Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
AVONEX'E BAÞLAYACAÐIM
01 Kasm 2024 - 19:39:26 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: AVONEX'E BAÞLAYACAÐIM  (Okunma Says 6930 defa)
0 ye ve 14 Ziyareti konuyu incelemekte.
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« : 28 Mays 2009 - 16:22:02 »

Merhaba arkadaþlar.Dün çapa'daki MS hasta okulu toplantýsý sýrasýnda dr'um Gülþen hanýmla görüþtüm.
Benim ciddi ataklarým olmasa da kasým ayý'nda sað ayaðým ve kolumla ilgili bir problem yaþamýþtým ve kortizon almadan devam ediyordum.Daha önceki senelerde de duyusal ataklar yaþamýþtým.Ancak özellikle
sað bacaðýmdaki aðrý dönem dönem beni çok rahatsýz ediyordu.Gülþen haným bana daha önce 3 seçenek sunmuþtu.Avonex ya da copaxone bþlamak,teriflunomide adýndaki ilacýn deneme halindeki çalýþma grubuna
katýlmak ve ya hiçbiþey yapmadan beklemek.En sonunda bugün kararýmý verdim ve avonexe baþlama kararýný
aldýk.Raporumu çýkardýktan sonra avonexe baþlayacaðým inþallah.Herkese saðlýk ve sevgiler dilerim.
ilhan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 800

demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti

« Yantla #1 : 28 Mays 2009 - 19:00:55 »

Sevgili hazan hayýrlýsý olsun deðerli arkadaþým allahtan dileðim þifasýný bulman herþey gönlünce olsun kalbinden sevgi yüzünden gülücükler eksik olmasýn inþallah:)sevgiyle
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #2 : 28 Mays 2009 - 19:03:58 »

Abla cok gecmiþ olsun Ýnþallah avonex iyi gelir.Canm ablam seni cok seviyorum inþallah herþey iyi olur.
yevren
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 205

« Yantla #3 : 28 Mays 2009 - 21:03:47 »

Hayirli olur insallah hazan, yan etkileri konusunda hic dert etme emi birkac agrikesiciyle gecer onlar.igne yiyenler kulübüne hos geldin.
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #4 : 28 Mays 2009 - 22:16:12 »

Saðolun arkadaþlar.Ýnþallah hepimiz için Rabbim þifalar versin.Ben de hepinizi çok seviyorum.
Hayýrlýsý inþallah.
nurcan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1819

« Yantla #5 : 28 Mays 2009 - 23:40:46 »

inþallah senin için herþey daha iyi olucak sevgili arkadaþým .... herþey gönlünce olsun 

kýzým iyiki varsýn hayatýmda
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #6 : 05 Haziran 2009 - 10:12:07 »

hazancým cnm benimmm hayýrlýsý olsun..   bende avonex kullanýyorum yýllardýr hiç bi þikayetim olmadý..umarým seninde olmaz ablacýmm benmm

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
Ercan AYYILDIZ
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 181

YÜZÜNÜZ DAÝMA GÜLSÜN

« Yantla #7 : 05 Haziran 2009 - 11:13:57 »

Geçmiþ olsun Hazan.Hakkýnda inþallah bu ilaç daha hayýrlý olur. Mutluluklar senin ve tüm ms hastalarýnýn olsun daima. 

Nacre
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

« Yantla #8 : 07 Haziran 2009 - 18:37:34 »

Nurcan,caným býcýrýðým(çaðlacým ),ercan hocam inþallah benim için hayýrlýsý olur.Teþekkür ederim...
Under_Attack
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 2278

« Yantla #9 : 07 Haziran 2009 - 19:31:55 »

Ýnþallah faydasý gelmesi ümidiyle  sorunsuz kullanýmlar
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

12 Austos 2024 - 02:01:11