Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Haldun Dormen ve Ms hastalarý için yazdýðý oyun SÝL BAÞTAN
01 Kasm 2024 - 07:33:06 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Haldun Dormen ve Ms hastalarý için yazdýðý oyun SÝL BAÞTAN  (Okunma Says 5313 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« : 25 Eyll 2009 - 11:55:23 »

Kadýnlarýn erkeklere göre iki kat daha fazla etkilendiði ve Türkiye genelinde yaklaþýk 40 bin insanýn yakalandýðý MS hastalýðý, Haldun Dormen'in yazýp yönettiði, Gen Ýlaç ve Saðlýk Ürünleri'nin sponsor olduðu 'Sil Baþtan'adlý oyunla gündeme taþýnýyor. Dram-komedi tarzýnda sahnelenecek oyunda hastalýðýn pençesindeki bir oyuncunun hayatý konu ediliyor. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde premier gösterisi Antalya da yapýlmasý planlanan oyun 7 özel gösterimle Türkiye'yi dolaþacak. Özellikle hastalar, hasta yakýnlarý ve doktorlar tarafýndan izlenmesi planlanan oyunda Haldun Dormen tüm hastalara umut aþýlamak ve umudun önemini vurgulamak istiyor.

HALDUN DORMEN MS hastalarý için yazdýðý”SÝL BAÞTAN” adlý oyunla MS hastalarýna ve destek veriyor
Kadýnlarýn erkeklere göre iki kat daha fazla etkilendiði ve Türkiye genelinde yaklaþýk 40 000 insanýn muzdarip olduðu MS hastalýðý Haldun Dormen tarafýndan yazýlýp yönetilen ,Gen ilaç ve Saðlýk ürünleri tarafýndan sponsorluðu yapýlan “SÝL BAÞTAN” adlý oyunla gündeme taþýnýyor. Dram-Komedi tarzýnda sahnelenecek oyunda hastalýðýn pençesindeki bir oyuncunun hayatý konu ediliyor.27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde premier gösterisi Antalya da yapýlmasý planlanan oyun 7 özel gösterimle Türkiye"yi dolaþacak. Özellikle hastalar,hasta yakýnlarý ve doktorlar tarafýndan izlenmesi planlanan oyunda Haldun Dormen tüm hastalara umut aþýlamak ve umudun önemini vurgulamak istiyor.Oyundaki þu replikte aslýnda yaþanýlan her dakikada umudun varlýðýnýn gerekliliðine iþaret ediyor

“Hayatta sizin için en önemli þey ne diye sorulduðunda hiç düþünmeden mesleðim derdim. Oyuncu olmak için çok çalýþtým. Onun için acý çekmiþ sýkýntýlara katlanmýþtým.Kendimi sahneye çýktýðýmda tarif edilemeyecek kadar mutlu ve güvenli hissederim.Bir rol oynamak tutkusu gerçekte olduðumdan daha üstün þeyleri yapmamý saðlar bazen. Bir yaþam biçimidir benim için. Fakat þimdi hayatta en önemli þeyin mesleðimden önce saðlýðým olduðunu öðrendim. Saðlýðým yerindeyse her þey mümkündür. O yüzden hayatýmýn merkezine saðlýðýmý oturttum.Moralimi yüksek tutup, hayata dört elle sarýlýyorum.Çünkü; insan her koþula ayak uydurabilecek güçtedir.Þimdi geride býraktýklarým, sahip olduklarým ve yeniden benim olacaklar için 'SÝL BAÞTAN' yapýp yaþamýmý güzel kýlabilirim…”
ZUMRUT
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 12353

« Yantla #1 : 25 Eyll 2009 - 12:09:04 »

Ýnþallah bu defa seyretmek nasip olur diðer oyunu kaçýrmýþtýk
teþekkürler Özlem bu güzel haberine
ms in tanýtýlmasý açýsýndan süperr de bide düþünüyorum :(tiyatro kültürü olan biri zaten ms i
biliyor diðer kesim çok önemli bazý ms lilerin ailesi bile ms i tanýyamamýþken 

deniz*
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 5329

« Yantla #2 : 25 Eyll 2009 - 12:20:41 »

Özlem paylaþtðýn için teþekkürler caným.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #3 : 25 Eyll 2009 - 12:43:16 »

Bencede ms in tanýtýlmasý için güzel geliþmeler bunlar ama dediðin boyutuda var inci evet tiyatroya gidemeyen kýsým ne olucak?Umarým tv lerde vs reklamýný haberini yaparlar daha çok kiþiye ulaþýr.
murat-m
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 595

« Yantla #4 : 25 Eyll 2009 - 13:43:42 »

ÖZLEM BÝLGÝ ÝÇÝN TEÞEKKÜRLER.
ANKARADA GÖSTERÝMÝ OLACAKMI ÖZLEM.
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #5 : 26 Eyll 2009 - 18:30:43 »

Ýnþallah seyretme fýrsatý bulurum bu oyunu.Daha evvel Ayþen Ýnci'nin oynadýðý " Tek Kiþilik Düet" isimli
oyunda çok güzeldi.MS in tanýtýlmasý ve vermek istediði msjlarý keþke çevremizdeki insanlar da görebilse.
Çok kiþi izleme fýrsatý bulur umarým.Haber verdiðin için teþekkürler Özlem...
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #6 : 28 Eyll 2009 - 17:35:40 »

izlemek istiyorumm kesinliklee izlemem lazým =)

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

29 Temmuz 2024 - 18:13:32