Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BEN DE ÝNANMADIM!
27 Kasm 2024 - 17:34:23 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BEN DE ÝNANMADIM!  (Okunma Says 12399 defa)
0 ye ve 4 Ziyareti konuyu incelemekte.
OMER25
Ziyareti
« Yantla #15 : 26 Ekim 2011 - 21:35:04 »

yahu sinem sen kahin miisn nasýl anladýn beyninin damarlarý açýlmýþ hem de 1 hafta gibi kýsa bir sürede, helal olsun týp þuan senin bu durumunu duysa seni çözmek için seferber olur kesin, çünkü türünün ilk ve tek örneðisin:))))))))))))
hkosen
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 7

« Yantla #16 : 27 Ekim 2011 - 13:39:33 »

önceleri bende hep bilimsel veriler olsun öyle inanalým her þeye diye dünüþen birisiydim ancak ben sineem kardeþimizin hislerine katýlýyorum kendinise iyi geldiðini düþündüðü bir bitkisel tedaviyi bilgi ve tecrübesi ile bu þekilde izah ediyor ve evet destekliyorum artýk her þey illa bilimsel gözümüze sokulacak ondan sonra inanacaðýz diye bir þey yok arkadaþlar. ve lütfen sineem ve bu bitkisel tedaviden yararlanan arkadaþlar geliþmelerinizi bu sitede paylaþýn daha önce dediðim gibi tepkileri bir kenara býrakýn... ve umarým ve rabbimden dilerim iyi geliþmeler oluyordur...
faster
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #17 : 28 Ekim 2011 - 00:32:59 »

slm herkeze.babam 25 yýldýr ms hastasý.1990 yýlýnda  da beyin ve omurilik mr larýnda plaklar vardý.ve ms teþhisi konuldu.son 6 yýldýr tekerlekli sandalyede.ve daha önceki araþtýrmalarýmda ampyra ilacýný duydum ve babam için iyi geleceðini düþünerek prof  birine çýktýk.ve bizden mr çektirmemizi istediler.ve beyin mr istedi.ve mr  baktýðýnda plaklarýn olmadýðýný ve ms olmadýðýný söyledi.daha sonra bursa da ms te iyi olan bir prof  götürdük.oda ayný cümleyi söyledi.nörolojik bir iþiniz yok dediler.ve sonra teþhisi koyan doktara uzman doktara gittik.oda baktýðýnda beyindeki plaklar düzelmiþ dedi.ve omirilik sýrt bel mr  çektirelim birde oradakine bakalým dedi.ve onuda mr  ný çekip doktora gittik.orada da plak namýna bir þey çýkmadý.ve hayret ettiler.plaklar düzelmiþ ms düzelmi dediler.ama ms düzelen bir hastalýk deðil. ben nereden baksanýz 15 yýldýr ms hastalýðýný araþtýrýyorum.ve daha sonra fizik tedaviye gönderdi.teþhis olarak ta paraparezi  teþhisi konuldu.þimdi fizik tedaviye gideceðiz ama yinede bununda doðru teþhis olduðuna inanmýyoruz.ve onuda denicez.benden size tavsiyem derimki.bir doktorla sabit kalmayýn.en iyisini araþtýrmaya bakýn ve para puldan kaçýnmayýn derim.ve kontrol için sýk sýk ne gerekiyosa mr bel suyu neyse yapýn.ve 25 yýldýr ms  diye bildiðimiz ozamanlarýn prof   de ms  dedikleri halde þuanda ms namýna bir þey yok dediler.bence teþhis çok önemli.yanlýþ teþhis olunduðunda da asýl tedavi unutuldu.ms için kullanýlan ilaçlarda hep boþuna.hala þaþkýnlýk içindeyiz ve ne olacaðýný bilmiyoruz.kimin ne bildiði ne yaptýðý belli deðil.bir ara 2 týl 3 yýl kapari almýþtým babama ve aklýmdan buda geçmiyor deðil.plaklarý düzeltmiþte olabilir diye düþünmüyor deðilim.eðer baþtan konulan teþhis doðruysa ve daha öncekilerde çýkan plaklar varken þuan saðlýklý bir insanýn gibi yoksa demekki düzelmeyen bir hastalýk deðildir sanýrým.hiç kimse ümidini kesmesin derim.þuan ms olmadýðý için sevindik ama ne olacaðýný ne yapacaðýmýzý bilmiyoruz.eðer sormak istediðiniz baþka þeyler de varsa ilhan79_26@hotmail.com  ulaþabilirsiniz.herkeze acil þifalar.
sineeem
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 810

« Yantla #18 : 09 Kasm 2011 - 20:58:11 »

Tekrar merhabalar!
Biliyorum, yine inanmayacaksýnýz bana. Fakat ben, bir kiþi bile faydasýný görür diye paylaþmak istiyorum..
2 aydýr kullanýyorum bu ilaçlarý we 6 yýllýk ms hastasýyým. Hani hepimiz þikayetçiyiz ya " BANYODAN SONRA ÇOK YORULUYORUM" diye.. Son iki banyomda fark ettim, yorgunluðun y' si yok bende..

Umutluyum! Ýsterseniz bakýn gözlerime, ýþýl ýþýl..
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

29 Eyll 2024 - 06:12:47