Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
YENÝ PROJE...
27 Kasm 2024 - 01:20:04 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: YENÝ PROJE...  (Okunma Says 7654 defa)
0 ye ve 5 Ziyareti konuyu incelemekte.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« : 14 Aralk 2011 - 18:23:11 »

Merhaba Arkadaþlar,

Nasýl býr proje sýzlerý daha memnun eder , sizi bu mucadelede daha güçlü hissetýrýr ne olsun ne yapýlsýn ýstersýnýz? Sizce eksik olan ne ms li hastalar için ?

Bu konuya olabýldýgýnce herkes yorumlarýný yazarsa sevýnýrým ,çünkü uygulamaya gecýcek gerceklestýrýlýcek ....
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #1 : 14 Aralk 2011 - 22:19:34 »

çiçeem þeker ablam valla benim için þu apartman merdiveni düzltilse tamamdýr. altým kuru karným tok keyfim þükür yerinde ha bide ünlü yazar AHMET ALTAN'ýn bi sözünde dediði gibi Yanýmda, kimse olmadýðýndan deðil yalnýzým. Yanýmda, yalnýzlýýmý anlata bileceðim kimse olmadýðýndan yalnýzým bn Kahkaha tabi bu benim özel sorunum abla þu nmerdiveni düzeltim tamamdýr Kahkaha

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #2 : 15 Aralk 2011 - 00:48:52 »

danýþma hattý,yani küçük þeyleri atak mý deðilmi diye düþüneceðimize sorabileceðimiz birileri olsa iyi olurdu,ama azarlanmadan  ben çok sýkýntýdayým da þu aralar,daha önce her an tlf la konuþabildiðim dr um vardý,artýk yok 9 eylülü aradýðýmdada kimseyi bulmak pek mümkün olmuyo,en kötüsü yaþadýðým yerde nöroloji dr u bile yok 

yaþasýn
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 82

« Yantla #3 : 15 Aralk 2011 - 21:23:02 »

Telefon hattý fikrine bende katýlýyorum.
Beni önümüzdeki yýllar ,gelecek endiþelendiriyor.Emekli olabilmek, özürlülük durumunun artmasýný beklemeden.Sanýrým hastalýðýn ilerlemesi  dinlenik olma hali ile azalacaktýr.Yada çalýþma miktarý ile ilgili iyileþtirmeler yapýlabilir.
Yakýn merkezlerde ms klinikleri olmasý da sanýrým olumlu.Çünkü sayýmýz azýmsanmayacak kadar çok.
çisem
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 204

« Yantla #4 : 15 Aralk 2011 - 23:38:54 »

Merhaba
Evet yaþasýn'a katýlýyorum bencede sayýmýz çok fazla ve hastanelerde ms klinikleri olmasý harika olurdu,dr lar daha araþtýrmacý olur,sorularýmýza kulaklarýna inanamýyormuþ gibi bakmazlardý:(
çok mu uçuk istekler oldu 

Hiçbirþey eskisi gibi deðil......
Mymatik
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 849

« Yantla #5 : 16 Aralk 2011 - 08:47:16 »

Ms klinikleri üniversite hastanelerinin bir çoðunda var artýk. yavaþ yavaþ tamamýnda da olacaktýr diye düþünüyorum. Ms ile alakalý her soruya cevap bulabileceðimiz bir danýþma hattýnýn olmasý güzel fikir ama zor. Bir uzman doktor böyle bir iþi yapmak istermi? Doktor deðilde bu konuda eðitimli biri olsa nekadar yardýmcý olabilir? Zor ama imkansýz deðil. danýþma hattý üzerinde durmalýyýz bencede tüm mslilerin ihtiyaç duyabileceði birþey çünkü..

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #6 : 16 Aralk 2011 - 11:06:45 »

Arkadaþlar bu danýsma hattaý kýsmýnda senýnde dedýgýn gýbý metýn býr dr bunu yapmaz, egýtýmlý kýsýden kastýn ne? býz zaten býrbýrýmýze etcrubelerýmýz eslýgýnde bunu yapýyoruz dýye dusunuyorum ben aslýnda .Bený býrcok ms lý dost arýyor mesela

Beným bu bahsettýgým proje, býrara ms lýler ýcýn býr dergý vardý sonra býr egýtým sertýfýka programý yapýldý duyurmustum sýtedende.Bunlar gýbý ama daha once yapýlmamýs ve olsa super olur dedýgýnýz býsey varmý ?
kamus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 781

yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..

« Yantla #7 : 16 Aralk 2011 - 18:06:18 »

buna benzer  konuda bayer firmasýnýn bi etkinliði olucaktý,ms hastalarýyla röportaj yapýlýp(kabul edenlerle tabi)fotoðraf falan çekip sergi gibi biþey olucaktý(sergimiydi tm emin deðilim) sanýrým saðlýk bakanlýðý izin vermemiþ.gizlilik falan filan diye,aslýnda bence çok etkili olabilirdi,zaten izin alýyolardý hastalardan yani gönüllülük esas alýnýyodu,ama izin verilmemiþ,dergiler çok etkili olmuyo malesef,çünkü elinde esnafa dergi satmaya çalýþanlarý göryorum,þehit aileleri gibi mesela ama bu dergiler alýnýyo sonrada okunmuyo bi köþeye atýlýyo.sertifika programý çok güzeldi aslýnda ama faydalanamadým  bu na benzer þeyler yine olsa ve özürlülük durumu esas alýnmasa diycem ama tepki almaktan korkuyorum.

oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #8 : 16 Aralk 2011 - 20:06:25 »

O sertýfýka programýnda bu esas alýnmýyordu zaten ama psýkolog ayhan bey onun yenýlerýný yapýcak ben gorusuyorum arada onunlada ve sýzlerý yýne býlgýlendýrýcem.Bu beným sordugum o reneklerde oldugu gýbý ama sýmdýye kadar yapýlmamýs sýzce eksýk olan ama olsa ýyý olur dýycegýnýz býsey? sosyal hayata daýr vs gýbý
ilhan
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 1

Mesaj Says: 800

demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti

« Yantla #9 : 17 Aralk 2011 - 16:04:53 »

ms lilerin bir arada olabileceði paylaþarak vakitt geçireceði ortak alan olmalý tabi bundanda býkmazlarsa
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #10 : 17 Aralk 2011 - 16:44:53 »

abla aslýnda madem sosyal hayatta olacak olan deiþiklikler diosun kaldýrýmlar diorum bnde akülü araba aldým 4 aydýr ama kaldýrýmlarda çarþýya kadar gidemiom çarþýya kadarýný býýrak doðru dürüst kaldýrým görmüyo bnim araba. Kaldýrýma çýkan tümsekler ya çok ince oluyo veya tümseðin önünde bi araba park etmiþ oluyo veya tümsek yerle 0 deil

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
yilmaz
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 159

« Yantla #11 : 17 Aralk 2011 - 18:49:21 »

Bence belediyelerle ortak bir calisma yapilip kaldirimlarin düzeltilmesi veya en azindan inis-cikislar icin bir rampa yapilmali. Zaten adamlar msli,ayaklarini kaldirmakta zorlaniyorlar, düz yolda bile yürürken neredeyse karincanin bile ayagina takilip düsme tehlikesi atlatiyorlar. Yani özlen en büyük sorun burdan basliyor,kim hangi ilaci icat etmis felan ikinci sirada geliyor,nasil olsa hemen hemen hergün yeni bir ilac piyasaya cikiyor (Allahin izniyle yakinda caresinide bulacaklardir)ama bizim vaya bizim gibi tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olanlar icinde bu sehir en azindan bari biraz bile olsa yasanir hale getirilmeli. Masum
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

18 Austos 2024 - 15:36:48