Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BETAFERON????
01 Kasm 2024 - 08:38:22 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BETAFERON????  (Okunma Says 6748 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
RAHÝME
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 10

« : 28 Mart 2011 - 20:46:42 »

YARIN BÜYÜK GÜN!! ÝÐNEYE BAÞLIYORUM. EÐÝTÝM ÝÇÝN EVE GELECEKLERMÝÞ GALÝBA. HAYIRLISI BAKALIM NE OLACAK. BÝRAZ ENDÝÞELÝYÝM AMA...

HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI,GÖNLÜMÜN RAZI OLDUÐUNU HAKKIMDA HAYIRLI EYLE RABBÝM...
seymenaga1905
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 339

« Yantla #1 : 28 Mart 2011 - 22:22:25 »

endiþelenmene gerek yok Rahime,iðneyle yaþamaya en kýsa sürede alýþmalýsýn.iðneni dolaptan çýkardýktan sonra vücut ýsýsýna gelinceye kadar elinle ýsýt,soðuk soðuk iðne olma,gün aþýrý iðnedir betaferon,defter verecekler günlerini karýþtýrmazsýn vurunduðun bölgeyi karýþtýrmazsýn böylece sürekli ayný bölgeye iðne vurunmazsýn(örnek:sað kol alt uzak/orta/yakýn gibi) kolay gelsin Allah yardýmcýmýz olsun inþallah.

Yaþam, öylesine çok katmanlý bir yapýya sahip ki; ayný anda yaþanan sayýsýz duygu, düþünce, davranýþ iç içe, yan yana: Acý ile tatlý, sevgi ile nefret, savaþ ile barýþ, iyi ile kötü, güzel ile çirkin...
RAHÝME
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 10

« Yantla #2 : 29 Mart 2011 - 11:54:18 »

RABBÝM HEPÝMÝZÝN YARDIMCISI OLSUN...

HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI,GÖNLÜMÜN RAZI OLDUÐUNU HAKKIMDA HAYIRLI EYLE RABBÝM...
yuceer
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 749

« Yantla #3 : 05 Nisan 2011 - 19:41:41 »

ben de baþlayalý 3 ay oldu alýþmak zor olmadý,
þimdi faydasýnýn ne zaman,ne kadar olacaðýný merak ediyorum,
hemþirenin bilgileri faydalý

yaðmur bazen aðlamaktýr
bazen aðlayamadýðýn þey
yaðmur bazen mutlu olmaktýr
bazen en hüzünlü þey
ben yaðmurum
yere çakýlmam
yeniden doðmak gibi birþey
suheyla
Kadrolu Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 302

« Yantla #4 : 04 Mays 2011 - 12:30:04 »

MERAK ETME CNM BEN 2,5 YIL KULLANDIM SORUN YOK 1 YILDIRDA KULLANMIYORUM .ÝLK GÜNLERDE BENDE DE HEYECAN OLMUÞTU BÝ KAÇ MSLÝ ARKADAÞIMI ÇAÐIRMIÞTIM YANIMDA OLSUNLAR DÝYE )))))

Umutsuzluða kapýlmak mutsuzluða kapý aralar.Ýçinde beslediðin umut seni hayata baðlar...
fiorinom
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #5 : 02 Haziran 2012 - 15:27:08 »

SLM BENDE BUGÜN BAÞLADIM ÝNÞ ÝYÝ GELÝR ALLAH HEPÝMÝZÝN YARDIMCISI OLSUN HEPÝMÝZ ÖNLEMÝMÝZÝ ALMALIYIZ TAKTÝR ALLAHIN
yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« Yantla #6 : 02 Haziran 2012 - 18:41:25 »

Ben 1,5 yýldýr kullanýyorum.Ýlk baþlarda yan etkileri çok hissettim ama 6. aydan itibaren çok çok azaldý.Þu an iðne olduðumu dahi unutuyorum.Doktorum iðnenin saðnaka yaðmurda þemsiye olduðunu söylemiþti.
zlm
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 34

« Yantla #7 : 04 Haziran 2012 - 18:03:07 »

bende betaferon kullanýyordum hamilelikten önce hemde iðneden aþýrý týrsan biri olarak çok zor zamanlardý iðneden önce baþka bir ilaç alýyordum çünkü yan etki yapýyordu bana

Hiç Bir Hastalýk Yoktur Ki,
Þifasý Olmasýn Ölüm Haricinde..!
afyonby33
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 50

« Yantla #8 : 16 Haziran 2012 - 16:35:28 »

ben 1.5 yýl önce 2 yýl kullandým baþka tedeviyle devam ettim kötüleþtim yeniden bateferon istedim ve baþladým
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #9 : 21 Haziran 2012 - 15:37:43 »

Umarým beklediðin gibi hatta daha iyisi olur Yanetkiler konusunda hemþiren anlatmýþtýr sana yapman gerekenleri yine bir sýkýntý yaþarsan bizler burdayýz
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

27 Austos 2024 - 06:24:08