Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
kafamı kurcalayan bir konu
01 Kasm 2024 - 08:33:01 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: kafamı kurcalayan bir konu  (Okunma Says 9273 defa)
0 ye ve 8 Ziyareti konuyu incelemekte.
blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 100

The Gods Made Heavy Metal

« : 19 Haziran 2010 - 12:45:19 »

arkadaşlar selamlar öncelikle.

daha 3. sınıfın başındaydım buraya ilk üye olduğumda yıllar geçti ve yeni mezun bir mühendis oluverdim.

işe başlamak üzereyim ve iş-ben-ms üçgeninde kafama takılan şeyler var.

şöyle:

ben hasta olduğumu bildirmek istemiyorum ki iş yapmama engel en ufak bir problemim yok.

yinede sorum şu: şirket, uluslararası bir telekomünikasyon şirketi.. bu tip şirketlerin, bu tip kronik rahatsızlıklardaki tutumu nedir?

fikriniz varmı acaba?

tşk.
yaðmur
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 168

« Yantla #1 : 19 Haziran 2010 - 12:59:05 »

mrb arkadasým cok gecmýs olsun .þimdi uluslararasý bý þirketýn tutumu ne olur bilemem ama beným calýstým sýrket ms oldum ýcýn beným ýcýn her kolaylý saglýyolar ,mesela hafta sonlarý bený çalýstýrmýyolar.mümkün oldukca oturarak yapabileceyým ýsler verýyolar. kendýmý iyi hisetmedýmde iþi gitmiyom arayýp haber býle vermýyom býlýyolar.busenu 3 ay ara verdým dýnlendým  hýc sorun olmadý bence býlmelerýnde yarar var.
dilekduygu
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 149

« Yantla #2 : 19 Haziran 2010 - 16:14:52 »

benimde hiç sorunum yok devlet sektöründeyim bence ilk etapta söyleme ne olursa olsun herkesin tutumu ayný olmaz.En azýndan kendini kanýtla deneyim sahibi ol sonra karar ver.Belkide ms in çok daha iyi gidecek saðlýklý insanlardan daha iyi çalýþacaksýn ya da onlar senden vazgeçemiyecek o yüzden zamana býrak
YiLDiRiM-44
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 126

KiÞiSêL ÑêYiM VãRKi iLêTiM ôLSûÑ

« Yantla #3 : 19 Haziran 2010 - 19:46:46 »

arkadaþým bana kalýrsa durumundan bahset çünkü ilerde bir sorun olduðu takdirde doldurduðun iþ baþvuru formunda saðlýðýnla alakalý bölümde var yalan beyanda bulunmaktan tazminatsýz ve tek taraflý iþ akdini fes etme haklarý var kanunen sen durumundan bahset geriside onlarýn insiyatifine kalmýþ bir durum.

êÑ BûYûK FêLãKêT GûÑãHLãRýÑ ãÐýRLýÐý ãLTýÑDã êZîLêRêK ûMîTSîZLîÐê DûÞMêKTîR
kurtef
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 55

« Yantla #4 : 19 Haziran 2010 - 19:53:16 »

hayýrlý olsun iþin, söylemek zorunda deðilsin bildiðim kadarýyla...Þahsi fikrimi sorarsan söyleme zamaný þimdi deðil...

Bu arada ccsvi uygulamasý ile geliþmen oldu mu iki mr dýsýnda?
UNAL UZUN
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 12

TECRÜBE YENÝLMÝÞ KAZIKLARIN BÝLEÞKESÝDÝR

« Yantla #5 : 21 Haziran 2010 - 16:58:44 »

öncelikle geçmiþ olsun bende türk telekomda 23 sene çalýþtým ama bizler telekomu adam ettik sonuçta bizleri havuza alýp baþka kurumlara aktardýlar hakkýmý helal etmiyorum aman dikkat et hele þimdi þirket oldu hiçmi hiç güven klmadý....

ÜNAL UZUN
nisa
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 734

« Yantla #6 : 21 Haziran 2010 - 18:58:35 »

unl ye katýlýyorum...ama telekomda çalýþtýðýn birim çok önemli...ms olduðunu söylemenin bi sorun yaratcaðýný düþünmüyorum, aksine iþ yoðunluðu daha az bir birimde görev alýrsýn bence...sevgile iþin hayýrlý olsun
Mymatik
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 849

« Yantla #7 : 21 Haziran 2010 - 21:42:42 »

bugün iþe baþlamadan önce ms olduðunu söylemen senin çin olumsuz sonuçlar doðuracaktýr bu açýk. Kendini biliyorsundur zaten. Atak aralýðýn nedir ne deðildir bilemem ama ilaçlarýný kullanmayla beraber herþey yolundaysa þuan gizleyebilirsin. Ýleride kesinlikle söylemeyi düþünmelisin ama.. Yarýn öbürgün inþ olmazda olaki bir atak geçirdin uzun süreli bir tedavi görmen gerekti yukarýdaki arkadaþýnda dediði gibi yalan beyan durumu ortaya çýkar ve senin için problem çýkabilir. En doðru kararý sen vereceksin ms  ile yaþamayý kabullenmek ve normal bir hayat yaþamak zor biraz sýkýntýlý oluyor ama kendi haritaný çizdikten sonra herþey akýþýnda gidecektir buna inan

Sana hayatýnda atmýþ ve atacaðýn adýmlarda baþarýlar 

blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 21 Haziran 2010 - 22:12:33 »

hayýrlý olsun iþin, söylemek zorunda deðilsin bildiðim kadarýyla...Þahsi fikrimi sorarsan söyleme zamaný þimdi deðil...

Bu arada ccsvi uygulamasý ile geliþmen oldu mu iki mr dýsýnda?

valla haziran sonuna gün vereceklerdi anjiyo için ses yok þimdilik bekliyorum o konuyu. bir geliþme yok o açtýðým konuda anlattýklarým dýþýnda.
blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 21 Haziran 2010 - 22:17:05 »

bugün iþe baþlamadan önce ms olduðunu söylemen senin çin olumsuz sonuçlar doðuracaktýr bu açýk. Kendini biliyorsundur zaten. Atak aralýðýn nedir ne deðildir bilemem ama ilaçlarýný kullanmayla beraber herþey yolundaysa þuan gizleyebilirsin. Ýleride kesinlikle söylemeyi düþünmelisin ama.. Yarýn öbürgün inþ olmazda olaki bir atak geçirdin uzun süreli bir tedavi görmen gerekti yukarýdaki arkadaþýnda dediði gibi yalan beyan durumu ortaya çýkar ve senin için problem çýkabilir. En doðru kararý sen vereceksin ms  ile yaþamayý kabullenmek ve normal bir hayat yaþamak zor biraz sýkýntýlý oluyor ama kendi haritaný çizdikten sonra herþey akýþýnda gidecektir buna inan

Sana hayatýnda atmýþ ve atacaðýn adýmlarda baþarýlar 

öncelikle çok teþekkür ederim iyi dileklerinizden ötürü.

tedaviyle beraber yolunda çoðu þey. ataklarým bugüne kadar aðýr olmadý ama tabi ne olur bilinmez. ama o durumda dahi pat diye iþten çýkarmak insan haklarýna ne kadar yatkýn bilemiyorum.

tabi ortada 'yalan' beyan var ama bu durumu aktarmama özgürlüðüm de vardýr sanýyorum.

kafam karýþýk bu olayda hayýrlsý

not: iyi dilekte bulunan tüm arkadaþlar teþekkürler.
blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 21 Haziran 2010 - 22:19:06 »

mrb arkadasým cok gecmýs olsun .þimdi uluslararasý bý þirketýn tutumu ne olur bilemem ama beným calýstým sýrket ms oldum ýcýn beným ýcýn her kolaylý saglýyolar ,mesela hafta sonlarý bený çalýstýrmýyolar.mümkün oldukca oturarak yapabileceyým ýsler verýyolar. kendýmý iyi hisetmedýmde iþi gitmiyom arayýp haber býle vermýyom býlýyolar.busenu 3 ay ara verdým dýnlendým  hýc sorun olmadý bence býlmelerýnde yarar var.

burada en çok dikkatimi çeken, çalýþtýðýn yeri yönetenler "insan" mýþ.
yaðmur
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 168

« Yantla #11 : 21 Haziran 2010 - 22:22:23 »

ewet dayým  ama ben harýc baska rahtsýzlý olanda var ayný muamele gorurler
Mymatik
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #12 : 22 Haziran 2010 - 06:59:52 »

Ah þu dayýlar yokmu dayýlar. Bu memlekette dayýn olmadan biyere gelemessin zaten 

blackened

tabiki hastalýðýný hiçbiryere hiçbir þekilde söylemek zorunda deðilsin ama iþe girmeden önce doldurman gereken forumda kronik veya herhangi bir rahatsýzlýðý varmý sorusuna hayýr dersen yalan beyanda bulunursun. Boþ geçersen belki kimse görmez görürlersede ne yaparsýn bilemem. Büyük þirketlerin kendi hekimleri olduðundan saðlýk raporunu götürdüðünde de sana ayrýyetten soracaktýr herhangi bir rahatsýzlýðýn varmý diye. Bunlarý en ince ayrýntýsýna kadar düþün derim ben 

blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #13 : 22 Haziran 2010 - 12:27:50 »

o zaman karþýma gelen duruma göre hareket etmem lazým biraz. statejik  Karizmatik
Mymatik
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #14 : 23 Haziran 2010 - 21:27:49 »

aynen  Karizmatik

Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

01 Kasm 2018 - 10:11:22