Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Gülþen Haným'a giden var mý?
28 Kasm 2024 - 01:45:00 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Gülþen Haným'a giden var mý?  (Okunma Says 6079 defa)
0 ye ve 6 Ziyareti konuyu incelemekte.
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 23

« : 16 Temmuz 2012 - 12:11:21 »

16 aðustosta mefkure hanýma randevu almýþtým fakat elimin uyuþmasý ve yorgunluðum sürekli artýyor gülþen hanýmdan hemen randevu alabiliniyor ne yapsam acaba karar veremedim?
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

Mesaj Says: 3192

« Yantla #1 : 16 Temmuz 2012 - 12:14:36 »

Gülþen hocada çok iyi bir dr dur çok tatlýdýr, endiþelerin arttýysa ve kendini kötü hissedýyorsan onada görünebýlýrsýn sonra istersen Mefkure hoca nýn fikrini yine alýrsýn...
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #2 : 18 Temmuz 2012 - 21:32:04 »

bugün gülþen hanýma gittim,1 plaðým var sanýyordum biri irice  2 tanesi minik 3 plak varmýþ,yerleþimleri þekilleri ms plaklarý dedi nedense tam emin olamadý þikayetlerim ms belirtisiymiþ,dorse(sýrt omur ilik)mr çektirdim bugün, o  eksikmiþ,ayakta  güçsüzlük var dedi yorgunluðum için kortizon verelim dedi ama kortizonun yan etkileri dudak uçuklatacak gibi þaþýrdým kaldým
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #3 : 18 Temmuz 2012 - 22:33:30 »

Kortizon kullandýðýn sürece tuzsuz yemeye dikkat etmelýsýn, suda erýyen d výtamýný onermýþtýr sanýrým Gulsen Hoca zaten.Yanetkýlerý olsada kortýzon býzlerýn çoðu zaman kurtarýcýsý oluyor endiþelenme
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #4 : 18 Temmuz 2012 - 22:46:51 »

Henüz birþey önermedi mr sonucunu göstermeye gidince kullanmam gerekeni söyleyecek galiba,hayýrlýsý olsun inþlh
oslem
Yönetici

Teþekkür Sayýsý 6

« Yantla #5 : 18 Temmuz 2012 - 23:07:33 »

Insallah ýyý olucak herþey
cagla
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 5

Mesaj Says: 3040

« Yantla #6 : 06 Austos 2012 - 13:36:52 »

gülþen hocaya 2-3 senedir gidiyorum..çok tatlýdýrrrr çok severim kendisini..tabikii deee çok iyi bi doktor.

küçükkeN bi yeRim acýyýNca ÖpimDe GeçsiN DerDinya, kaLbiM aCýYo Anne haDi öpTe geçsiN...
aysn.dvn
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 3

Mesaj Says: 2045

« Yantla #7 : 12 Austos 2012 - 12:08:55 »

Benim de dr um Gülþen hoca.Þimdi Ýstanbul Bilim Üniversitesi'ne baðlý Florence Nightingale Hastanesi'nde
görev yapýyor þiþhane'de.Hem insan olarak hem de dr olarak güvenebileceðin,çok iyi bir dr dur:)
MÝRALÝ
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

« Yantla #8 : 15 Austos 2012 - 14:56:51 »

5 gün kortizon aldým þuan haftada 1 alýyorum 2 hafta sonra bitiyor,eylülde de koruyucu tedaviye baþlýyoruz ama inanýlmaz endiþelerim var,Gülþen Hocaya güveniyorum yine de korkuyorum herkes bunu yaþadý mý acaba yani ms olmayabilir mi boþuna alýyorum bu kadar ilacý felan gibi yoksa sadece bende mi var bu tereddüt??
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

26 Austos 2024 - 23:53:08