Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ÝKÝ HARFLÝ CANAVAR!!!
01 Kasm 2024 - 07:35:45 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ÝKÝ HARFLÝ CANAVAR!!!  (Okunma Says 9901 defa)
0 ye ve 8 Ziyareti konuyu incelemekte.
ebru
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 10

« : 30 Haziran 2007 - 21:08:49 »

selam arkadaþlar...ben 1982 ANK doðumluyum. MS le tanýþalý 7 yýl oldu.sadece sað elimde titreme vardý, ama 9 ay önce atak denen o illetle tanýþtým.desteksiz yürüyemedim, sadece sað elimde olan titreme sol elime de geçti.üstelik bunlar yetmedi kafamýda titretti o iki harfli canavar öz güvenimide çaldý,daha doðrusu çalmýþtý buldum,ailemin ve arkadaþlarýmýn sayesinde.güvenim yerine gelince yürümem düzeldi, kafamda titremiyor.ellerim?ellerim hala titriyo, olsun alýþtým ben.o kötü günler geride kaldý ya önemli olan o(birdaha beri gelmez umarým).
   Hepinize saðlýklý, mutlu ve öz güvenli günlerrr...
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #1 : 30 Haziran 2007 - 22:26:29 »

Sevgili Ebru öncelikle aramýza hoþgeldin.Sen MS i zaten kafanda yenmiþsin.Önemli olan da bu zaten.Sevdiklerinin ,ailenin ve arkadaþlarýnýn yanýnda olmasý kadar insaný gerçekten bu hastalýkta mutlu eden baþka bir þey olamaz.Ýnþallah bundan sonra bir daha sorun yaþamazsýn ve hep böyle gider.Sevgi ve saðlýkla kal.
sinann
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 32

« Yantla #2 : 01 Temmuz 2007 - 00:20:18 »

öncelikle geçmiþ olsun canýsý güzel günler herzaman seninle beraber olsun saygýlar  ogünlere benide kat ama saygýlar canýsý
ceren
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 1055

« Yantla #3 : 01 Temmuz 2007 - 00:37:23 »

CAN EBRU GECMÝÞ OLSUN HOÞ GELDÝN MSLÝDOSTLARA ARTIK MS "MUTLU SON "OLCAK.ÝNÞALLAH BÝR DAHA AYNI SORUNLARI YAÞAMAZSIN...
BÝZ ÝNSANLAR ÝCÝN DEÐÝLMÝ ZATEN HERÞEY YETER KÝ UMUDUNU KAYBETME VE GELECEKTE NE YAÞARSAN YAÞA HEP TEBESSÜM ET TEBESSÜMLE YAÞA Kahkaha Kahkaha

SEVGÝ ÝLE KAL KADER ARKADAÞIM 
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #4 : 02 Temmuz 2007 - 15:16:39 »

ebrucum aramýza hoþgeldin geçmiþ olsun arkadaþým her sey gecicek emin ol!

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #5 : 02 Temmuz 2007 - 17:01:27 »

ebru kardeþ hoþ geldin aramýza. moralin hep böyle olsun sevgiyle kal geçmiþ olur inþallah

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
ebru
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 03 Temmuz 2007 - 21:19:49 »

arkadaþlar hepinize çok teþekkürler.evet hepimiz çok iyi olcaz.sevgiyle kalýn...........
De-jA-Vu
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 9

Mesaj Says: 2092

aDaPTe_oLaMýYoRuM

« Yantla #7 : 11 Temmuz 2007 - 15:19:55 »

eBRu  öncelikle aramýza hoþgeldin ...(yok yok öncelikle geçmiþ olsun )  Birazcýk inanýnca nelerin baþarýlabileceðini kendin görmüþsün    Ýnþallah hayatýn boyunca hiçbir zaman umutsuzluða kapýlmassýn hep böyle güçlü olþursun ...
                                AciL Þifalar diliyorum ....
sonay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 91

« Yantla #8 : 24 Temmuz 2007 - 19:43:41 »

Merhaba ebru,hikayeni þuan okuyabildim. canýmsýn þuan iyisin ya önemli olan da bu.Moralimiz iyi olduðu sürece herþeyin üstesinden gelebiliriz.Ve o atak denelen korku dolu kelimeyle bidaha karþýlaþmayýz,Allah'ýn izniyle...emin ol ki daha iyi olacaksýn olacaðýzda...hayatýn her anýnýn kýymetini bilerek yaþamayaözen gösterelim.acý bigerçek bu,mücadele etmek MS 'e karþý hepbirlikte...
ebru
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 31 Temmuz 2007 - 20:01:08 »

teþekkürler...ewet hep birlikte mücadele etcez.etmeliyiz de.bu iki harfli canavar bizim hayatýmýzýn bi gerçeði...hepinize saðlýklý günler...
suzan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 765

herþey seninle baþladý bebeðim benim

« Yantla #10 : 28 ubat 2008 - 13:08:51 »

çok geçmiþ olsun ebru.inan her hikayeyi okuduðumda sanki kendim yaþamýþým gibi çok üzülüyor ve içten hissediyorum.inþ bu kötü günler birgün bitecek ve biz o günleri gülerek geçeceðiz.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

26 Temmuz 2024 - 12:43:18