Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
idrar problemi
30 Kasm 2024 - 06:45:39 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: idrar problemi  (Okunma Says 4398 defa)
0 ye ve 7 Ziyareti konuyu incelemekte.
doga
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 83

« : 05 Nisan 2009 - 13:40:38 »

mrb arkadaþlar sizlere sormak istediðim bi soru var idrar problemi þikayetlerim oluyo mesela wcy çýkýnca yaptýktan sonra sanki içerde idrar kalmýþ gb oluyo ürolojide bunun için tetkik yaptýrdým içerde  idrar kaldýðý söylendi  dr bide ürodonami yaptýralým dedi aranýzda bu tür þikayetleri olup ürodonami yaptýran oldumu ms olduðum ilk zamanlarda ürodonami yapýlmýþtý ama herhangi bi tedavi yöntemi uygulanmamýþtý o yüzden yaptýrsammý yaptýrmasammý kararsýz kaldým bu þikayeti olan arkadaþlar ne gibi öneriler tavsiye edebilirler..Birde mefkure hocanýn muaynanesinin tlf numarasýný bilen yazarsa sevinirim..

Kalp kirmak o kadar kolay ki bir hata yaparsin hemen kirilir peki ya o kirilan kalbi düzeltmek kirmak kadar kolay midir
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 05 Nisan 2009 - 14:22:45 »

Geçmiþ olsun doða . bende bu gibi içerde idrar kalma sorunu olmamýþtý ama olursa elinle karnýna masaj yap demiþlerdi mesaneye hafif baský yani.,

Mefkure hocanýn teli: 0216 355 72 90
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #2 : 05 Nisan 2009 - 17:22:47 »

Doðacým geçmiþ olsun öncelikle.MS te  bu tür idrar problemleri olabiliyor ve her hasta
MS seyri esnasýnda idrar problemleri yaþayabiliyor.Bu tür içerde bir miktar idrar kalmasý
durumunda tuvalette idrarýný yaptýktan sonra biraz bekle,hemen kalkma.Karnýnýn üzerine
elinle hafifçe masaj yaparak bekle ve tamamen idrarýný boþalttýktan sonra tuvaletten çýk.
Benim ilk ataðýmdan sonra damla damla idrar kaçýrma problemim olmuþtu.Bana da ultrasono
grafi yapýlmýþtý ama idrar kalmasý olayý yoktu.Mefkure hocayla konuþursan seni yönlendirir
mutlaka.Saðlýk,sevgiyle kal.
Ercan AYYILDIZ
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 181

YÜZÜNÜZ DAÝMA GÜLSÜN

« Yantla #3 : 12 Nisan 2009 - 12:38:36 »

Geçmiþ olsun Doða, ben 20 yýllýk ms hastasýyým.Yýllardýr idrar sorunum var. Bende sýk idrara çýkýyorum o nedenle evden çýkmaya korkuyorum. Muayenelerimde iki teþhisle tedavi gördüm ama...Dr. birisi dediki;mesane duvarlarý kalýnlaþmýþ,diðeri ise;mesanenin alt kýsmý çalýþmýyor ve idrar birikmesi var o nedenle Botox yapmalýyýz. Devlet ödemiyor fiyatý 600 Tl. 6-7 aylýk faydasý var. Ben ise beklemedeyim. Ýþte böyle arkadaþým. Zamanla geçecek inþallah, yanlýz biz ms hastalarý süprizlere alýþmalýyýz.

Nacre
doga
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 83

« Yantla #4 : 12 Nisan 2009 - 18:26:25 »

Cvplarýnýz için saolun arkadaþlar ms bu ne zaman hangi þikayetimizin olcaðý belli olmuyo Allah yardýmcýmýz olsun..

Kalp kirmak o kadar kolay ki bir hata yaparsin hemen kirilir peki ya o kirilan kalbi düzeltmek kirmak kadar kolay midir
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

06 Temmuz 2024 - 23:40:04