Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
KIDEMLÝ MS LÝLERE SORULUR
01 Kasm 2024 - 17:27:38 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: KIDEMLÝ MS LÝLERE SORULUR  (Okunma Says 6132 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
irdisu
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 24

« : 05 Haziran 2009 - 23:38:25 »

Arkadaþlar biþi merak ettim bu illete eski yakalanmýþ arkadaþlardan bilgi almak istiyorum ya tedavi yöntemi bir on sene önce nasýldý sizce gerçekten bir ilerleme varmý ben iki buçuk senedir bir ilerleme görmedim sizce durum nedir
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #1 : 06 Haziran 2009 - 09:01:33 »

ahanda güzel bi soru bende merak ediyom walla ilhan abi çabuk yetiþ 

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
Mymatik
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 849

« Yantla #2 : 06 Haziran 2009 - 09:50:56 »

tedavisinin bulunamadýðý öðrenildi  

deniz*
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 5329

« Yantla #3 : 06 Haziran 2009 - 10:27:51 »

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #4 : 06 Haziran 2009 - 12:28:45 »

Arkadaþlar evet hala kesin tedavisi bulunamadý ama, inanýn 10 sene once boyle deðildi ne bu kadar ilaç ne bu kadar seçeneK vardý.Ýðneleri vermek için bile bir süre bekleniyordu zaman zaman.Artýk o kadar çok ilaç , çalýþma varki .Teþhis için bile ms düþünüyor hemen dr lar artýk, eskiden bu bile boyle deðildi daha zordu
yevren
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 205

« Yantla #5 : 06 Haziran 2009 - 14:00:09 »

Eskiden msin adi bile bilinmiyodu ama simdi ohooo yani.
ilhan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 800

demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti

« Yantla #6 : 06 Haziran 2009 - 16:29:35 »

serdar 2 senede öðrenemedinn daha dr ne yapsýn peki Kahkaha iridsu 10 yýl önce dr lar sadece ne kadar yol yürüyon sýcak bardak gibi þeyleri tutabiliyonmu gibi soru soruyodu sadece ve 10 yýl önce sadece betaferon ve copaxsone vardýki copaxsone bakanlýk kanalýyla gelebiliyordu þimdi ise 4 çeþit interferon tysabri mitoxantron ve teriflinomid fambridine fty720 gibi oral haplar geliyor
« Son Dzenleme: 06 Haziran 2009 - 16:33:07 Gnderen: ilhan » Logged
FATSALI musti
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 7

« Yantla #7 : 06 Haziran 2009 - 19:21:59 »

valla katýlýyorum sizlere çok ýlaclar var deneme tahatasýný gectýk ayrýca bu ýlaclarýda aldýkca daha fena oluyoruz sanký ceþit ceþit ýlac ýlk zamanlar calýþýyordum þimdi calýþmada calýþamýyorum kötuye gidýyo sanký beným býldýyým býr mslý var býkmýþ adam daha ýlacda almýyo valla dýnlenmek için oturuyorum yorulmuþ vazzýyette kalkýyorum artýk heralde boyle gýderse bende býrakýrým ýlacý taysabry alýyorum neyse 
iyimser
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 932

« Yantla #8 : 06 Haziran 2009 - 22:18:31 »

sevgili dostlarým.hepimize geçmiþ olsun dileðimle baþlamak istiyorum.Ben 1991 de baþladýðýný sansam bile 1995 de teshiþ edildi.mr yeni sayýlýrdý.benim gibi ortak arkadaþlar vardýr.bende yýllarca atak ,kortizon ,hasta yýllar geçirdim.2001 eylül ayýnda betaferon baþlandý.hala kullanýyorum.Lütfen sakýn kimse ilacýný býrakmasýn.sabredin.inanýn.Lütfen düzenli saatinde.bizler düzenli ilacýmýzý alýrsak,beslenmemize dikkat edersek,en önemli sabredip beterin beteri var düþünerek,hastalýðýzla beraber barýþýk yaþarsak,inanýyorum hayatýýz düzgün devam edecektir.Saðlýk sevgiyle kalýn.

ömür dediðin üç gündür,dün geldi geçti,yarýn meçhuldur,o halde ömür bir gün oda bu gündür.
vademir
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 859

« Yantla #9 : 07 Haziran 2009 - 11:11:52 »

7 yýl önce taný kondu ama yorulmalarým uyuþmalarým taný konulmasýndan 3 yýl önce baþlamýþtý. ilhan abinin dediklerine ilave olarak tanýyý koyan dr un hiç unutmadýðým bi sözünü paylaþmak isterim. " mr çýkmadan önce hastalara sýcak duþ aldýrýp durumunda önceki ve sonraki farka göre ms teþhisi koyduðum vakalar oldu" demiþti.ms i araþtýrýken insan çok þey öðreniyor benim adýmý taþýyan ms e benzeyen ve çocuklarda görülen bi hastalýðý da öðrendim ilginçti: ADEM (Akut Dissemine Ensefalomyelit). Araþtýr öðren ama sana önerim ne karamsar ol ne de hemen iyileþeceðim diye çok umutlanma ikisinin arasýnda bir denge kur. çünkü insan çok umutlandýðýnda beklentilerine karþýlýk bulamadýðý zaman hayal kýrýklýðýda o kadar büyük oluyor. karamsar olduðu zamanda akýp giden hayatý yaþayamayýp hastalýktan çok kendi kendine zarar vermiþ oluyor. en azýndan benim deneyimlerimin sonucu bu. öyle ya da böyle hayat devam ediyor.sevgilerle...

Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

www.ademdemir.blogcu.com
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

22 Austos 2024 - 14:26:25