Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Güç kaybý,Ferritin ve ms:(
29 Kasm 2024 - 17:33:51 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Güç kaybý,Ferritin ve ms:(  (Okunma Says 8825 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 204

« : 19 Temmuz 2011 - 09:08:19 »

Merhaba arkadaþlar
 Sizlere de danýþmak istedim,artýk hiçbir þey yapamýyorum çünkü ayakta durmaya mecalim yok,bunu böbrek dr una söylediðimde ferritin denilen kan deðerinin çok düþük olduðunu söyledi ve kan hapý verdi 3 kutu kullandým ama 5.6 dan 6.1 e çýktý ve þuan çok zor durumdayým ne yapmam gerektiðini bilemiyorum.
Ms te ki halsizlik te ferritin yüzündenmi yoksa tamamen baðýmsýz bir durummu bilemiyorum.
Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardýmcý olursa sevinirim,bana dr a git demeyin çünkü o kadar zor durumdayýmki yollarda 2 adým atýp neresi olursa olsun oturuyorum
Yardým edemeseniz bile dertleþmek çok iyi geldi.
Saðlýcakla kalýn.........

Hiçbirþey eskisi gibi deðil......
malaga79
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 38

« Yantla #1 : 19 Temmuz 2011 - 09:58:02 »

caným hiç bi bilgimyok ama destek olmak istedim1hafta önce 15 gün yürüme zorluðu çektimö merdiven çýkarken kendimi kucaðýmda kaldýrýyordum sanki , seni anlýyorum þimdi bos alýncak  ben de onun korkusundayým,sana þifa diliyorum allahtan caným benim.
*duygu*
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

« Yantla #2 : 19 Temmuz 2011 - 10:00:48 »

kas gücü zayýflýðý da güç kaybýn neden olabilir... benimde bugün sol ayaðýmda güçsüzlük var. bence çeþitli  egzersizlerle kaslarýmýzý güçlendirmeliyiz çok geçmiþ olsun
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #3 : 19 Temmuz 2011 - 10:44:23 »

Saðolun arkadaþlar
Bos tan korkma,iðne vurulmaktan bile daha rahat çünkü içeriye bir þey zerkedilmiyor ki can yaksýn,geçmiþ olsun malagacýðým

Haklýsýn Duygu,benimde atak sola zarar vermiþti o yüzden zaten solda bir kayýp var ama þimdi ikisindede
Sanada geçmiþ olsun caným

malaga79
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 38

« Yantla #4 : 19 Temmuz 2011 - 10:51:04 »

sana inanmak istiyorum çisem,o koca iðne belimden içeri  gircek  ya ondan ,belden su alcaz msin iyileþcek deseler koþa koþa giderim inan,senden alýndýmýký  neler yaþadýn benimle paylaþýrmýsýn
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 19 Temmuz 2011 - 12:06:53 »

Sevgili Malaga benden 2 defa alýndý ama ilk alýnan daha kolaydý çünkü ne olacaðýný bilmediðin için tedirgin deðilsin,sonrakinde ise yine kolay ama çekince li oluyorsun.
Biliyormusun ben daha dr a gitmeden ms olduðumu biliyordum   internetten araþtýrmýþ ve ne, nedir öðrenmiþtim.
dr a söylediðimde keþke araþtýrmasaydýn,bazen cahillik mutluluktur demiþti Masum
Sadece þunu bilki iðneyle sývý çekilmiyor,sadece bir kaç damla kendiliðinden damlýyor sana o yüzden iðne vurulmaktan korkmuyorsan,bundan hiç korkma derim. geçmiþ olsun kardeþim...
« Son Dzenleme: 19 Temmuz 2011 - 12:38:00 Gnderen: çisem » Logged

YiLDiRiM-44
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 126

KiÞiSêL ÑêYiM VãRKi iLêTiM ôLSûÑ

« Yantla #6 : 19 Temmuz 2011 - 18:05:47 »

geçmiþ olsun çisem.bu dediðin ferritinney inanki ilk defa senden duyuyorum ama bahsettiðin sorun malum biliyorsun hastalýðýmýzda olaðan þeylerdir.eðerki tek baþýna doktora gidecek mecalin yoksa arayacaksýn 112 yi veya bulunduðun yerdeki belediyeyi onlar seni evinden hatta gerekirse yataðýndan alacaklar doktoruna götürecekler gelirkende ayný þekilde gelmeni saðlayacaklar yani bunda zor biþey yok benim görüþüm kesinlikle doktoruna gitmendir.

Saðlýcaklaa kal.....

êÑ BûYûK FêLãKêT GûÑãHLãRýÑ ãÐýRLýÐý ãLTýÑDã êZîLêRêK ûMîTSîZLîÐê DûÞMêKTîR
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #7 : 20 Temmuz 2011 - 23:40:21 »

Merhaba Yýldýrým

Söylemek istediklerimi doðru dürüst anlatamadým yine
Bunu hep yapýyorum ben galiba artýk çare olduðuna inanmýyorum ve inanýlmaz umutsuzluk içindeyim sanýrým depresyonvari biþey
 dr a gidiyorum zaten (böbrek,onun açtýðý sorunlar,ms ve halsizlik,)býktým artýk, býraktým,  yok bir çare bunu anladým galiba.
Burada yazmak beni rahatlatýyor sanki sýkýntýmý azaltýyorum ve durum daha çekilebilir hale geliyor.
Asla isyan etmek deðil haþa, Allah korusun.
Bu arada ferritini sormuþsun vücuttaki demir deposundan birisidir,böbrek dr um karaciðer deposunu boþaltmýþsýn demiþti Ney
Saðlýcakla kalýn dostlarým                               

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #8 : 21 Temmuz 2011 - 12:21:40 »

Birçoðumuz zaman zaman sýkýntýlar yaþýyoruz hatta bu sefer geçmiycek býtmýycek herhalde dýyoruz.Ama umut asla kaybolmasýn çisem lutfen .25 mAYIS TAKI CAPA daký hasta okulunda cýkýcak olan oyle ýlaclardan bahsedýldý ký Gülþen Hoca býle cok ýddýalý ýlaclar ama hep beraber deneyýp gorucez dedý.Býr kac kullanýmda ms ý býtýren ýlaclar bunlar.Ve lutfen bu ýlaclar cýkana kadar ayakta kalmaya gayret gosterýn bu tunel zorlu zaman zaman cok karanlýk ama ucunda ýþýk var ve yolun yarýsýna gelmýþken neden gerý donelým ký ....
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 21 Temmuz 2011 - 13:05:51 »

Gerçektenmi öslem,bak þimdi birden rahatladým ben ms in bitmesini zaten beklemiyorumki yeterki þu belimm ve aþýrý güç kaybý halsizlik azýcýk düzelse,kesinlikle moralim tavan yapardý
Saðlýcakla kal arkadaþým...

çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #10 : 25 Temmuz 2011 - 08:42:42 »

Merhaba arkadaþlar

Bakalým dr ne diyecek,salý gününe randevu aldým
sizleride haberdar ederim

çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 28 Temmuz 2011 - 14:55:45 »

Maalesef son ölçümde kan deðerlerim süper yani bu yaþadýðým problemler ms tenmiþ,kader,yapýlacak biþey yokk

Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

18 Austos 2024 - 13:04:05