Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS ve Hamilelik
01 Kasm 2024 - 07:27:49 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS ve Hamilelik  (Okunma Says 3896 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ms-dos
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 92

« : 18 Ekim 2010 - 15:25:06 »

Merhaba arkadaþlar sizlerden, özellikle doðum yapmýþ bayan arkadaþlardan bu konuda yardým bekliyorum.

Eþim MS hastasý ve þu anda 16 haftalýk hamile. Eþim kamu kuruluþunda çalýþýyor ve iþ için her gün üçbucuk saat yolculuk yapýyor. Ve yolculuk yaptýðý yol çok virajlý yorucu bir yol. Eþim bünye olarak da çok kuvvetli deðil hatta biraz zayýf bile diyebilirim. Akþam iþten eve geldiðinde çok yorgun oluyor ve akþam sekiz buçuk dokuz arasý uyumak zorunda kalýyor.  Onu böyle görmek de tabiki beni üzüyor. MS polikliniðinden eþime hamileliði boyunca rapor almaya çalýþtýk ancak oralý bile olmadýlar diyebilirim. Yani bir MS hastasý hamile haliyle günde üçbuçuk saat yol çekip nasýl çalýþabilir bilmiyorum. Zaten son günleri de nezle ve griple boðuþmakla geçiyor. Umarým korktuðumuz þeyler baþýmýza gelmez. Daha önce doðum yapan bayan arkadaþlar bu konuda bize yol gösterebilirse çok sevinirim. Herkese iyi günler...

Bir yerde küçük insanlarýn büyük gölgeleri oluþuyorsa orada güneþ batýyor demektir.
hayal_3543
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 29

« Yantla #1 : 03 Mays 2011 - 15:27:06 »

Arkadaþým merhaba; bu konuyu açalý epey zaman olmuþ ama ben görmedim daha doðrusu bende gebeyim o yüzden aklýma getirip üzülmemek için girmiyordum. Ben yaþadýklarýmý anlatayým belki bebeðiniz gelmiþtir ama baþkalýrýnada yardýmýmýz olur belki. Ben ilk üç ay beklenmez denen ataðý yaþayanlardaným:( ALLAH ýma hamd olsun ailemin desteði ile atlattým ataðý ama çoook zor bir dönemdi. ALLAH herkesi korusun.Bende çalýþýyorum. Ýzine ayrýlalý bir hafta oldu.Artýk bebeðimizi bekliyoruz.Doktorum doðum sonrasý kendimi çok yormaz isem lohusalýk döneminde beklenen biraz riskli olabilecek olan ataðý geçirmeyebilirmiþim. AALLAH ým yardýmcýmýz olsun. Bebiþimiz gelsin bakalým ne güzelikler bekliyor bizi.
yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« Yantla #2 : 03 Mays 2011 - 21:31:02 »

Merhaba...Ben Ms teþhisi konulduktan 3 yýl sonra hamile oldum kýzým 8 yaþýnda çok  iyi bir gebelik ve doðum sonrasý geçirdim sanýrým sizinde ayný olur.Ýçinizi rahat tutun en önemlisi.Doðum sonrasý büyük bir atak beklenmesine raðmen olmadý þükür....BEBEÐÝNÝZ VE ALLAH SÝZÝ KORURR...
dadaylý
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 2

Mesaj Says: 132

« Yantla #3 : 16 Mays 2011 - 23:48:10 »

bende 13 yýllýk ms hastsýyým ve 5 yaþýnda kýzým var ve ikinci bebeðimde þuan 8 aylýk.kýzýmda doktor doðumdan 6 ay sonra atak geçirebilirsin dedi ve beni korkulu bir bekleyiþ içine soktu ama ben ýsrarla sadece emzirmeyi kafamda odakladým ve tam 1 yaþýnda hafif bir atak geçirdim.bu arada hamileliklerim çok güzel geçti.ve oðlumda daha sezeryana girerken doktor korkuttu ama bak þuan hala emziriyorum ve korkulacak hiçbirþey yok eþin sadece beslenmesine ve uykusuna dikkat etsin.allah her ikisinide korur buna inan..
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

16 Austos 2024 - 22:17:31