Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Lutfen yardim :(
26 Kasm 2024 - 09:59:45 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Lutfen yardim :(  (Okunma Says 5655 defa)
0 ye ve 10 Ziyareti konuyu incelemekte.
Sedatunc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 4

« : 09 ubat 2012 - 18:35:33 »

Merhaba arkadaslar sag ayagimda iki gundur gecmeyen hafif bir uyusukluk var bazen elimde ve yanaklarimdada uyusma oluyor ms olabilirmiyim doktora gitmeye korkuyorum
yilmaz
Aktif Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 159

« Yantla #1 : 09 ubat 2012 - 21:09:49 »

Arkadasim kusura bakma ama senin yapacagin en iyi sey bir nöröloga gidip tahlil yaptirman.Yoksa hep bir süphede kalirsin.iyisimi doktora gitte acabalarindan kurtul.yani mssen mssindir yani, bundan korkulacak bir tarafi yokki.
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #2 : 09 ubat 2012 - 21:42:34 »

Sadece bunlara bakýp ms denmez ký , dr a gýtmelýsýn muayene sonucun tetkýk sonuclarýn teshýs koydurur anca.Belký norolojýk bý sorundur belkýde onemsýz býrsey ama gýtmelýsýn .Eger býr rahatsýzlýk varsada tedavýsýne baslanmalý
Sedatunc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #3 : 09 ubat 2012 - 21:59:20 »

Cevaplar icin tesekkurler iki gundur uyusmanin gecmemesi korkuttu beni. En kisa xamanda gidecegim doktora birde yuzumde kulagimda oluyor sonra geciyor belimde oluyor uyusma boyle olaniniz var mi
Yardim eden herkese cok tesekkur ederim arkadaslar
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #4 : 09 ubat 2012 - 22:15:09 »

Gecmeden 24 saat sureyý gecen artarak devam eden sýkayetler degerlendýrýlmelý bu yuzden korkmadan býr dr a gorunmelýsýn ký sorun varsa caresýne bakýlsýn yoksada sen rahatla 
Sedatunc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #5 : 09 ubat 2012 - 22:30:38 »

En kisa zamanda gidcem burdan sizden yardim istemek istedim once yardimin icin cok sagol bi kac bisey daha sorabilir miyim ?
Giderek artan degil hep ayni seyreden bir uyusma mevcut aslinda sabah ilk uyandgmda tamamen gecmis oluyo fakat gun icinde yine cikiyo suan kulaklarimdada hafif bir uyusma var bunlar belirtiler arasinda mi
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #6 : 09 ubat 2012 - 22:35:50 »

Sabah yoksa dýnlenmek ýyý gelýyor demekký , bunu degerlendýrmek tabýký bana dusmez ama kendýný cok yormamaya calýs bakalým bý fark yasýycakmýsýn
Sedatunc
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #7 : 09 ubat 2012 - 22:42:09 »

Butunn gun evdeyim tatil dolayisi ile vucudun farkli yerlerinde gezen uyusuklik belirtiler arasinda mi onum disinda hic bi belirti yok his kaybi gozde bulaniklik yorgunluk hissi vs.
zlm
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 34

« Yantla #8 : 14 ubat 2012 - 12:30:12 »

benim yüzümdeki ve ellerimdeki uyuþukluþ 3 aya yakýn hiç geçmemiþti herkeste farklý olabilir ama baþka biþeyde olabilir en iyisini doktorlar bilir

Hiç Bir Hastalýk Yoktur Ki,
Þifasý Olmasýn Ölüm Haricinde..!
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

19 Austos 2024 - 21:27:43