Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BEN DE ÝNANMADIM!
27 Kasm 2024 - 19:56:28 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1] 2   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BEN DE ÝNANMADIM!  (Okunma Says 12418 defa)
0 ye ve 13 Ziyareti konuyu incelemekte.
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 810

« : 26 Eyll 2011 - 19:32:38 »

Merhabalar!..
Nasýl, nerden baþlayacaðýmý bilemedim.. Okumuþsunuzdur, 2 arkadaþ paylaþmýþtý. Edremitte bitkisel ilaçlar diye. Sizler gibi, ben de inanmadým önce! Kalktým Erzurum' dan, Balýkesir' e gittim. Faruk Durukan Bey ile bizzat görüþtüm. Kesinlikle ticari amaçlý deðil. Faruk Bey diyor ki:" Bizim amacýmýz, ilaçlarý bi ms hastasýna werelim de gelip desin ki ben iyileþmedim, onu araþtýralým."
Bu cümleyi duymak bana yetti. Ýlaçlarý aldým, 2 haftadýr kullanýyorum. Acayip etkisini hissettim ben. Mesela içtikten hemen sonra, beynimde damarlarýn açýldýðýný hissediyorum  paylaþmak istedim sizlerle.. Dilerim siz de "TEDAWÝSÝ YOK" denen iki harfli canavara, "TEDAWÝSÝNÝ BULDUM!!" diyenlerden olursunuz.. 

Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
doga
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 83

« Yantla #1 : 28 Eyll 2011 - 10:44:50 »

peki bitkisel ilaç olarak neler verdi?

Kalp kirmak o kadar kolay ki bir hata yaparsin hemen kirilir peki ya o kirilan kalbi düzeltmek kirmak kadar kolay midir
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 28 Eyll 2011 - 16:54:09 »

Propolis, zeytin yapraðý ekstraktý, üzüm çekirdeði ekstaktý 

hkosen
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 7

« Yantla #3 : 29 Eyll 2011 - 15:55:59 »

Pardon... sinem kardeþimiz için bir soru 2 hafta gibi bir süre içerisinde nasýl bir deðiþikliktir ki bu beyin damarlarýnýn açýldýðýný düþünebiliyorsun... böyle bir sonuca varman çok fazla izafi deðil mi? yani her hangi bir mr sonucu yeni bir yangý oluþmamýþ veya eski oluþmuþ sýkýntýlarýn kaybolduðu mr ortamýnda veya tahlillerde.. böyle bir bilimsel veri mi var ki elinizde beyin damarlarýnýzýn 2 hafta gibi bir sürede açýldýðýný düþünüyorsunuz..... inanýn ben de en az sizin kadar bu olayýn doðru olmasýný umut ediyorum... Ancak çok erken davranýp hayal kýrýklýklarýný büyük yaþamayalým ve lütfen geliþmeleri daha bilimsel deðerlendirmeler ile yapalým... en azýndan herkesin gittiði bir nöroloðu vardýr sonuçlarý onlar yorumlasýn ve bu yorumlarý paylaþýn ... ayrýca bu bitkisel tedavi alan arkadaþlar lütfen tepkileri bir kenara býrakýp geliþmelerini sürekli bildirsinler isterim...herkese saðlýklý ve ataksýz günler dilerim...
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 29 Eyll 2011 - 17:50:11 »

ewet hissediyorum, ilk kullandýðým anda hissettim bunu. inanmak zorunda da deðil hiç kimse. ben insanlýk yaparým. gerisi sizlere kalan bir olay   ama isterim ki herkese iyi gelsin..
« Son Dzenleme: 29 Eyll 2011 - 18:06:40 Gnderen: sineeem » Logged

denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 37

« Yantla #5 : 30 Eyll 2011 - 00:11:43 »

Arkadaþýn yazdýðýna bende katýlýyorum.Madem bu bitkisel ürünleri kullanýyorsunuz yýllýk kontrollerinizde iþe yarayýp yaramadýðý daha net anlaþýlýr mutlaka.Kesin ve net sonuçlar bildirin bize arkadaþlar.Biz de ona göre net bþeyler duyalým sizden ki ona göre hareket edelim...
Hepimizin Ms e veda edeceðini günlerin gelmesi dileklerimle...
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #6 : 30 Eyll 2011 - 11:52:36 »

ben henüz mr falan çektirmedim, çektiren arkadaþlar war. onlarýn yazýlarýný okuyun bi zahmet

kivo
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 7

Mesaj Says: 2532

« Yantla #7 : 30 Eyll 2011 - 13:17:48 »

BEN ÞÖYLE SÖYLEMEYÝ TERCÝH EDÝYORUM ARKADAÞLAR:SÝNEM kardeþ kullandýðýn bu ürünü ve sende yaptýðý etkileri bizimle paylaþtýðýn için çok teþekkür ederim. Aklýmýzda bulunsun neticede bitkisel bir ürün kullanmakta sakýnca yok denemekten zarar gelmez saðlýklý günler dilerim...

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 30 Eyll 2011 - 22:32:04 »

Tamam iþte Sinem.Sende bir zahmet artýk mr çekilirsen sonucunu bizimle paylaþ :)Herkeste etkisi farklý olabilir sonuçta bu ürünün.
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #9 : 01 Ekim 2011 - 10:21:19 »

2 ay önce zaten bi mr çektirdim ben. Sizde bilirsiniz ki 6 ay geçmeden mr zararlý. ben insanlýk yaptým, sizinle paylaþtým. Þöyle ki, ne sizin iyi olmanýzýn bana bi faydasý war, ne de benim iyi olmamýn size bi faydasý.. Ben insan gibi paylaþtým. Artýk gerisi sizlere kalan bi olay. Zorla ilacý kimseye aldýrmadým ben!!!!!!!!!

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #10 : 01 Ekim 2011 - 16:03:34 »

Selam , Sinemm sakin ol kimse sana neden paylastýn demedý ký tesekkur ederýz paylastýgýn ýcýn  ayrýca  ýnsallah daha cok olumlu sonuclarýnýzý okuruz.Bu býtkýsel alternatýf býr tedavý ve kýsýsel tercýh meselesý ýsteyen tabýký kullanabýlýr .Arkadaslar býlýmsel sonuclarda varmý dýye sormuslar sadece umarým býlýmsel sonuclarda cýkar ortaya ve aklýnda soru ýsaretý olan dostlarda kullanabýlýrler...
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #11 : 02 Ekim 2011 - 14:46:59 »

Ben artýk karýþmýyorumm! Ýnsanlar beni anlayamýyor! Çoðu þey artýk umrum dýþý. Kullananlar yazýyo artýk! Ben moralimi bozamam artýk hiç kimse için. Gayet iyiyim.. Yardým almak isteyenler buyursunlar mesaj atsýnlar, her türlü yardým ederim..

denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #12 : 02 Ekim 2011 - 23:01:18 »

Sinem neden bu kadar tepkilisin anlamadým.Ýnþallah bu ürünü kullanýrýz ve iþe yarar.Sadece daha fazla bilgi edinmek ve emin olmak istedik.Bizleri bilgilendirmeye çalýþman güzeldi yinede saðol.
blackened
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 100

The Gods Made Heavy Metal

« Yantla #13 : 06 Ekim 2011 - 14:05:20 »

beyin damarlarının açıldığını nasıl hissettin acaba 
« Son Dzenleme: 07 Ekim 2011 - 00:58:22 Gnderen: blackened » Logged
yuceer
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 749

« Yantla #14 : 07 Ekim 2011 - 12:39:50 »

Sinem verdiðin bilgiler teþekkür ederim,inþallah birçok kiþinin þikayetleri son bulur...

yaðmur bazen aðlamaktýr
bazen aðlayamadýðýn þey
yaðmur bazen mutlu olmaktýr
bazen en hüzünlü þey
ben yaðmurum
yere çakýlmam
yeniden doðmak gibi birþey
Sayfa: [1] 2   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

15 Austos 2024 - 23:42:06