Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms i sevmeye çalýþýyorum
01 Kasm 2024 - 08:32:18 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms i sevmeye çalýþýyorum  (Okunma Says 13244 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #15 : 12 Haziran 2009 - 23:29:49 »

Nurcan dikkat ettim de ben saNA  yorum yazmamýþým demek ki þubatta pek takýlmamýþým buralara Kahkaha kusura bakma sana sitede çok defa geçmiþ olsun demiþimdir ve birçok defa da sohbet etmiþizdir  belki ama burda geçmiþ olsun demek baþka oluyor sanýrým Geçmiþ olsun nurcan Allah acil þifalar  versin hadi hadi biþeyciðin yoq kendine gel ve bak etrafýna bizlerden çok daha kötü durumda olanlar var bozma moralini ( farkýndayým yine gereksiz yere uzatýyorum ) Kýsacasý ÇooooooK Geçmiþ olsunnn NURCAN ....
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1819

« Yantla #16 : 13 Haziran 2009 - 00:15:19 »

teþekkürler fatih :)hepimiz iyi olalým inþallah sýkýntý dert keder eksik olsun bizden mutlu günlerde hepberaber 

kýzým iyiki varsýn hayatýmda
gulhebacan
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 16

« Yantla #17 : 14 Haziran 2009 - 10:17:04 »

slm arkadaþým çok geçmiþ olsun allah hepimize þifa versin  banada 3ay boyunca teþhis koyamadýlar bende bilmiyordum ms nedir baþýma geldi öðrendim hayatta daha çok öðreneceðimiz þeyler var oyüzden hayata sýký sýký sarýlmalýyýz moralini bozma hayat çok güzel yaþamaya deðer kib 
iyimser
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 932

« Yantla #18 : 14 Haziran 2009 - 12:49:00 »

yani canýsý ms olmayaydý nereden tanýrdýk bu kadar güzel insanlarý...saðlýk sevgiyle kal.

ömür dediðin üç gündür,dün geldi geçti,yarýn meçhuldur,o halde ömür bir gün oda bu gündür.
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

12 Temmuz 2024 - 20:27:44