Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
ms
26 Kasm 2024 - 11:30:30 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ms  (Okunma Says 4987 defa)
0 ye ve 3 Ziyareti konuyu incelemekte.
safis
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 1

ms
« : 06 ubat 2012 - 03:18:42 »

merhabalar 6 yýldýr ms hastasýyým çekilen son mr larýmda hiçbirþey çýkmadý benim bildigim atakta olmasan bile mr larda eski kalýntýlar görülür biliyorum açaba yanlýþ tehþis olma ihtimali varmý bana yardimcý olurmusunuz 2 kez atak gecirdim kortuzon aldým þuan copxson kullanýyorum
denizce34
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 37

« Yantla #1 : 06 ubat 2012 - 22:19:11 »

Bence sevinmelisin hiç bþey çýkmamýþ diye.Plaklarýn geçti mi acaba.Yoksa neden gözükmesin ki eski plaklar.
faster
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #2 : 07 ubat 2012 - 01:01:10 »

safis benim babamýnda senin gibi plaklar gözükmemiþti.tekrar 15 gün hastane yattý ve bos sývýsý alýndý.ms olmadýðý görüldü.lyme hastalýðý çýktý.bir sürü testler vs.bu testler elisa ýgg ýgm.western blor.ve cd8_cd57 testleri vs.þimdi hafta içi antibiyotik tedavisine baþlýyacaklar.ilhan79_26@hotmail.com herkeze geçmiþ olsun.
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #3 : 07 ubat 2012 - 13:36:10 »

yok safis bel   sývýsý vermee sakýn.bel sývýsý verildiðinde hastalýk 1 ise 5 oluyomuþçben þuan o sývý verdiððimden sanýyom artýk 50 metre yürüyemiyom paso oturuyom . sakýn  sen öyle biþþi yapma.  madem biþi yok deniliyo sende unnut ms'i

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
faster
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 8

« Yantla #4 : 08 ubat 2012 - 00:43:54 »

bel sývýsý vermezsen ömür boyu belkide yanlýþ teþhisle daha kötü olacaksýn.bel sývýsý aldýrmanýn yan etkisi yok.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #5 : 08 ubat 2012 - 13:13:35 »

Serdar sen nerden cýkardýn bel sývýsýnýn ms ý ýlerlettýgýný öyle býrsey yok bu senýn ms ýnýn ýlerleyýcý olmasýyla ýlgýlý , bel sývýsý vermesende olucaktý bu.Bel sývýsý tetkýký bazen cok gereklý oluyor ve mutlaka yapýlýyor.

Safis senýn mr ýnýn temýz cýkmasý guzel býr haber ama dr un ne dedý bu konuda sana mr ý gorunce acýklamasý neydý ?
ka_sus
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 2103

« Yantla #6 : 10 ubat 2012 - 18:27:18 »

aslýnda özlem þöyle bide duydum ms çokk deiþik biþi herkestee farklý ila bilio ama keþkee been vermeseydim geçen geeçti

Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

26 Austos 2024 - 03:35:24