Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
bos þartmý?
29 Kasm 2024 - 19:29:33 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: bos þartmý?  (Okunma Says 3083 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
malaga79
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 38

« : 18 Temmuz 2011 - 21:59:18 »

ataðým geçeli nerdeyse 1 hafta olacak ,yatýþ sýrasý bana gelmedi ama  bos için bugün yarýn çaðrýlcam.bugünde  atlattým:)arkadaþlar  ms tanýsýný  klinik muayene sonucuu da almýþ biri olarak bos  þartmý diye  soruyorum, bos  + çýkarsa bos pozitif ms ,bos- çýkarsa  bos negatif  ama bulgular ms dencek o zaman  bos tetkikinin  asýl amacýný  idrak edemedim zate her koþulda msim ,vazmý geçsem aldýrmaktan acaba ? görüþleriniz nedir , belkide  çok cahilce  sorduðum þey  ama  evet bu konuda öyleyim.
yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« Yantla #1 : 19 Temmuz 2011 - 07:12:42 »

Benden bos sývýsý alýnmadý.Atak anýnda hastanede yatarken oda arkadaþým bir birine baðlý bir dizi saðlýk sorunu ile uðraþýyordu,o sývý alýnmadan önce 1 lt nestkafe hazýrla ve sývý alýmý biter bitmez iç hepsini çünkü kafein omurilik içindeki sývýnýn tekrar yenilenmesini hýzlandýrýyor demiþti.
Ben mantýk olarak doktoruna teslim olmaný ve kararý ona býrakma yolunu tercih ediyorum.Geçmiþ olsun.
malaga79
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 38

« Yantla #2 : 19 Temmuz 2011 - 08:32:05 »

saðol arkadaþým ,allah ne yazdýysa o olcak,kendimi iyi hissettiðim an yaþadýklarým acaba banamý öyle geldi gibi düþünüp unutuyorum.yazdýðýna bakýlýrsa  bos aþamasýndan çok sonrasý biraz sarsýcý .
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

16 Austos 2024 - 23:42:52