Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Herkeze merhabalar.
01 Kasm 2024 - 05:25:41 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Herkeze merhabalar.  (Okunma Says 4616 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
ibrahim.simsek
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 5

« : 07 Eyll 2009 - 13:34:33 »

Ben fransada yasiyan bir ms hastasi esiyim. Anlamadigim neden bosandigimdir? Neyse ilerde bu konuda çok daha fazla paylasimlarda bulunmak isterim. Benim bir sorum olucakti sadece su an için. Eger cevaplanir ise sevinirim. Cunku inanin ne yapacagimi bilmiyorum. Esim 1994 ten beri ms hastasidir. Su an sagligi iyi ama 94 te buyuk bir atak yasadik ve pesi pesine sorunlarda gelmeye basladi. Hiçbir psikolojik destegi kabullenmedi ve kendisine sanirim onu anladigini dusundugu erkek arkadasi ile gitti. Henuz bosanmis degiliz ancak mahkemede yakinda. Benim endisem hem çocuklarim hemde erkek arkadasinin onu yuz ustu birakip gitmesi. Sorum sudur. Eger mahkemede çocuklari alir ise bakabilme durumu nedir ? Oglum 1 yasinda kizim ise 7 yasinda. Ikinci sorumda olacak affiniza siginarak. Onun daha az zararla bu mahkemeden çikabilmesi için ne gibi bir yol izlemeleyim. Yardimci olursaniz sevinirim.

Not mahkeme heyetinden bir nurolog ve psikolog talep ettik . Cunku kizima soyledigi sozler sacmaligin otesi degil. Ozelliklede kizimin mahkemede konusursa anne yada babaya ceza gelebilecegini bunun da tutuklanma olacagini soylemesi beni endiselendirmektedir açikcasi.

Sevgilerimle
vademir
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 859

« Yantla #1 : 07 Eyll 2009 - 15:45:01 »

Öncelikle içinde bulunduðunuz durum için gerçekten çok üzgün olduðumu belirtmek isterim. Fransa ve Türkiye arasýnda bu tür hukuki iþlemler maalesef ayný düzeyde yürümüyor, bu yüzden en uygun önerileri bence avukatýnýz verecektir. Ama kendi bilgim dahilinde sorularýnýzý deðerlendirmek istedim.
1- Eðer mahkeme çocuklarý eþinize verirse bakabilme durumu ? 
-- Davayý eþiniz açtý ise boþanma gerekçesi önemlidir ve bu gerekçelerinin doðruluðunu mahkemeye göstermesi gerekir. Boþanma gerekçesinde sizi suçlayýcý bir yol izliyorsa doðal olarak iki çocuðunda velayetinin kendisine verilmesini talep eder. Mahkeme öncelikli olarak boþanma halinde çocuklarýn geliþimlerinin ve ihtiyaçlarýnýn en iyi saðlanacaðý tarafa bakar. Eðer çocuklarý anneye verirse demek ki sizin çocuklara anneden daha iyi bakabileceðinize hakim inanmamýþ demektir. Bu nedenle çocuklarýn sizde kalmasý için bakabileceðinizi ve ortamýýn uygun olduðunu ispatlamaya çalýþýn. Mahkeme velayeti eþinize verirse sizede belirli zamanlarda çocuklarýnýzý görme hakký tanýyacaðýndan eþinizin nasýl baktýðýný gözlemleme þansýna sahip olacaksýnýz. Hoþnut olmadýðýýz bir durumda yeniden velayet davasý açabilir ve daha iyi bakacaðýnýzý ispatlarsanýz çocuklarýnýzý yanýnýza alabilirsiniz. Söylemek çok aðýrýma gidiyor ama mahkeme her ikinizinde çocuklarýn bakýmý için yetersiz olduðuna hükmederse böyle bir durumda da sosyal hizmetler devreye girer.
2- Eþinizin mahkemeden en az zararla çýkabilmesini istiyorsunuz ?
-- Bu çok ilginç bir soru, Onu hâlâ seviyor ve düþünüyorsanýz cevabý belli çünkü... Bir anneyi çocuklarýndan ayýrmak en büyük kötülüktür. Kimin ne dediðini umursamaz ve dýþardan onlara elinizden geldiðince destek olursunuz.

Yardým istediniz ama yaþadýklarýzý bilmediðimden ve sizi yanlýþ etkileme ihtimalinden dolayý benim söyleyeceklerim bundan fazlasý olmamalý.  Allah yardýmcýnýz olsun...

Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

www.ademdemir.blogcu.com
ibrahim.simsek
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 07 Eyll 2009 - 18:47:22 »

Cevabiniz için çok tesekkur ederim .
iyimser
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 932

« Yantla #3 : 09 Eyll 2009 - 07:33:40 »

hukuk siteleri var.sorununuzu yazýp daha net cevap alabiliyorsunuz...
çocuklarýnýz küçük bence annede kalabilirler...
öz anne psikolojisi çok önemli...bence

ömür dediðin üç gündür,dün geldi geçti,yarýn meçhuldur,o halde ömür bir gün oda bu gündür.
ibrahim.simsek
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 25 Eyll 2009 - 17:35:36 »

Sanirim soruyu biraz daha genisletmeliyim. Ms hastasi olan  eski esim sonuçta sevgilisi için çocuklari bir çok kez kapinin onune koydu. Sanirim kullandigi ilaçlarin etkisi . Psikologun bana soyledigi ilaçlarin etkisi mevcut. Kuçuk kizim annesinin sabahlari uyanmakta zorluk çektigini soyluyor . Normal sartlarda çocuklarin yasantisi bende olmasi gerekirken fransada anneye teslim ediliyor . Ancak kasinde bir bilgi mevcut degil çunku bu tur durumlarda maleesef mahkeme heyeti insiyatifini kullana biliyor. Sanirim çocuklar çok yipranacak çunku onun çocuklara bakma haftasi oldugunda malesef çocuklar her aksam ya plav yada makarna yemek zorunda kaliyorlar. Kazanci çok yuksek olmasina karsin ne zaman bulabiliyor çocuklarina nede bir enerji . Cok lanet birhastalik oldugu kesin ancak bunda çocuklarin ne suçu var diyede kendime soruyorum. Birde baska bir sorun su olacak eger yanlis anlamadim ise internet uzerinden genetik olarakta geçme durumu mevcutmus. Peki bunu nasil anlayabilirim eger cocuklarima bulasmis ise bu lanet hastalik onlemini simdiden almaliyim ki gelecekte daha rahat hareket kabiliyetim olsun en azindan hazirlikli olmaliyim evin duzenlenmesi gibi uygun yasam sartlari gibi. Ama bunu nasil ogrenebilirim çocuklara bu tur bir kan analizi yapilmaktamidir yada ona benzer analizler gibi. Simdiden çok tesekkur ederim.

Allah yardimcisi olsun hastaliga yakalananlarin . Tip ilerliyor mutlaka bulunacaktir çaresi .
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #5 : 25 Eyll 2009 - 17:46:36 »

Merhaba , o sartlarda cocuklarý anneye verýrlermý býlemýyorum ama bu yaptýklarýnýn tek sorumlusu ms olamaz.Býrcok ms hastasý anne var aramýzda bu gýbý ýlac etkýlerý yasamýyolar. Tabý ordaký duzen neye karar verýcek  býlmýyorum hayýrlýsý olsun ýnsallah

Ms bulasýcý degýl ve anneden cocuga gecmesý gýbý býr durumda yok bu dusuk býr ýhtýmal yuzde 2 gýbý .Bu konuda hemen boyle dusunmeyýn...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

28 Austos 2018 - 07:52:33