ms ten korkmadým. korkmuyorum. korkmayacaðým hiçbir zaman. bizde  :-*seni seviyoruz.  tedavini aksatma dr larýna güven .  inþallah en yakýn zamanda ms in kesin tedavisi bulunacak.

Aþk, davaya benzer.Cefa da þahide þahidin yoksa ,davayý kazanamazsýn ki...
vademir
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 859

« Yantla #7 : 27 ubat 2009 - 11:34:16 »

özel bir insansýn
        güzel bir insansýn   
                  zeki bir insansýn                 
                         kaliteli bir insansýn

eeee ms olman için her þey tamam Kahkaha
----------------------------------------------

Sen de bilirsin ki gül kokusuyla rengiyle çok güzel ve özeldir ama dikenleri vardýr. MS de bu güzel ve özel insanlarýn dikeni iþte, ama þikayet deðildir bu dediðim Rabbime. Þayet sabýr gösterebilirsek  mükafatý büyük olacaktýr elbet. Dualarýmýzýn kadul olur inþallah.
"Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver! Ahiret'de de iyilik ver! Ve bizi cehennem azabýndan koru!" Amin...

Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

www.ademdemir.blogcu.com
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #8 : 27 ubat 2009 - 11:48:41 »

çok saðolun dostlarým iyi dilek leriniz için iyiki varsýnýz......  adem abi hocanýn selamýný getirdim sana seni tamýdý ama soy adýný hatýrlayamadý ..çok tatlý bi insan

ÖZNUR
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 236

« Yantla #9 : 28 ubat 2009 - 18:13:01 »

Merhaba Nurcan, Doktorun dünyada sayýlý doktorlardan ve Türkyedeki MS üzerine en iyi 2 doktordan biri. En önemlisi Kendine ve doktoruna güvenmek. Ben Farklý bir doktorlara gidiyorum. (Eþimin Tayinleri sebebiyle doktorlarým her þehirde deðiþiyor. )Deðiþmeyen Tek Doktorum Þiþli Etfal Hastanesinde ki Feray Hm. Tatilde Ýstanbula Gittiðimde Muayane oluyorum. Teþhis konulmadan Beyin Cerahýna bende gitmiþtim (8 yýl önce). 2 Yýl içinde gözümün görmeyeceðini ve 5 yýl içinde yürüyemeyeceðimi söylemiþti. Allaha Þükür gözümde görüyor yürüyorumda. Þimdi komik geliyor ama o zaman çok üzülmüþtüm. Onun Ýçin boþ ver uzman doktorlarýn söylediklerini duy diðer söylenenleri duyma . Çünkü  cevrendeki herkez MS çok iyi biliyordur. Mutlaka kötü anýlarý vardýr. Unutmaki senden deðerlisi yok ve kendini çok sev. 
« Son Dzenleme: 28 ubat 2009 - 18:34:59 Gnderen: ÖZNUR » Logged
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #10 : 07 Mart 2009 - 12:52:51 »

senin su anki duygularýný anlayabiliyorum cnm...ilk ms teshisi konuldugu zamanýmý hatýrlamak bile istemiyorum:((( zamanla alýsyosun be nurcaným...allah acil sifalar versin..cok cok gecmiþ olsun..

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
asenay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 138

sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak

« Yantla #11 : 08 Mart 2009 - 21:02:41 »

caným çok geçmiþ olsun. yapman gereken tek þey moralini bozmamak. rebif 44 ü kullanmaya baþlayalý mayýs ayýnda 1 yýl olacak. inan bana iþe yarýyo. ben her iðneyi vurduðumda bunlar tüm plaklarýmý yok edecek diyorum ve inanýyorum. mayýs ayýnda mr çekineceðim. ve eminim biþi çýkmayacak. kendimi eskisinden daha ii hissediyorum çünkü.. çok çok geçmiþ olacak buna emin ol. öpüldün...
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #12 : 08 Mart 2009 - 23:03:14 »

çok saðolun dostlarým iyi dilekleriniz için  hepinizi  çok seviyorum sizler olmasanýz bu yükü tek baþýma çekmek  aðýr gelirdi bana  iyki varsýnýz hepimize yüce rabbim þifa versin

afyonby33
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 50

« Yantla #13 : 10 Haziran 2009 - 17:05:57 »

geçmiþ olsun inþallah iyileþeceksin çünkü hayat dolusun enerji dolusun sen bu hastalýðý yenecek güçtesin güzel günler seninle olsun
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #14 : 10 Haziran 2009 - 22:38:15 »

TEÞEKKÜRLER SEVGÝLÝ ARKADAÞIM SÝZLERÝN SAYESÝNDE KENDÝMÝ DAHA ÝYÝ HÝSSEDÝYORUM ÝYÝKÝ VARSINIZ
HEP MUTLU VE SAÐLIKLI KALMANIZ DÝLEÐÝMLE

Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

12 Temmuz 2024 - 17:41:30